Και η αδερφή της Dora μάχεται για την Ελλάδα

0
Η Dora, ένα από τα μεγάλα φαβορί για να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision ερμηνεύοντας το «Baby I'm your’s», το τελευταίο διάστημα δεν είναι το μόνο μέλος της οικογένειας Κατσίγιαννη που μάχεται για την εκπροσώπηση της Ελλάδας σε διεθνές επίπεδο.Η «Espresso» έψαξε και ανακάλυψε ότι ένα ακόμη μέλος της οικογένειας, η αδερφή της Κωνσταντίνα αγωνίζεται και εκπροσωπεί την Ελλάδα και μάλιστα με απόλυτη επιτυχία στους διεθνείς αγώνες στίβου εδώ και χρόνια, καταρρίπτοντας μάλιστα και ρεκόρ. Συγκεκριμένα, κατάφερε να κατακτήσει χρυσό μετάλλιο και σήκωσε τη γαλανόλευκη στο υψηλότερο βάθρο κάνοντας τις καρδιές των Ελλήνων να χτυπούν δυνατά και να είναι γεμάτοι περηφάνια για το χρυσό κορίτσι. Μάλιστα, έχει συμμετάσχει στην Εθνική από το 2005 ώς το 2009 και έκανε πανελλήνιο ρεκόρ στα 150 μέτρα με 18.66 (δεύτερη καλύτερη επίδοση όλων των εποχών), ενώ τα ρεκόρ της παρέμειναν για έντεκα χρόνια.
Η Dora και η Κωνσταντίνα, απ' ό,τι φαίνεται, έχουν αναγάγει σε οικογενειακή υπόθεση τη μάχη για την εκπροσώπηση της Ελλάδας. Ποια είναι όμως η Δώρα ή Dora; Είναι 19 ετών και έχει σπουδάσει στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης Αθηνών. Εχοντας υποτροφία, αποφοίτησε από το Πειραματικό Μουσικό Γυμνάσιο Παλλήνης.
Στο σχολείο αυτό παρακολούθησε μαθήματα ευρωπαϊκής και παραδοσιακής μουσικής, έκανε πιάνο, θέατρο και συμμετείχε στις μουσικές και θεατρικές παραστάσεις του σχολείου. Επέλεξε όμως να μη συνεχίσει στο Μουσικό Λύκειο και έτσι αποφοίτησε από το Λύκειο Μελισσίων. Μιλάει αγγλικά σε επίπεδο Proficiency και γαλλικά σε επίπεδο C1. Ασχολείται από πολύ μικρή με τη μουσική, παίζει πιάνο και τραγουδάει από 3,5 ετών.

Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνισή της ήταν σστο πλάι της Ρούλας Κορομηλά όταν ήταν μόλις τεσσάρων χρόνων. Συμμετείχε στις εκπομπές της «Bravo», «Bravissimo» και «Μπράβο παιδιά». Σε ηλικία πέντε χρόνων έγινε μέλος της παιδικής χορωδίας Σπύρου Λάμπρου, όπου και παρέμεινε για τουλάχιστον δώδεκα χρόνια, ενώ στα δεκατρία της συνέθεσε το πρώτο δικό της τραγούδι, με τίτλο «Μια αγκαλιά για τα παιδιά», το οποίο έγραψε με αφορμή τον πόλεμο που έπληττε τότε τον Λίβανο και με αυτό συμμετείχε στη Εurovision Junior, το 2006.
Μετά συνέθεσε το «Πάντα θα αγαπώ», τραγούδι με το οποίο συμμετείχε στη Εurovision Junior το 2007 όπου και κατέκτησε τη 2η θέση. Σε ηλικία 12 χρόνων τραγούδησε (στο πλαίσιο χορωδίας) σε φιλανθρωπική συναυλία για τον σύλλογο «Ελπίδα» που έγινε στο Ηρώδειο μαζί με τη Μαρινέλλα και τον συνθέτη Γιώργο Νιάρχο.
Στο βιογραφικό της έχει συνεργασίες με μεγάλα ονόματα του πενταγράμμου, όπως οι Μίμης Πλέσσας, Γιώργος Κατσαρός και Νίκος Ιγνατιάδης. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Πλέσσας της εμπιστεύθηκε το τραγούδι του «Love me», με το οποίο μας είχε εκπροσωπήσει η Αλέξια στη Εurovision το 1992. Αυτό το τραγούδι το ερμήνευσε μαζί με την κόρη της Μπέσσυς Αργυράκη, Εβελίνα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !