Κατερίνα Γερονικολού: "Αναμένουμε να ξεκινήσουμε πάλι τα γυρίσματα της σειράς"

0
Για τις δυσκολίες του επαγγέλματος, τα γυρίσματα που έχουν σταματήσει και τη ζωή τους μίλησαν η Κατερίνα Γερινικολού, ο Τόμας Πρωτόπαπας και ο Μάνος Ιωάννου στο περιοδικό “Hello!”. Η τηλεοπτική Νεφέλη μίλησε για τους “Βασιλιάδες”, την αναγνωρισημότητα και τα επόμενα σχέδια της.

Πως νοιώθει που συμμετέχει στους “Βασιλιάδες”: “Πολύ ωραία γιατί είναι μια προσεγμένη δουλειά με καλούς συντελεστές, δυνατό καστ, σενάριο και σκηνοθεσία. Είναι ευτυχής συγκυρία να είμαι μέρος των “Βασιλιάδων” δήλωσε.

Υπήρξε περίοδος που ένιωσε ότι καβάλησε το καλάμι; “ Όποιος είναι παρατηρητικός σε αυτόν το χώρο, έχει προσέξει τις πορείες ανθρώπων που έχουν μεσουρανήσει και τώρα δεν υπάρχουν πουθένα. Είμαι της άποψης ότι σήμερα είμαστε αύριο δεν είμαστε... Είναι όλα τόσο αβέβαια σε αυτό το επάγγελμα που δεν υπάρχει λόγος κανένας να καβαλήσει το καλάμι”.

H Kατερίνα αναφέρθηκε στο αν οι άντρες την πλησιάζουν πιο εύκολα ή πιο δύσκολα στο ότι είναι αναγνωρίσημη: “Διά ζώσης πιο δύσκολα, ηλεκτρονικά πιο εύκολα. Αυτό όμως είναι και ένα σημείο των καιρών μας” είπε.

Είναι ερωτευμένη; “Όχι, αλλά θα ήθελα να ερωτευτώ”,

Έχει ελαττώματα και αδυναμίες; “Πάρα πολλά, συχνά γίνομαι νευρική γιατί δεν μου αρέσει οι ήρεμες καταστάσεις είμαι απόλυτη. Αυτό είναι κάτι που προσπαθώ πολύ να αλλάξω, και τέλος έχω αλλεργία στην αγένεια στην αδικία και στην άρρωστη τσιγκουνιά.”

Τι περιλαμβάνουν τα επόμενα σχέδια της; “Προς το παρόν αναμένουμε να ξεκινήσουμε και πάλι τα γυρίσματα με τους “Βασιλιάδες” ενώ άμεσα θα ξεκινήσω και πάλι την περιοδεία σε όλη την Ελλάδα με τους “Βρικόλακες”. Η αλήθεια είναι ότι ο χειμώνας ήταν πολύ πιεσμένος και αυτό το μικρό διάλειμμα ήταν κάτι που όλοι το είχαμε ανάγκη.”

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !