Γ.Σκιαδαρέσης:Δεν έχουμε κάτι νεότερο για το τι θα γίνει με τους «Βασιλιάδες»

Ανώνυμος
0
«Μέχρι τώρα είχαμε πολυτέλεια να μη ψηφίζουμε. Τώρα δε φτάνει η απογοήτευση. Πρέπει να πάρουμε ενεργή θέση. Θα πάω μετά από χρόνια να ψηφίσω για να στηρίξω το αντιμνημονιακό ρεύμα» σημείωσε ο γνωστός ηθοποιός Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Πάρτε Θέση» της Δημοτικής Τηλεόρασης Θεσσαλονίκης.
Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης υποστήριξε ότι...
είμαστε Ανθέλληνες, προσθέτοντας ότι ποτέ δεν αγαπήσαμε πραγματικά τον τόπο μας. «Χρόνια τώρα δεν αγαπάμε αυτό τον τόπο. Μόνο το σπιτάκι μας κοιτούσαμε. Ήμασταν πάντα παρτάκηδες. Μας έφτανε ένα ρουσφέτι και όλα... ήταν καλά». Μάλιστα, όπως τόνισε, συμφωνεί εν μέρει με το «μαζί τα φάγαμε» του Θόδωρου Πάγκαλου. «Υπάρχουν πολλοί μικροί που τα φάγανε. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι περιμένω το ίδιο από εκλεγμένους ηγέτες» είπε.Σε ότι αφορά την προσωπική του οικονομική κατάσταση, ξεκαθάρισε: «Δεν κατάφερα να κάνω περιουσία για να με εξασφαλίσει. Μέχρι σήμερα ζούσα καλά χωρίς να χω άγχος για το φροντιστήριο των παιδιών μου. Τώρα αναγκαστικά κόψαμε φροντιστήρια. Παλιότερα βγάζαμε χρήματα από την τηλεόραση. Τώρα ζούμε απʼ το θέατρο κι ευτυχώς που πληρώνει το θέατρο. Απʼ την τηλεόραση δεν πληρώνεται κανείς».

Αναφερόμενος στους «Βασιλιάδες» είπε: «Οργανωνόμασταν πέντε πέντε για να πηγαίνουμε μαζί στα γυρίσματα. Εγώ επειδή μένω και δίπλα στην Αττική οδό, έκανα τρία χιλιόμετρα παραπάνω για να μη πληρώνω διόδια. Φτάσαμε σε ένα σημείο που είπαμε ότι δεν μπορούμε να πληρώνουμε απʼ την τσέπη μας για να πάμε στη δουλειά. Δεν έχουμε κάτι νεότερο για το τι θα γίνει. Έχουμε επεισόδια μέχρι τη φετινή σεζόν και ίσως κανένα μήνα από του χρόνου. Ως εκεί»

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !