65.000 συνδρομητές ο ΟΤΕ TV

6
Συζητήσεις ΟΤΕ και ΑΝΤ1 για την ένταξη του τηλεοπτικού σταθμού στο «μπουκέτο» του OTE TV μετά την ένταξη των Mega, Star, ΣΚΑΪ και Alpha και τη συμβιβαστική απόφαση της Επιτροπής Ανταγωνισμού στη σχετική υπόθεση με τη Nova. Σταδιακά η συνδρομητική τηλεόραση του ΟΤΕ κερδίζει έδαφος, φτάνοντας στη δορυφορική και στην ιντερνετική πλατφόρμα
τους 65.000 συνδρομητές, από τους οποίους περίπου 20.000 είναι στη δορυφορική τηλεόραση. Ο ΟΤΕ το επόμενο διάστημα θα προχωρήσει σε συμφωνίες για την εξασφάλιση ταινιών και ελκυστικού προγράμματος.
Παρόν

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. δεν νομίζω πως θα πάνε και παραπάνω με το πρόγραμμα που διαθέτει το οτεtv. τα δικαιώματα Champions league δεν κατάφερε να τα πάρει λόγω μικρού αριθμού συνδρομητών και χωρίς τέτοιες οργανώσεις και με τα δικαιώματα που διαθέτει η nova δεν βλέπω το ote tv να πηγαίνει ψηλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τί σου είναι το Μάρκετινγκ πετάνε ένα 65.000 μπροστά και δεν αναφέρουν ότι η δορυφορική πλατφόρμα που την είχαν κάνει Κυπριακό ουσιαστικά απέτυχε να φέρει καινούργιους συνδρομητές, 10.000 είναι όλοι και όλοι οι καινούργιοι συνδρομητές που ουσιαστικά τους μοιράζεται με το connex-tv.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και αυτοί οι 10000 είναι από το Δεκέμβριο που σημαίνει από τότε μέχρι σήμερα τους μετράει με το σταγονόμετρο τους νέους συνδρομητές. Εμ, δε χτυπάς έτσι ένα ανταγωνισμό που τόσα χρόνια έχει 400.000 κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με mega και ant1 δεν αποκτάς ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.Εάν θέλεις να βγάλεις λεφτά πρέπει να αναβαθμίσεις το περιεχόμενο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η nova δραστηριοποιείται στο χώρο εδώ και 13 χρόνια ενώ το ote tv μέσω δορυφόρου 7 μήνες. Νομίζω ότι για τους 7 αυτούς μήνες και το περιεχόμενο και οι τιμές του είναι άκρως ελκυστικά. Δώστε στο ote tv δύο χρόνια καιρό και τότε θα μιλάμε για 3πλάσιους συνδρομητές από ό,τι τώρα. Σκεφτείτε ότι τώρα ετοιμάζονται κανάλια με ταινίες, αποκωδικοποιητής με σκληρό και υβριδική υπηρεσία ώστε να συνδέεται με internet και να έχεις και video on demand.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. χωρίς περιεχόμενο δεν πάς πουθενά. Το καλοκαίρι θα χάσει και τα πρωταθλήματα που έχει αφού λήγουν τα συμβόλαια και όπως έγινε στο CL μάλλον η Nova θα τα χτυπήσει κι αυτά αφού παίζει ρόλο και ο αριθμός των συνδρομητών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !