Star: Η πρωτιά τα Σαββατοκύριακα

Λευτέρης Προβιάς
2
Η σεζόν φτάνει στο τέλος της σιγά σιγά και πολλά συμπεράσματα μπορούν να βγουν! Όσον αφορά το Star μπορούμε να πούμε ότι συνολικά  τα σαββατοκύριακα πηγαίνει πολύ καλύτερα συγκριτικά με τις καθημερινές από άποψη τηλεθέασης! Ο λόγος? Ίσως η
έλλειψη ισχυρού ανταγωνισμού, ίσως οι δυνατές ξένες σειρές... Όπως και να 'χει το Star καταφέρνει τα σαββατοκύριακα να είναι πρώτο και μερικές φορές δεύτερο στα νεανικά κοινά! Όσον αφορά τις καθημερινές οι εκπομπές του κυμαίνονται μεταξύ 10%-15%! Ίσως Το Star θα έπρεπε να αλλάξει προφίλ και να επενδύσει περισσότερο στις ξένες σειρές καθημερινά! Το κανάλι έχει ταυτιστεί με τις λέξεις "κουτσομπολιό" και "μεξικάνικα"! Και ίσως αυτά κάποτε να άρεσαν στο κοινό αλλά πλέον τα δεδομένα έχουν αλλάξει! 

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Είδε κανένας μεξικανικά? Γιατί εγώ δεν είδα....μακάρι να βλέπαμε όπως κάνουν στην Ιταλία σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες και στην Αμερική ακόμα.. δυστυχώς όμως τελικά στα Βαλκάνια και Μέση Ανατολή που "Ανήκομεν" τις σαπουνόπερες μας τις θέλουμε "ανατολίτικες"!:-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. I epoxi ton mexikanikn seiron exei teliosei edo kai poly kairo.Mono to star vazei 1 mexikaniko to proi gia na kleisei tin trypa.Kata to 1998-2002 ginotan xamos apo mexikanika.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !