Σίσσυ Χρηστίδου: «Το φιλί ανάμεσα σε δύο γυναίκες είναι απόλυτα φυσιολογικό πράγμα»

Artsitas Konstantinos
0
Όλα τα δίκια στην Βάνα Μπάρμπα και την αδυναμία της στις γυναίκες έδωσε η Σίσσυ Χρηστίδου, που σχολιάζοντας την συνέντευξη της ηθοποιού στην Espresso, αποκάλυψε μια άλλη… πτυχή του θέματος!

«Δεν νομίζω ότι είναι τόσο πεζό όσο εσείς οι άντρες το έχετε αντιμετωπίσει. Οι γυναίκες μεταξύ τους είναι διαφορετικές από τους άντρες. Δηλαδή: Τι θέλω να πώ: Και εγώ μπορεί να πιάσω την κολλητή μου και να την φιλήσω στο στόμα. Από αγάπη, αθώα! Αυτό συμβαίνει, δεν είναι κάτι πρωτότυπο δηλαδή». Και επειδή μετά την δήλωση αυτή της

Σίσσυς, συμπαρουσιαστής και υπόλοιπο πάνελ έμειναν «παγωτό», η Σίσσυ το συνέχισε το θέμα, δικαιολογώντας την πρωταγωνίστρια ακόμη περισσότερο: «Πώς το κάνουμε με το παιδί μας, που το φιλάμε στο στόμα; Ένα πράγμα το ίδιο! Όταν ξεκινάει μια καινούρια φιλία στην ζωή σου, δεν θέλεις να την ζήσεις στο έπακρο; Και εγώ με την Κατερίνα είμαστε φίλες…»

«Δηλαδή θα μπορούσες να το κάνεις και με την Κατερίνα αυτό;»την ρώτησε ο Παύλος Σταματόπουλος, που είχε ήδη δει το μάτι της Κατερίνας Ζαρίφη να γουρλώνει. «Ναι! Γιατί όχι;» αναρωτήθηκε η Σίσσυ που το φιλί στο στόμα ανάμεσα σε δυο γυναίκες το θεώρησε απολύτως φυσιολογικό.

«Εσείς θα λέτε σε όλα ναι. Δεν θα λέτε σε τίποτα όχι»,κατέληξε ο Χρήστος Φερεντίνος, την ώρα που η Κατερίνα Ζαρίφη ψιθύριζε τα δικά της «γαλλικά»… πάντως το φιλί στο στόμα με γυναίκα on camera, μια φορά το γλίτωσε…

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !