Ποια προγράμματα θα συνεχίσουν στον Ant1?

Χρηστος Γ
9
Ο Μάιος είναι ο μήνας συζητήσεων & καθοριστικών συσκέψεων για τη νέα σεζόν.Στο κανάλι του Αμαρουσίου επικρατεί στάση αναμονής,και μάλλον οι υπεύθυνοι ρίχνουν ένα...βλέφαρο στις εξελίξεις στη Μεσογείων,παρά σε δική τους αντεπίθεση. Βλέπετε,πιθανή-εκτεταμένη-συρρίκνωση του προγράμματος του Mega,δε θα αναδιαμορφώσει και την τακτική του καναλιού για τη σεζόν 2012-13.Αυτή τη στιγμή 'τρέχουν' στον αέρα μόλις 12 παραγωγές (!!!),αριθμός απογοητευτικός για τα δεδομένα ενός μεγάλου σταθμού.
-Black Out & 'Με το δεξί' δε φαίνεται να συνεχίζουν για τη νέα σεζόν.Ειδικά για την εκπομπή του Σπ. Σούλη (που βγαίνει στους δέκτες συχνότερα με επαναλήψεις παρά με καινούρια επεισόδια), δεν υπάρχει ουσιαστική διάθεση προώθησης από φέτος...Αντιθέτως,μέχρι το Δεκέμβρη (τουλάχιστον) παίρνουν το 'ΟΚ' το
σήριαλ 'Είναι Στιγμές' & το Galileo,παρά τα χαμηλά ποσοστά που σημειώνουν.Η εκπομπή του Γ.Λιανού δεν θα καλύπτει φυσικά,τη ζώνη 21.00-22.00.
'Τέλος εποχής' για την πρωινή ζώνη?Πιθανότατα.Ο Γ.Λάτσιος επιθυμεί μια 4ωρη ζωντανή εκπομπή (07.00-11.00),στην οποία θα παραμείνουν Μπαρμπαρίγου-Πατέρα,και θα ενισχυθεί από την 'ψυχαγωγική' προώθηση του προγράμματος του σταθμού.
-Παρά τις σκόπιμες διαρροές & δημοσιεύματα των blogs,το Dancing On Ice δεν θα επιστρέψει ποτέ ξανά,έτσι κι αλλιώς το κενό θα καλυφθεί (λογικά...) από το DWTS.Αντιθέτως,συζητιέται πιθανή επιστροφή του Νext Top Model για το β΄μισό της σεζόν.
-Οσο για το 'Αμάρτημα της Μητρός'?Παρά την-μη αναμενόμενη- εμπορική αποτυχία,όλα δείχνουν πως θα συνεχιστεί μέχρι τον επόμενο Δεκέμβρη...

Δημοσίευση σχολίου

9Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. συνεχιζουν οι στιγμες ! πολυ καλη κινηση, η σειρα ειναι καλη και εχει και καλα νουμερα. το gallileo μπορει να πατωνει αλλα οταν παιζει το σκ το μεσημερι σαρωνει με ποσοστα ανω του 20%. ειναι προφανες οτι μπορει να καλυψει μια ωρα που ενδεχομενως να μεινει κενη (12 το μεσημερι πχ...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πιστεύω οτι αυτές είναι κάποιες πρώτες συζητήσεις που πολύ αμφιβάλλω αν θα ισχύσουν όλες.
    Με ποια λογική και σε ποιό κανάλι του κόσμου, θα έκοβαν μια φτηνή εκπομπή σαν το Blackout που φέτος ήταν η ΜΟΝΗ στο slot 22.00 - 23.00 που χτύπαγε στα ίσα το Mega με ποσοστά άνω του 25% και θα κράταγαν μια σειρα σαν το Αμάρτημα που κάνει 9,5% ???
    Απο την άλλη, αν επαληθευτούν όλα, μήπως αυτό σημαίνει οτι το κανάλι εγκαταλείπει επιτέλους το entertainment και προσανατολίζεται σε περισσότερη Ελληνική Μυθοπλασία ? Μακάρι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κανένα real life απο φέτος δεν θα εχει ο ΑΝΤ1 του χρόνου. Το Blackout ηταν για μια χρονια και μονο.
    Για περισοστερα συντομα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. To Black Out pleon den trabaei para poly, opote kai prothesi gia 2h sezon na ypirxe, den tha pigainei kai para poly kala opws stin arxi... Oi Stigmes theloun ena gero lead in opws ena tourkiko, kai gia to Amartima, na kanei kalo programmatismo, giati edw poy ta leme, me Basiliades kai Champions League logiko na mhn pigainei kala... To Next Top Model ti to theloun pali? Pistevo pws exei kleisei o kyklos toy mia kai kali...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μακάρι στον ΑΝΤ1 να εγκαταλείψουν αυτο το overdose Real Life και να κάνουν 4-5 ΚΑΛΑ Ελληνικά σήριαλ του χρόνου, αλλά όχι σαν το Αμάρτημα, το οποίο και εγώ θεωρώ οτι είναι αδύνατον να συνεχιστεί, με τόσο κακά νούμερα.
    Μπορούν να γίνουν σήριαλ και να δώσουν δουλειά σε πολύ κόσμο και με μικρό κόστος, έχουμε πολλούς ταλαντούχους δημιουργούς, σκηνοθέτες ηθοποιούς, οι οποίοι σίγουρα θα δουλέψουν και με λιγότερα χρήματα απο παλιά,προκειμένου να έχουν δουλειά !
    Ο κόσμος απέδειξε φέτος πόσο θέλει τα σήριαλ, μια και όλα του Mega πήγαν πολύ καλά, χωρίς κανένα να είναι τίποτα το ιδιαίτερο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. To wipe out kai to talento 8a synexisoun?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. To Next Top Model φέτος θα μπορούσε να χτυπήσει τηλεθεάσεις άνω του 30% με το τόσο κακό πρόγραμμα της τηλεόρασης! Όποιος λέει ότι το ΝΤΜ πέθανε κάνει πολύ μεγάλο λάθος γιατί οι τηλεθεάσεις του απέναντι στα θηρία Ζωη της άλλης και Νησί ήταν στα νεανικά γύρω στο 18% που άλλο πρόγραμμα στη θέση του θα πάτωνε πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει κοινό από πίσω(Ο τελικός σημείωσε νεανικά κοντά στο 30αρι αν θυμάμαι καλά αλλά χωρίς νησί). Συν τοις άλλοις υπάρχει σελίδα στο fb με πάνω από 100.000 μέλη που ζητάνε την εκπομπή. Τέλος, θεωρώ ότι με μια ανανέωση κριτικής επιτροπής, επιλογή κοριτσιών τύπου Αλεξανδράκη που κάναν ίντριγκα κλπ. θα σκίσει. Μακάρι να συνεχίσει το NTM που στη τελική είναι καλή παραγωγή και να κοπούν βλακείες τύπου Οικογένεια της συμφοράς, Blackout κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. το blackout ηταν αρχικα για 13 επεισοδια και μετα την τεραστια επιτυχια (ποσοστα σταθερα πανω απο 30% στο α' μισο της σεζον) πηρε παραταση για αλλα 16. και τα 29 επεισοδια θα παιξουν φετος. αυτα τα προγραμματα καπου τοσα επεισοδια μπορουν να φτασουν,απλα στον αντ1 εκαναν βλακεια γιατι θα μπορουσαν να παιξουν 15 φετος και αλλα 14 του χρονου. ο αντικαταστατης του blackout θα ειναι το fear factor.

    η οικογενεια της συμφορας εχει ακομα αλλα 9 επεισοδια απο τα οποια τα 5 ειναι για φετος και αλλα 4 του χρονου.

    το αμαρτημα της μητρος μου ειναι 100% σιγουρο οτι παει και για 2ο κυκλο (αφου εχει ηδη stock επεισοδια),αλλα αν συνεχισει και του χρονου αυτα τα νουμερα δεν παιζει να βγαλει ολη τη σεζον.
    αυτα ειναι τα σιγουρα...

    οσο για το next top model μακαρι να συνεχισει γιατι αξιζει μια 2η ευκαιρια σε αυτο το προγραμμα.χαντακωθηκε περυσι απεναντι στο νησι και τη ζωη της αλλης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το ΝΤΜ απέναντι στο Νησί δεν ξεπέρασε ποτέ στο 15-44 το 15%. Είναι δύσκολο τόσο ακριβές παραγωγές να γυριστούν,αν και κατά τη γνώμη μου ήταν πολύ καλό το επίπεδο της παραγωγής του ΝΤΜ για τα ελληνικά δεδομένα.Οσο για το Black Out,30%+ έκανε σε κάποιες εκπομπές και τα νούμερα έχουν πέσει κατακόρυφα (το κανάλι έχει παίξει εξ'άλλου ατελείωτες επαναλήψεις).Το concept αυτό δεν μπορεί να τραβήξει άλλο, είναι η φύση τέτοια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !