Η Καρύδη, το άγνωστο παιδί της και ο Αρναούτογλου!

0
Η Σμαράγδα Καρύδη θα είναι καλεσμένη στον « Όμορφο Κόσμο» του Γρηγόρη Αρναούτογλου που θα προβληθεί στις 5 Απριλίου. Όπως αποκάλυψε ο συνάδελφος Νάσος Γομυενίδης μέσα από το προσωπικό του blog στο gossiptv.gr, το nassos blog η ηθοποιός είχε μαζί της και το τεσσάρων μηνών «μωρό της» και μίλησε γι’αυτό.

«Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου συνάντησε τη Σμαράγδα Καρύδη σε ένα μαγαζί στο Γκάζι! Πολύ συμπαθητικό και πολύ ροζ!!! Θα μου πεις μια γλυκιά και όμορφη γυναίκα σαν τη Σμαράγδα εκεί θα τη πας για καφέ… Μόνο που δεν ήταν απλός καφέ καθώς το ραντεβού είχε σκοπό! Τηλεοπτικό καθώς η ηθοποιός θα είναι η καλεσμένη του π
αρουσιαστή στον επόμενο «Όμορφο Κόσμο» που θα προβληθεί στις 5 Απριλίου! Η Σμαράγδα δεν πήγε μόνη στο γύρισμα! Είχε μαζί και το παιδί της!!! Ένα Λαμπραντόρ 4 μηνών! Δεν το αποχωρίζεται ποτέ και επειδή είναι μωρό ακόμα, η ηθοποιός έφερε μαζί της και έναν καλό της φίλο ο οποίος εκτελούσε χρέη… νταντάς! Έτσι τουλάχιστον έλεγε ο ίδιος χαριτολογώντας στους περαστικούς που χάιδευαν το όμορφο σκυλάκι και του έλεγαν τι γλυκό που είναι: «Δεν είναι δικό μου! Είναι της Σμαράγδας! Εγώ σήμερα κάνω τη νταντά.!» απαντούσε με χαμόγελο! Όπως μάθαμε η ίδια του έχει τρελή αδυναμία, είναι αρσενικό και το παίρνει πάντα μαζί της!!!»

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !