Χ. Σπανός:"Ο ‘’Περικλής’’ για μένα είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα του Έλληνα"

0
Στην εκπομπή 'Τα 2 μας'' του Akmi Radio, με τον Παναγιώτη Μουλόπουλο και την Σοφία Λάνη βρέθηκε καλεσμένος ο αγαπημένος ηθοποιός Χρήστος Σπανός! Ο τηλεοπτικός "Περικλής", μίλησε για τη mega-λη επιτυχία "Πίσω στο σπίτι" καθώς και για τις ομοιότητες του με τον...Περικλή!

«Ήταν ένα πολύ όμορφο ταξίδι, το οποίο ξεκίνησε πέρυσι το καλοκαίρι. Είμαστε μία πολύ όμορφη παρέα, με καπετάνιους τον Θοδωρή Αθερίδη και την Μαρία Καβογιάννη. Ανεβάσαμε  ψηλά τον πήχη, δουλέψαμε με πάθος κι αγάπη, γίναμε όλοι μία μεγάλη αγκαλιά και νομίζω το πετύχαμε! Ο Περικλής είναι ένα μεγάλο παιδί. Λειτουργεί πολύ παρορμητικά. Περιμένει πρώτα να πάθει και μετά να μάθει, ενώ είναι πιο παιδί και από το ίδιο του το παιδί, τον ‘’Λιάκο’’. Είναι, όμως, πολύ ρομαντικός και νομίζω ότι ένα ποσοστό του ρομαντισμού διατηρώ κι εγώ. Προσπαθώ να διατηρήσω την παιδικότητα μου, κάτι το οποίο έχει σε πολύ μεγάλη δόση ο ‘’Περικλής’’, όπως και
τον αυθορμητισμό μου. Είναι ένας ρόλος που αγαπάω πολύ. Ρένα Ρίγγα είναι αυτή. Η σεναριογράφος  μας και την αγαπώ πολύ! Είναι ο εγκέφαλος της όλης ιστορίας, στο «Πίσω στο σπίτι». Έχει πλάσει έναν όμορφο χαρακτήρα. Ο ‘’Περικλής’’ για μένα είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα του Έλληνα: «Έλα μωρέ θα περάσουμε καλά», «Όλα χαλαρά, δεν υπάρχει αυτό»… Αυτό το χαρακτηριστικό εγώ δεν το ‘χω. Είμαι ένας άνθρωπος που λειτουργεί με υπευθυνότητα σε ότι αναλάβω. Θέλω ότι αναλαμβάνω, να το φέρνω εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο και στον σωστό χρόνο»

magazine of media

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !