Συμβαίνει τώρα: Αναβλήθηκε το Dancing για την επόμενη σεζόν...

40
Τι και αν όλα έδειχναν, οτι μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα έκανε πρεμιέρα, όλα ανατράπηκαν μέσα σε λίγα λεπτά! Μετά το "Just The Two Of Us" του τηλεοπτικού σταθμού Mega που πήρε αναβολή για τον Οκτώβρη, και το Show χορού ακολούθησε τον ίδιο δρόμο. Με επίσημο Δελτίο Τύπου προς όλους τους τηλεοπτικούς συντάκτες, ο Ant1 ανακοίνωσε την απόφαση του να αναβάλει την πρεμιέρα του "Dancing With The Stars 3" για τον Οκτώβρη του ίδιου έτους.
"Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει την απόφασή του να προχωρήσει στην μετάθεση της προβολής του Dancing With The Stars 3 για την έναρξη της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν. Το κανάλι οδηγήθηκε στην συγκεκριμένη απόφαση λαμβάνοντας υπόψη...
τα δυσμενή δεδομένα που διαμορφώνονται στην τηλεοπτική αγορά σαν συνέπεια της ραγδαίας μείωσης της διαφημιστικής δαπάνης."
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΑΝΤ1, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει γενικότερα η αγορά, από τον Ιανουάριο του 2012 έχει λανσάρει 5 νέα τηλεοπτικά προγράμματα τόσο στο χώρο της ψυχαγωγίας όσο και της μυθοπλασίας.

Τις επόμενες εβδομάδες μάλιστα έχει προγραμματίσει την προβολή δυο νέων πολλά υποσχόμενων προγραμμάτων. Πρόκειται για τoν 4ο κύκλο του επιτυχημένου talent show «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο και στην κριτική Επιτροπή τους Βαγγελή Περρή, Ευγενία Μανωλίδου και Χάρη Χριστόπουλο. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα κάνει πρεμιέρα το επόμενο Σάββατο 24 Μαρτίου στις 21:00.

 Επίσης, την Τετάρτη 28 Μαρτίου στις 22:00 , κάνει πρεμιέρα η νέα σειρά του καταξιωμένου δημιουργού Αλέξανδρου Ρήγα, «Αμάρτημα της Μητρός μου» στο cast της οποίας περιλαμβάνονται εξαιρετικά δημοφιλείς αλλά και ανερχόμενοι ηθοποιοί.

Διαβάστε Ακόμα
Αποκλειστικό ρεπορτάζ για την αναβολή του DWTS3


Opinion #21 [16/03/2012] Τα παιδιά της Αφροδίτης δεν ανέχονται την κοροϊδία




Δημοσίευση σχολίου

40Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μήπως μετά από αυτό δούμε το ΤΑΛΕΝΤΟ Κυριακή βράδυ τελικά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ?ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΑ!ΚΡΙΜΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η είδηση είναι 100% αλήθεια! Το κείμενο είναι από το Γραφείο Τύπου του Αντ1! Δε νομίζω να κάνουν πλάκα με ένα τέτοιο θέμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μην σας κανει εντυπωση. Ο ΑΝΤ1 έβγαλε ήδη ένα σοου φετος το dancing on ice και βγαζει και το ταλέντο. Δεν σηκωνε αλλο το budjet για φετος λογω της πτωσης με την οποία ξεκίνησε το 2012 η διαφημιστική δαπάνη. Ραντεβού τον οκτώβρη λοιπόν για το dancing. Έτσι κι αλλιώς on ice δεν θα ξαναγινει, ούτε και fab5..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. kalitera apo to na ginei xoris tin zeta kalitera na ginei argotera oo tha exei endiaferon dwst3 me just 2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν κάνουν πλάκα... Σε λιγο περισσοτερο ρεπορταζ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μόλις τώρα, το είπαν & στις ειδήσεις του star!Κρίμα βρε παιδιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. krima!!!
    to perimena pws kai pws :(
    tora se 7 min es kai an...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ξενέρωσα... Τουλάχιστον θα βγει τον Οκτώβριο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είναι εξαιτίας της Μακρυπούλιας και όλων αυτών που λέγονται τις τελευταίες μέρες για τα λεφτά που ζήτησε? γιατί μου φαίνεται λίγο παράξενο να αναβάλλεται λόγω της οικονομικής κατάστασης! ήταν σχεδόν όλα έτοιμα,μάλιστα αν είχαν πάει καλά τα πράγματα με τη Ζέτα θα είχαν γυρίσει και το τρέιλερ αυτή τη βδομάδα!! αυτή τη δικαιολογία δεν την πολυπιστεύω!! κρίμα πάντως !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πρεπει να βαλουν το ΤΑΛΕΝΤΟ Κυριακη βραδυ από 25/3..Το Σαββατοβραδο είναι άκυρη ώρα ειδικά τώρα που ανοίγει ο καιρός θα πιάσει άνοιξη και ο κόσμος θα βγαίνει έξω περισσότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εντελώς αναμενόμενη αλλά απολύτως λογική απόφαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πραγματι ειδηση-βομβα..επαθε και αυτο τη τυχη του just the two of us..τουλαχιστον τωρα ας βαλουν το ταλεντο τις Κυριακες για να καλυψουν το κενο..Η μηπως δε τους συμφερει?Τα διαφημιστικα εσοδα δε θα ναι περισοτερα τη Κυριακη απο το Σαββατο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ontos to perimename oloi kai tora to anavaloun!!pados ine sigouro pos den tha yparksei dancing on ice kai poli pi8anon na allaksoun kai ta onomata pou exoun epileksei kathos kapioi den tha ine stin epikerotita tote !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δε νομιχω να εχει να κανει με τη Ζετα διοτι ειχαν ετοιμη την αντικαταστατρια τους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Συμφωνώ με τα παραπάνω σχόλια.Ας βάλουν το Ταλέντο την Κυριακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σόρρυ, ορθή επανάληψη:
    Εντελώς ΜΗ αναμενόμενη αλλά απόλυτα λογική απόφαση του Αντ1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αυτό που συνέβη είναι απαράδεκτο. Σε πρώτη φάση είναι παράλογη η όποια προσπάθεια εκδοτικών και περιοδικών ομίλων να στηρίξουν την Ζέτα Μακρυπούλια. Η αυτοαποκαλούμενη παρουσιάστρια είναι ένα από τα βασικά αίτια που ΔΕΝ βγαίνει το Dancing και ουσιαστικά στερεί ψωμί από εκατοντάδες κόσμο.

    Εξηγούμαι!

    Ο ΑΝΤ1 αγόρασε αποκλειστικά δικαιώματα με χρονική ισχύ από την BBC - γιατί το συγκεκριμένο προϊόν μόνο με χρονικό παράθυρο πωλείται. Δηλαδή ο ΑΝΤ1 έκλεισε και πήρε ένδεκα μεταδόσεις για το διάστημα Μάρτιο - Μάιο. Η BBC δέχεται παρατάσεις με ρήτρες. Παράδειγμα είναι η Ιταλία όπου εκπομπή ΔΕΝ (!) μετατέθηκε -λόγω Sanremo- επειδή ακριβώς είχαν κλείσει τις μέρες που θα έπαιζαν το προϊόν και για να μην φάνε ρήτρες.

    Ουσιαστικά το πρόγραμμα θα έβγαινε τώρα, δηλαδή κάπου στις 30/3. Αλλά αφού δεν είχε κλείσει η παρουσιάστρια... δεν μπορούσαν ούτε καν' να συνεχίσουν - γιατί απαιτείται κάτι παραπάνω από "λέω δέκα κουβέντες και εισπράττω 5.740€ ανά μετάδοση (συν τα μπόνους των χορηγών). Θέλει επικοινωνιακά τερτίπια, συνεντεύξεις, φωτογραφήσεις και και και. Αυτά δεν γίνονται σε δύο εβδομάδες.

    Η απόφαση του σταθμού είναι ορθή, αλλά η εμμονή στο πρόσωπο της Ζέτας είναι μάλλον κάτι παραπάνω από βρώμικη έως τραγική. Αν ήμουν ΑΝΤ1 θα έδινα το αβαντάζ στην Σίσσυ Χρηστίδου, στηρίζοντας ταυτοχρόνα και το Πρωινό.

    Ελπίζω η Ζέτα μετά από όλο αυτό να τελειώσει... Ευελπιστώ πραγματικά οι διαφημιστές και όσοι εναποθέτουν τις ελπίδες στο πρόσωπο της, να καταλάβουν ότι είναι ένα εγωκεντρικό πρόσωπο που ΔΕΝ αξίζει προσοχή.

    Πιστεύω πως η Ζέτα δεν θα έχει κανένα μέλλον πια τηλεοπτικά και μακάρι - το έκαψε το χαρτί με την αδιαλλαξία της. Αν ο ΑΝΤ1 στηριχτεί στο πρόσωπο της, θα χάσει "κοινωνικά". Σαν τον Νταλάρα που αν βγει σε εκπομπή σήμερα, θα φάει μονοψήφιο... όποια και αν είναι!

    Δεν ρώτησε η Ζέτα και θα την φάει... κρύα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Mister Sandman δε νομίζω ένας ολόκληρος σταθμός να ανέβαλε το Show εξαιτίας της Ζέτας! Θα ήταν παράλογο κάτι τέτοιο...
    Αν μπορούσε το κανάλι να βγάλει το Show χορού θα το έκανε, μιας και παρουσιάστριες βρίσκεις μέσα σε 5 λεπτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ρε παιδιά εννοείται ότι το πρόβλημα δεν είναι αποκλειστικά η Μακρυπούλια...
    Φαινόταν από το κενό στο greenroom, από τα δευτεροκλασάτα ονόματα που ακούγαμε(και τα οποία για πρώτη φορά δεν είχαν ουσιαστικά συμπληρωθεί)...Υπήρχε θέμα και απλώς φέτος διάλεξαν το Ταλέντο.Πέρσι έγινε το αντίστροφο και προέβαλαν το dancing..Δυσμενείς καιροί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κρίμα και είχε δεχτεί και η Δανδουλάκη για την επιτροπή ! Του χρόνου ίσως και να μην μπορέσει :-( ! Επίσης τα ονόματα που είχαν δεχτεί για να συμμετέχουν ήταν πολύ "δυνατά" και το show γενικά θα έφερνε πολλά κέρδη στο κανάλι !!! Πραγματικά πολύ ΚΡΊΜΑ :-(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ας βγαλουν το dancing και ας αφησουν το ταλεντο για του χρονου.το dancing σιγουρα θα κανει καλυτερα νουμερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ναι Γιαννη, έχεις δικιο. Αλλωστε υπήρχαν και αλλα πλανα σε περιπτωση που έλεγε ΟΧΙ η Ζέτα.

    9:21 μ.μ.
    Αυτο με την Δανδουλάκη δεν ειναι αλήθεια, ηδη δέχτηκε να ειναι και απο Οκτωβριο (διαβασε περισσοτερα εδώ http://tvnea.blogspot.com/2012/03/dwts3.html)

    9:23 μ.μ.
    Δεν ειναι θέμα ονομάτος, αλλα θέμα κοστους.Το τελέντο φέτος θα βγει περιπου με τα μισα λέφτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Γιάννη, θα καταλάβαινα αυτό που λες αν δεν είχε προηγηθεί η δήλωση του κ. Κυριακού μέσω twitter, η δήλωση της Γκαγκάκη στο Star -που πέρασε εντελώς στο ντούκου και φυσικά οι διαρροές του Γερμανού που διευθύνει την ΕΝΑ. ;) - Διάβασε το FB του - γερμανικά ξέρεις και θα καταλάβεις...

    Παράλληλα, όπως ακριβώς ειπώθηκε η μηχανή για την παραγωγή είχε αρχίσει κανονικά. Μέχρι και η Δανδουλάκη είχε υπογράψει για να μην μιλήσουμε για τα ονόματα που είχαν προαναγγείλει ότι θα βγουν.

    Η ευθύνη βαραίνει κατ' αποκλειστικότητα το κανάλι που πόνταρε σε μία παρουσιάστρια που έχει χάσει το μέτρημα στις καταθέσεις της.

    Θεωρώ πως με εσωτερική λύση θα μπορούσε να βγει το πρόγραμμα και θα μπορούσε να απορροφήσει διαφημιστικό χρόνο και να βάλει λεφτά στα ταμεία του σταθμού.

    Είναι ακραίο να προστατεύουμε την θηλυκιά Νταλάρα της τηλεόρασης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Καταλαβαίνω Γερμανικά! Σαφώς! Ωστόσο θεωρώ παράλογο έναν σταθμό να δουλευει έτσι! Δε γνωρίζω κάτι παραπάνο για το θέμα, οπότε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 9:09 μ.μ.
    Ήταν να κάνει πρεμιέρα στις 25/3 & μετά αναβλήθηκε για 1/4!Τελικά όμως, δε θα προβληθεί καθόλου!Κρίμα!"Mister Sandman" που χάθηκες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ρε παιδια χαλαρωστε με την Ζετα... την καναμε και TOP παρουσιαστρια...
    Δηλάδη ελεος αν εχει τοσο μεγαλη δυναμη ωστε να μην μπορει να καναλι να βάλει αλλη παρουσιαστρια, την ωρα που το show δεν ειναι η παρουσιαστρια. Ετσι κι αλλιως και χωρις Ζέτα το προγραμμα θα ηταν δυνατο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Τι εννοείς? "Να δουλεύει έτσι???"

    Οι άνθρωποι έκαναν ότι κάνουν σε τέτοιες περιπτώσεις.

    Έβγαλαν οικονομικό πλάνο, το έδωσαν στον ΑΝΤ1, εγκρίθηκε και ξεκίνησαν να συζητάνε με τους εμπλεκόμενους. Όταν ναυάγησαν οι συζητήσεις, απλά το ματαίωσαν.

    Που είναι το παράλογο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Στο είπα και παραπάνω! Σαν Γιάννης, θεωρώ παράλογο έναν σταθμό να αναβάλει ένα Show εξαιτίας της παρουσιάστριας! Θεωρώ παράλογο ένα κανάλι να κρεμάει μια ολόκληρη παραγωγή επειδή ναυάγησαν οι συζητήσεις με την παρουσιάστρια! Το είπα και πιο πάνω, παρουσιάστριες βρίσκεις μέσα σε 5 λεπτά! Αν μπορούσαν να έβγαζαν το Show θα το έβγαζαν είτε με τη Μπουλέ, τη Μανωλίδου, τη Χριστίδου, τη Μπαλατσινού, την Καγιά, τη Νομικού ακόμη και με την Πρεζεράκου μη σου πω! Αυτό θεωρώ παράλογο! Σαφώς και η Ζέτα έχει ένα brand, ωστόσο το συγκεκριμένο δεν είναι προσωπικεντρικό, τύπου "Ελένη" που τα ποσοστά τα ΄φερνει το πρόσωπο. Tα ποσοστά τα έφερναν οι παίκτες και η επιτροπή! Σαφώς και είναι λίγο (εώς πολύ) χαζό που δε βγαίνει το Show, μιας και τα δικαιωματα έχουν ήδη αγοραστεί...Όπως ανέφερα και παραπάνω, δε γνωρίζω κάτι παραπάνω! Δεν έχω κάνει ρεπορτάζ πάνω στο θέμα..ωστόσο κάποια πράγματα μου φαίνονται παράλογα!

    Φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Απλά θεωρω πως ειναι λίγο χαζο να ειναι η Ζετα μονο η αιτια.
    Συμφωνω με αυτο που λες στην παραπανω αναρτηση"Για μένα -και είναι προσωπική εκτίμηση με βάση τα όσα μου έχουν πει- η Ζέτα Μακρυπούλια είναι μέρος ενός συνδετικού προβλήματος."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Γ.Π.
    Ξέρουμε τι ακριβώς λέει το συμβόλαιο της? Προσωπικά δεν γνωρίζω, εικάζω!! Η αδιαλλαξία της να μην υπογράψει την οικονομική πρόταση παραπέμπει στο ότι τελικά ήταν διετές με ενεργοποίηση πέρσι. Άλλωστε το κανάλι πέρσι έκλεισε και αγόρασε δύο συμπληρωματικούς κύκλους.

    Αν δεν είχαν προηγηθεί οι δηλώσεις Κυριακού, Γκαγκάκης και Γκραπ θα έστεκε το επιχείρημα ότι όλα καλά με Ζέτα, φταίει η διαφημιστική δαπάνη...

    Έλα που όμως ΔΕΝ φταίει ΜΟΝΟ η οικονομική κρίση.

    Δεν τελείωσε η ιστορία, είμαι βέβαιος πως οι εμπλεκόμενοι (χορευτές, αστέρες, επιτροπές) θα μιλήσουν ... από Δευτέρα, εδώ θα είμαστε και θα τα ξαναπούμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Γιάννη??


    "Ich dachte man hätte in Griechenland verstanden, dass man auch als Promi nicht mehr in Gold baden kann"

    γράφτηκε χτες γύρω στις 7 το απόγευμα!

    Πάμε παρακάτω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Βρε δεν αμφιβάλω! Το διάβασα αυτό που έγραψε. Απλά δεν ξέρω! Το θεωρώ παράλογο! Αυτό είναι όλο! Τέσπα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. δε νομιζω εξ`ολοκληρου να φταιει η ζετα για την αναβολη..οκ,ειχε καποια κολληματα στις διαπραγματευσεις αλλα τετοια συμαβινουν σε ολα τα επαγγελματα ακομα και σε ηθοποιους,τραγουδιστες και αλλα..ποσες φορες εχουμε ακουσει ηθοποιους να μη θελουν να παιξουν σε σηριαλ επειδη δε δεχονταν μειωση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΓΝΩΡΙΖΩ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ αλλα to PROMI μου διαφευγει μηπως ειναι για την παρουσιαση??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Και κλάαααααααμα ο Μαλέλης...Τι θα παίζει τώρα όλη μέρα στο Star για να τσιμπήσει κάνα νούμερο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. "Ich dachte man hätte in Griechenland verstanden, dass man auch als Promi nicht mehr in Gold baden kann"

    Μετάφραση:
    "Νόμιζα πως στην Ελλάδα είχαν καταλάβει, πως ακόμη και ως επώνυμος δε μπορείς να κάνεις μπάνιο με χρυσάφι."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ama eine etsi 8a itan kalytera na mpei to talento kyriaki vtradi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !