Τηλε-καρφώματα #28 - "Πανικός σας λέω και κλαίω"

Artsitas Konstantinos
0
Συνεχίζει μόνη της η Σκορδά το "Πρωινό μου";/ Κοντά στον αποκλεισμό η συμμετοχή της Κύπρου στη Γιουροβίζιον/ "Ζευγάρι" ο Αρναούτογλου με την Μπεκατώρου/ Παράνομες επαφές για παρουσιαστές/ Επιστρέφει ο Ψινακης στο Ταλέντο;

 Μπήκε και ο Απρίλης και συνεχίζω να συνειδητοποιώ πως ο καιρός περνά τόσο γρήγορα που αρχίζω να αγχώνομαι. Σε λίγο θα πρέπει να σκεφτώ τι δώρο Χριστουγέννων θέλω! Και επειδή η θερμοκρασία  είναι υψηλή με κάνει να ανοίγομαι πιο πολύ και να τα λέω ΟΛΑ. Δεν χάνω χρόνο, ξεκινάω γιατί θα αργήσουμε να τα πούμε τώρα λόγω Πάσχα!

Είναι η περίοδος που τα κανάλια σκέφτονται τι κρατάνε και τι όχι από το τηλεοπτικό τοπίο καθώς φθάνουμε σιγά σιγά στο τέλος της σεζόν και πρέπει να αρχίσουν οι συζητήσεις. Γενικώς η πρωινή ζώνη φαίνεται να απασχολεί πολλούς σταθμούς αλλά κυρίως το Mega. Θέλημα του σταθμού είναι να συνεχίσει το Πρωινό όπως έχει όμως το δίδυμο Λιάγκα- Σκορδά δεν το επιθυμούν. Έτσι το κανάλι σκέφτεται  σαν δεύτερη επιλογή να αφήσει στο τιμόνι την Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας να κάνει κάτι στην prime time που καίγεται κιόλας! Ένα άλλο σενάριο για το "Πρωινό μου" είναι....(για συνέχεια του κειμένου πατήστε Διαβάστε Περισσότερα)

να φύγουν και οι δύο από την πρωινή ζώνη και να κάνουν κάτι ξεχωριστά και έτσι την παρουσίαση του προγράμματος θα αναλάβει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Μαίρη Συνατσάκη. Κατά τη γνώμη μου λάθος το τελευταίο σενάριο αφού αυτές οι δοκιμές δεν ευδοκίμησαν στο Mega όταν έβαλε νεαρούς στο πρωινό. Τώρα για τα άλλα δεν χολοσκάω κιόλας αφού την επιτυχία την έκανα τα παιδια οπότε και λόγικο να θέλουν κάτι άλλο. Απλά το "άλλο" θέλει και ρίσκο που ίσως να αποβεί μοιραίο.

Τι τραβάνε εκει στην Κύπρο δεν λέγεται τα παιδιά! Μια φορά είπαν να στείλουν ένα ωραίο κομματάκι και τους το έβγαλαν ξινό. Δεν έχει βγει ο προΰπολογισμος σου λέει στο νησί και δεν παίζει καθόλου χρήμα για την Γιουροβίζιον.  Η Ήβη δεν ξέρει τι να κάνει και γράφει πάνω στον πανικό της στο fb πως όλα θα πάνε καλά. Κοιτάξτε και να μην πάτε πραγματικά δεν νομίζω να το καταλάβει και κανείς. Κάθε χρόνο η συμμετοχή της Κύπρου είναι λίγο αόρατη, όχι ότι η φετινή η δικιά μας θα έχει καλύτερη μοίρα, όμως άλλο είναι το θέμα μας. Λόιπόν εγώ προτείνω στο ΡΙΚ αν θέλει τόσο πολύ να στείλει την κοπελιά στο διαγωνισμό να αρχίσουν της "Γιουροβίζιτες" εκεί κάτω για να βγάλουν τίποτις αλλιώς χλωμό το βλέπω το πράγμα.

Φήμες θέλουν ζευγάρι την Μαρία Μπεκατώρου και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Μην μασάτε δεν εννοώ ερωτικό αφού η Μαρία δεν είναι το γούστο του Γρηγόρη μας! Πολλά ακούγονται πως τα πολλά κολλητιλίκια του κ. Αρναούτογλου με τον Γιάννη Λάτσιο ευδοκίμησαν και έτσι ίσως του χρόνου τον δούμε να παρουσιάζει την πρωινή ζώνη του σταθμού με την Μαρία Μπεκατώρου. Δεν ξέρω αν είναι άλλη μια χαζή παραφιλολογία όμως σαν ιδέα μου κάθεται καλά. Είναι πολύ λαικοί και οι δύο και θα ταιριάξουν γάντι. Άντε και βάλτε πάνελ τον Κίτσου.

Σας έχω πάλι ένα μικρό κουτσομπολιό που δεν μπορώ αν δεν το πω κάπου. Ξέρετε έρχεται και η Μ. Εβδομάδα τώρα και δεν κάνει να τα κρατάμε μέσα μας. Ένα πρωΐ μου σφύριξε μια καρδερίνα πως γνωστή παρουσιάστρια που απασχολεί με την εμφάνιση της έχει παράνομες επαφές με πασίγνωστο παρουσιαστή. Μόλις το'μαθα τρελάθηκα φίλοι μου! Λοιπόν αυτοί ανήκουν σε διαφορετικά κανάλια και δεν θέλουν με τίποτα να μαθευτεί όλο αυτό. Πρώτον γιατί ο κύριος είναι παντρεμένος με παιδιά και δεύτερον επειδή θα φάει πολύ λάσπη η γλυκιά παρουσιάστρια. Έχω όμως να ξεκαθαρίσω πως αυτούς τους δύο ανθρώπους ενώνει μόνο το σεξ και τίποτα άλλο. Θα μου πεις σιγά τόσα γίνονται κρυφά αυτό μας νοιάζει; Θα σου απαντήσω πως αν μάθεις και εσύ τα ονόματα θα πάθεις κουκουρούκου! 

Επιτέλους ο Ηλίας Ψινάκης επανέρχεται στο προσκήνιο, αφού μετά τη τελευταία φόλα δεν ήθελε ούτε το σκύλο βόλτα να βγάζει. Μετα το Πάσχα ίσως δούμε τον αγαπημένο μας Ηλία να παίρνει την καρέκλα του και να κάθεται στην κριτική επιτροπή του ¨Ελλάδα είσαι ψιλοατάλαντη". Ναι, η αλήθεια είναι πως θα ήθελα μια νότα Ψινάκη σε αυτό το πρόγραμμα αφού πολύ σοβαρότητα έχει πέσει έκει πέρα! Ούτε στην επιτροπή των Όσκαρ τέτοια μούτρα. Άραγε πως να νιώθει η λατρεμένη κατά τα άλλα Ευγενία μόλις διαβάσει αυτή την είδηση; Δεν νομίζω να περάσει και καλά..

   Αυτό ήταν! Τελείωσα..! Καιρός για ξεκούραση και πολύ κους κους με φίλους. Όχι, τίποτα άλλο αλλά για να έρθω μετά τις γιορτές με πολλά φρέσκα νέα και επικριτική διάθεση σε ότι καινούργιο έσκασε στο μαγικό γυαλί που λέγεται τηλεόραση! Να περάσετε τέλεια τις γιορτές να μη φάτε πολύ και σας βρω πιο χοντρούς και πάνω απ'όλα να χαμογελάτε.. Η ζωή θέλει χαμόγελο και χρώμα φίλοι μου.. Σας φιλώ... Τα λέμε σύντομα!

Αρτσίτας Κων/νος
@artsitakos (twitter)
(Για γκρίνιες,σχόλια, παράπονα περιμένω email σας εδώ: artsitaskonstantinos@hotmail.com)

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !