Ποιες βρίσκονται εκτός "ΜΙΛΑ";

Ανώνυμος
8
Μόνη της μίλησε  σήμερα  η Τατιάνα Στεφανίδου. Για να είμαστε πιο ακριβείς η μόνη που εμφανίστηκε ήταν η Τζούλη Αγοράκη  ως καλεσμένη για να μιλήσει για τον γάμο της.
Σύμφωνα με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ πληροφορίες  (απο ανθρώπους του STAR) που φτάνουν στο Tv Nea  η...
Σάννυ Μπαλτζή  και η Σοφία Βόσσου μένουν εκτός ενώ η Μαρία Σταματέρη και η Τζούλη Αγοράκη παραμένουν στο δυναμικό αλλά όχι δίπλα στην Τατιάνα. Ήδη η Τατάνα ψάχνει νέους συνεργάτες αλλά και τρόπους ώστε να ανεβάσει τα πολύ χαμηλά νούμερα που πολλές φορές είναι και μονοψήφια.

email επικοινωνίας:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

8Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αν δεν κανω λαθος,αρχισε εδω και μια βδομαδα να αραιωνουν σιγα σιγα οι εμφανισεις τους.Την παρασκευη σχεδον σε ολη την εκπομπη ηταν μονη της.
    Βεβαια κανεις δεν θα πει τπτ,αν το εκανε αλλη θα την εκραζαν κανα εξαμηνο ως συνηθως.Ποσο μαλλον αυτες που της εκοψε στα μεσα της σαιζον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. den nomizw pws to ekane h tatiana, mallon to star to ekane.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 7.20 A ΤΗΝ ΑΜΟΙΡΗ ΤΗΝ ΤΑΤΙΑΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΝΑ ΤΗΣ ΚΟΨΕΙ,ΟΥΤΕ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΝΑ ΣΤΟ ΣΤΑΡ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. mi leme oti na nai.oute to ekane i tatiana,oute isxiei oti den exei logo.apla pantou ginontai perikopes,krisi exoume.poso mallon an i ekpompi xreiazetai allages.mi petame etsi tis kakies.egw gia tin mpaltzi x......a,apo to pouthena mpike se ekpompi,epeidi ipirxe mia fimi oti ta exei me ton latsio. alla tin vossou thelw na tin vlepw.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν γίνονταν σε άλλο κανάλι αυτό θα είχε το Σταρ ρεπορτάζ και θα μιλούσαν με τις ώρες στις εκπομπές,θα έβγαιναν και οι γνωστοί άγνωστοι των πάνελ και θα κράζανε όλοι μαζί το κανάλι,αυτούς που τους έδιωξαν κλπ κλπ.. Η Αγοράκη για μένα είναι η πιο αντιπαθητική αυτή βρήκε να κρατήσει??Είναι έγκυος τώρα,για να μην πουν ότι την έδιωξαν σε αυτή την κατάσταση,αλλά είναι πολύ κρύα γυναίκα,πολύ αντιπαθητική!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλα τα λενε καποια ατομα εδω μεσα!Και για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους εαν κατι τετοιο εκανε η ΜΕΝΕΓΑΚΗ στα μεσα της σεζον θα την ΕΣΚΙΖΑΝ!!!!!!!Αυτη ειναι η αληθεια!Τωρα που το εκανε η Τατιανα η το star ΚΑΝΕΙΣ δεν θα παει τιποτα!!Στο δια ταυτα τωρα..η εκπομπη της μετα την απομακρυνση αυτων των 2 κυριων δεν θα ανεβει προφανως,πιο προφανως δεν γινετε!Το παιχνιδι για την Τατιανα εχει χαθει για φετος και το ξερει και η ιδια πολυ καλα!Δεν υπαρχει περιπτωση να αλλαξει ετσι ξαφνικα συνηθειες το κοινο και να σταματησει να βλεπει Δεστε τους!Οποτε τα λεμε ξανα τον Σεπτεμβρη εαν και εφοσον υπαρχει η Τατιανα στο σταρ μεχρι τοτε και αν υπαρχει σε καποιο αλλο καναλι γενικα!Η εκπομπη της εκανε επιτυχια στον αντ1,τωρα πια συνταγη αυτη εχει πεθανει,ας το καταλαβει και η ιδια και το καναλι της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. poli makria to piges!katse na doume an tha iparxei kai meta to pasxa!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 10:22 μ.μ. xaxaxaxaxax σωστα!!!χαχαχαχαχαχα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !