Καθημερινό κοινωνικό μήνυμα προσφοράς με τη Μαρί Κυριακού.

Ανώνυμος
0
Η Μαρί Κυριακού βρίσκεται πάντα δίπλα στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Με το βλέμμα στραμμένο στις ευπαθείς ομάδες, έχει πάντα μια μεγάλη αγκαλιά "Με Αγάπη" κι ένα ζεστό χαμόγελο υποστήριξης για όλους.
Σύλλογος Τριτέκνων
Τη Δευτέρα 19 Μαρτίου η εκπομπή "Με Αγάπη" μας παρουσιάζει τον "Σύλλογο Γονέων με Τρία Παιδιά". Ο Σύλλογος αυτός έχει στόχο την προστασία των τρίτεκνων οικογενειών, προσφέροντάς τους διαρκή υποστήριξη....

Κουτιά Με Αγάπη

Την Τρίτη 20 Μαρτίου η Μαρί Κυριακού μας ενημερώνει για τα Κουτιά Με Αγάπη. Μια προσφορά που όχι μόνο δεν έχει σταματήσει εδώ και τέσσερα χρόνια, αλλά συνεχώς αυξάνεται.


Στήριξη σε Κορίτσια

Την Τετάρτη 21 Μαρτίου στις 12:50, η Μαρί Κυριακού μας παρουσιάζει το "Χριστοδούλειο Ορφανοτροφείο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας". Το ίδρυμα αυτό, αναλαμβάνει τη φροντίδα μικρών κοριτσιών, που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικογενειακά προβλήματα και έχουν μείνει εντελώς μόνα.


Θετική Φωνή

Την Πέμπτη 22 Μαρτίου στον ΑΝΤ1, η εκπομπή "Με Αγάπη" μας πληροφορεί για τον Σύλλογο Οροθετικών Ελλάδος "Θετική Φωνή". Ο Σύλλογος αυτός, στοχεύει στην εξασφάλιση καλύτερων πρακτικών πρόληψης και ενημέρωσης, καθώς και καλύτερων υπηρεσιών περίθαλψης και κοινωνικής μέριμνας.




Τα παιδιά της "άλλης" Αθήνας

Η εκπομπή "Με Αγάπη" μας παρουσιάζει την Κιβωτό του Κόσμου. Η Κιβωτός του Κόσμου φιλοξενεί παιδιά παραμελημένα και εγκαταλελειμμένα, επιδιώκοντας τη δημιουργία μιας "φωλιάς" στοργής και φροντίδας για αυτά τα παιδιά της "άλλης" Αθήνας. Περισσότερα θα μάθουμε την Παρασκευή 23 Μαρτίου στον ANT1.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !