TvCourt #2 (19/3/12)-(''ΒΗΤΑ'' οι πρεμιέρες του Alpha!)

4
ΝΕΟ TVCOURT ΕΚΤΑΚΤΩΣ:Κυριακή 25 Μαρτίου 2012 

Γεια σας! Διαβάστε, εκτάκτως σήμερα, το νέο άρθρο της στήλης, το οποίο τα έχει όλα! (Alpha πρεμιέρες-πάτος), (Απόλυτα αποτυχημένη η αναμενόμενη, κι όχι μεγάλη επιστροφή του Νίκου Ευαγγελάτου στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ), (Η Στεφανίδου έπαιξε "μπάλα" με καλεσμένο το Μουρατίδη),  ''Ελληνική Eurovision...'')

...''Βήτα'' πρεμιέρες στον Alpha
Oι πρόσφατες πρεμιέρες του Alpha, όπως ήταν αναμενόμενο, στέφθηκαν με απόλυτη αποτυχία, τόσο τα δύο νέα τούρκικα σίριαλ, που ''έριξε στη μάχη ο Alpha (''Lale'', ''Ρώτα την αγάπη''), όσο και η νέα δικαστική πολιτική-δικαστική εκπομπή (''Παρέμβαση''), την οποία παρουσιάζει η έμπειρη στο δικαστικό ρεπορτάζ δημοσιογράφος, Γιάννα Παπαδάκου. Τα ποσοστά τηλεθέασης των τούρκικων κυμάνθηκε γύρω στο 10-12% και παρόλο που τα νούμερα δεν είναι και τόσο χαμηλά, οι δύο νέες τούρκικες επιλογές του Alpha είναι αποτυχημένες, γιατί στις μέρες μας τα τούρκικα σίριαλ έχουν μεγάλη πέραση στην ελληνική τηλεόραση. Αυτό φαίνεται και...Κάνε κλικ στο ''Διαβάστε Περισσότερα'' για να διαβάσεις όλο το άρθρο! 
στις τηλεθεάσεις-μαμούθ των (μέχρι τώρα) τούρκικων σειρών του Mega και του Ant1. Όσον αφορά την ''Παρέμβαση'', τα λόγια είναι περιττά, αφού η νέα εκπομπή συγκίνησε μόλις το 6% των Ελλήνων τηλεθεατών.

''Παίξε μπάλα Τάτι!''
 Προκειμένου να αυξήσει τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης της εκπομπής της, η Τάτι (ή αλλιώς Τατιάνα Στεφανίδου) κάλεσε στην εκπομπή της ''Ξεκατίνιασε'' (Ουπς...λάθος ''Μίλα'' τη λένε την εκπομπή της) την αιώνια κόντρα της, δηλαδή το Νίκο Μουρατίδη. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ''έπεσαν'' πολλές μπηχτές, κυρίως από την πλευρά του Μουρατίδη. Στο τέλος, όμως, τα βρήκαν κι έβαλαν τέλος στην χρόνια κόντρα τους...Αχ, θα κλάψω από την συγκίνηση...Μάλλον η Τάτι νομίζει ότι οι Έλληνες τηλεθεατές τρώνε ''κουτόχορτο'' και πιστεύουν ότι είναι ειλικρινή αυτά που κάνει.

''Κρίμα που επέστρεψε'' 
 Κρίμα για τον ίδιο, δηλαδή. Έχει το site του και ασχολείται ενεργά και επιτυχημένα με τη διαδικτυακή δημοσιογραφία. Ποιός ο λόγος να επιστρέψει; Καθημερινά, τις τελευταίες μέρες, μας καλωσορίζει στις 8 στη νέα του εκπομπή στο ΣΚΑΪ, μια εκπομπή που αποδείχτηκε, επιεικώς ''πατάτα'' λόγω των υπερβολικά χαμηλών ποσοστών της εκπομπής και γι'αυτό αλλάζει και η ώρα μετάδοσής της. Νέα ώρα μετάδοσης: 19:00. 

''Ελληνική...Μπουρδοβίζιον''
Ο φετινός ελληνικός τελικός της Γιουροβίζιον ήταν αποτυχημένος από όλες τις πλευρές. Οι παρουσιαστές ήταν άπειροι, οι χορογραφίες απαίσιες, τα τραγούδια μέτρια και η τηλεθέαση... Προσωπικά, δε ξετρελάθηκα με κανένα από τα τραγούδια. Γιατί να μη στείλουμε τραγούδι με ελληνικούς στίχους; Αυτό πρέπει να κάνει κάθε χώρα που τιμά την παράδοσή της. Και γιατί να στείλει φέτος, με την κρίση που επικρατεί, ελληνική συμμετοχή στη Γιουροβίζιον; Το κράτος ακυρώνει σχολικές εκδρομές, έτσι ώστε να αποταμιεύσει χρήματα. Γιατί; Για να στείλει ελληνική συμμετοχή με τα λεφτά των φορολογούμενων πολιτών;
-------------------
ΤΕΛΟΣ ΑΡΘΡΟΥ
-------------------
Έχω να πω κι άλλα πολλά για πολλά συμβάντα και πολλές εκπομπές και πρόσωπα της τηλεόρασης, αλλά δε θέλω να σας κουράσω! Τα αφήνω για τα επόμενα άρθρα της στήλης!
Ανανεώνουμε το ''ραντεβού'' μας για την Κυριακή 25 Μαρτίου 2012!
Να περνάτε όμορφα και αφήστε από κάτω κάποιο σχόλιο αν θέλετε!

Παντελής Αναστασοπουλος
delicekin@gmail.com
-------------------------------



Μην χάσεις την Δευτέρα στην ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ συνέντευξη που παραχώρησε ο Νότης Χριστοδούλου στον Αλέξανδρο Κουρτη και την στήλη του TvNea Πρόσωπα.

Τι λέει για το ΔΕΣΤΕ ΤΟΥΣ και την Κατερίνα Καινούργιου;
Μια συνέντευξη που θα συζητηθεί πολύ...
ΜΗ ΤΟ ΧΑΣΕΙΣ...
Δευτέρα στις 6μμ φυσικά στο TvNea.

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Η εκπομπή «Παρέμβαση», στο νεανικό κοινό έκανε 3,7%!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η αλλαγη ωρας θα τον βοηθησει τον Ευαγγελατο. Τωρα εβγαινε πολυ στριμωγμενος με το χρονο και φαινοταν αυτο. Εξαλλου ο ΣΚΑΙ ειναι ενα καναλι που θελει χρονο για να πιασει νουμερα (με εξαιρεση τον Αυτια που παιζει μπαλα μονος του!!!).Και με την Τσαπανιδου ετσι εγινε και με την Ψιχουλη και με την Αντωνοπουλου σε καποιο βαθμο.
    θα δειξει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα έξοδα της φετινής Eurovision καλύπτονται από την δισκογραφική εταιρεία. Για αυτό και το πρόγραμμα μεταφέρθηκε στην Ετ1 από τη Νετ, για αυτό και η φτηνή παραγωγή και οι άσημοι πρωταγωνιστές. Οι φορολογουμενοι δεν πληρωσαν τιποτα απο αυτο το πανηγυρακι φετος... Αντιθετα, πληρωσαν πανακριβα δικαιωματα προβολής αγώνων ποδοσφαίρου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ayto me tin ET1 kai th NET den to katalabainw... Diladi ti diafora eixe poy fetos metadothike apo tin ET1 kai oxi apo ti NET o ellinikos telikos?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !