Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Με τον Θέμη είμαστε ακόμα στα μέλια μας»!

0

«Ο έγγαμος βίος είναι κάτι που απολαμβάνω ιδιαίτερα. Είμαι πολύ ερωτευμένη με τον σύζυγό μου και ευτυχισμένη μαζί του» εξομολογείται η Σταματίνα Τσιμτσιλή.
 «Δεν έχουμε κλείσει καν έναν χρόνο παντρεμένοι οπότε ακόμα είμαστε στα μέλια μας, δεν μπορώ να πω ότι έχει αλλάξει κάτι ή νιώθω κάποια φθορά στον γάμο. Είμαστε πολύ ερωτευμένοι και αγαπημένοι» δήλωσε στο Ciao η παρουσιάστρια και αποκάλυψε το μυστικό της σχέσης της: «Ο αμοιβαίος σεβασμός, η κατανόηση, η αγάπη, ο θαυμα
σμός που τρέφει ο ένας στο πρόσωπο του άλλου και ότι τα βρίσκουμε οι δυο μας. Σε ένα ζευγάρι η επιτυχία έγκειται στο να μπορούν αποκλειστικά οι δυο να περνάνε καλά. Μας αρκεί η παρέα του ενός με τον άλλον. Δεν είμαστε από το ζευγάρια που χρειάζεται να βγαίνουμε συνέχεια έξω, να κάνουμε δημόσιες εμφανίσεις, να πηγαίνουμε στα μπουζούκια ή στα εστιατόρια για να περνάμε καλά. Και στο σπίτι να είμαστε τα δυο μας να βλέπουμε ένα DVD ή να μαγειρέψω να φάμε κάτι, εμένα με καλύπτει. Ευτυχία είναι να σου αρέσει η παρέα του συντρόφου σου και να του αρέσει και η δική σου».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !