"Γιά. Ταξί. Blog" [31/03/2012] - ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αυτό είναι το ανατρεπτικό φινάλε της σειράς "Πίσω στο σπίτι"!

12

 Αγαπημένε μου αναγνώστη γεια σου! Ελπίζω να περνάς καλά! Σάββατο σήμερα και το "Γιά. Ταξί. Blog" είναι εδώ! Ένα Ταξί. γεμάτο σχόλια, παρατηρήσεις και μια ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ είδηση που θα συζητηθεί. Ρεπορτάζ και σχόλιο...πάνε πακέτο! Είσαι έτοιμος;

 "Πίσω στο σπίτι" με μεγάλα νούμερα τηλεθέασης!
Ανήκει σίγουρα μέσα στα αγαπημένα προγράμματα της σεζόν! Έχει κερδίσει τηλεκριτικούς και κοινό από το πρώτο κιόλας επεισόδιο και έχει αποκτήσει το δικό της φανατικό κοινό! Από τις λίγες τηλεοπτικές σειρές με επίκαιρο θέμα, πολλές ατάκες και ελληνικότατο σενάριο! Μιλάμε φυσικά για την αγαπημένη σειρά του Mega "Πίσω στο σπίτι", το σενάριο της οποίας υπογράφει η σεναριογράφος Ρένα Ρίγγα, σεναριογράφος πολλών επιτυχιών. (Άκρως Οικογενειακών, Ευτυχισμένοι μαζί) Δε σας κρύβω πως η συγκεκριμένη σειρά είναι η μόνη, της οποίας δε χάνω επεισόδιο! Με κέρδισε από την αρχή και από ότι φαίνεται έχει κερδίσει και (σχεδόν) 2 εκατομμύρια τηλεθεατές στην Ελλάδα! Το τελευταίο επεισόδιο άγγιξε το 40,7% στο ΜΟ ενώ στο νεανικό κοινό έκανε 38,8%. Όπως έχουμε αναφέρει ξανά, η πρόθεση του καναλιού είναι και την επόμενη σεζόν να γυρίσουν όλοι "Πίσω στο σπίτι" και όπως δείχνουν τα πράγματα κατά 99% (πρώτα ο Θεός) η τηλεοπτική συνήθεια με πρωταγωνιστές τη Μαρία Καβογιάννη και τον Θοδωρή Αθερίδη θα συνεχιστεί από το Νοέμβρη! Το "Γιά. Ταξί. Blog" σας αποκαλύπτει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ το φινάλε της σειράς. Ένα ανατρεπτικό φινάλε που θα κάνει το κοινό να περιμένει τον δευτερο κύκλο επεισοδίων!

Διαβάστε τη συνέχεια με ένα ΚΛΙΚ! 
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο  Γιά. Ταξί. Blog, ποιο είναι το τέλος της αγαπημένης σειράς "Πίσω στο σπίτι"
Επίσης, πως είδα τη σειρά του Α. Ρήγα, που πώς και γιατί επιβεβαιώθηκε το "Γιά. Ταξί. Blog", τι βαθμολογία πήρε η Ε. Παπαρίζου στο Σουηδικό "Dancing", τι εντυπώσεις άφησε (Video) και τέλος πυροβολήστε την Ελευθερία!
Προσοχή, ακολουθεί το φινάλε της σειράς!
Τι και αν η Άντζελα (Τζένη Θεωνά) προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κόψει τα περιττά έξοδα και τις σπατάλες της οικογένειας. Τι και αν τους πιέζει να κάνουν οικονομία και να της δώσουν τις πρώτες δώσεις του δανείου, όλα ξαφνικά αλλάζουν! Ο τροχός γυρίζει και αντί να αλλάξει η οικογένεια, αλλάζει η Άντζελα! Έτσι στα επόμενα επεισόδια θα δούμε τη Frau Άντζελα να αλλάζει στάση απέναντι στην οικογένεια. Και εκεί που τα πράγματα φαντάζουν ρόδινα, κάνει την εμφάνιση του ο Γερμανός πατέρας της Άντζελας, οποίος διεκδικεί τα χρήματα του. Η οικογένεια δεν μπορεί να ξεπληρώσει τις δώσεις και εκεί έρχεται η ανατροπή. Ένα διαφορετικό φινάλε που κανείς δεν περίμενε. Η Κατερίνα (Μ. Καβογιάννη), ο Ηλίας (Θ. Αθερίδης), ο Δημήτρης (Α. Τότσικας), ο Κωστής (Θ. Τσαλταμπάσης), η Αλεξάνδρα (Ν. Αναστασίου), η 'Αννα (Α. Μενενάκου), ο Περικλής (Χ. Σπανός), και οι μικροί Αριάδνη (Ι. Αγορίδου) και Λιάκος( Π. Νικολακόπουλος) χάνουν το σπίτι τους. Η οικογένεια χάνει ότι έχει και κάπως έτσι ολοκληρώνεται ο πρώτος κύκλος της σειράς. Τι θα γίνει παρακάτω; Θα καταφέρει η οικογένεια να ξανά κερδίσει το σπίτι; Θα υπάρξει και άλλη ανατροπή; Οι απαντήσεις θα δοθούν το Νοέμβριο! Μέχρι τότε...Κάθε Δευτέρα στις 21.00 στο mega!

Μια γλυκιά Αμαρτία!
Πρεμιέρα έκανε την Τετάρτη που μας πέρασε η τηλεοπτική σειρά του Α. Ρήγα. Ένας πολύ αγαπητός σεναριογράφος, με μοναδικό στυλ γραφής και έξυπνους διαλόγους.Η υπόθεση της σειράς δε με ενθουσίασε ιδιαίτερα (αρχικά), ενώ μόλις το είδα στην τηλεόραση μου άλλαξα γνώμη. Μια ευχάριστη σειρά, με πολύ καλό καστ (όχι όλο το καστ) και πολύ καλή σκηνοθεσία. Θεωρώ ότι μπορεί να πάει αρκετά καλά ακόμη και με δύσκολους αντιπάλους. Άλλωστε είμαι της άποψης, ότι όταν κάτι αξίζει θα πάει καλά ακόμη και ο κόσμος να χαλάσει. Όλα αυτά που ακούω ότι είχε μεγάλο ανταγωνισμό κλπ δεν με αφορούν. Λογική η κίνηση του Mega να βάλει κάτι γερό απέναντι σε κάτι γερό. Λογικό ένα κανάλι να θέλει να κερδίσει την μάχη τηλεθέασης. Η σειρά δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Θα πάει καλά...Γιατί εκεί θα φανεί η αξία της. Αν συνεχίσει την καλή τηλεθέαση παρά τον ανταγωνισμό. Και όχι αν κάνει τηλεθέαση επειδή παίζει μόνη της!

 "Κάτι ψήνεται" returns!
Αν το πω θα φανώ ψώνιο. Αν δεν το πω, θα κρύψω την αλήθειά. Ξέρεις κάτι αγαπητέ αναγνώστη; Θα το πω. Ναι λοιπόν! Το Γιά. Ταξί. Blog επιβεβαιώθηκε (για άλλη μια φορά). Πριν πόσες εβδομάδες είχα γράψει ότι τα τούρκικα του Alpha δε θα πάνε καλά; Πριν πόσο καιρό είναι τονίσει ότι ήταν σπασμωδική η κίνηση του καναλιού να βγάλει το "Κάτι ψήνεται"; Να λοιπόν που όλα όσα έλεγα βγήκαν. Το κανάλι έκανε υπομονή και αποφάσισε να επιστρέψει το riality μαγειρικής, αρχικά με παλία επεισόδια, ενώ σκοπός του καναλιού είναι να γυριστούν και νέα επεισόδια!

Πυροβοβλήστε την Ελευθερία!

Τι επίθεση είναι αυτή κατά του Ελληνικού τραγουδιού και της Ελευθερίας Οκ, είπαμε δε στέλνουμε τη Μαρινέλα ούτε το τραγούδι έχει τους τέλειους στίχους και το επίπεδο του Μότσαρτ. Ωστόσο όλος αυτός ο πόλεμος και η κακία απέναντι στην φετινή συμμετοχή στη Eurovision είναι απαράδεκτη. Ένα μουσικό πάρτι είναι βρε παιδιά. Ούτε θα σωθεί η οικονομία μας, ούτε θα καταστρέφουμε αν λάβουμε συμμετοχή. Επίσης, να τονίσω σε μερικούς (άσχετους) που υποστηρίζουν ότι σε τέτοιους καιρούς δεν έπρεπε να συμμετάσχουμε στο θεσμό, πως τα έξοδα της συμμετοχής δεν τα πληρώνει η ΕΡΤ, αλλά η δισκογραφική (Universal). Επίσης,γιατί δεν έχει κάνει κανείς παράπονα για τα χιλιάδες λεφτά που ξοδεύει η ΕΡΤ για να αγοράσει τα δικαιώματα ποδοσφαιρικών αγώνων;

 Το "Cha Cha" της Έλενας!
Το Σουηδικό "Dancing With The Stars" έκανε πρεμιέρα και η δικιά μας Έλενα Παπαρίζου έκανε την παρθενική της εμφάνιση στο Show. Η τραγουδίστρια χόρεψε ένα μαγευτικό "Cha Cha" και βρέθηκε στη δεύτερη θέση του πίνακα, συγκεντρώνοντας συνολικά 16 βαθμούς (5,5,6). Απολαύστε την!

Και κάπως εδώ φτάσαμε στο τέλος του σημερινού "Γιά. Ταξί. Blog"! Να προσέχετε! Να χαμογελάτε και να σκορπάτε γύρω σας θετική ενέργεια! Πολλά φιλιά και πολλές ευχές για ένα υπέροχο ΣΚ!

Ταξίδης Γιάννης

Δημοσίευση σχολίου

12Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. συμφωνω σε ολα!και για μενα το πισω στο σπιτι ειναι η καλυτερη σειρα για φετος!οσο για το αμαρτημα μετα απο καποια χρονια επιτελους ωραια σειρα στον αντ1!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το αμαρτημα δεν θα συνεχισει σε καμια περιπτωση και του χρονου. δεν εχει ουτε τα φοντα ουτε και το καναλι εμπνεει εμπιστοσυνη για κατι τετοιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 10:36 και εγω συμφωνω εξαλλου ο ant1 θα βγαλει του χρονου μαλλον τους βρικολακες που υποθετο θα ειναι ακριβη παραγωγη οποτε 2 ακριβες παραγωγες σε ενα καναλι το βλεπω αδυνατον!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΙΞ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΣΕΙΡΩΝ ΤΟΥ ΡΗΓΑ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλα 10.56 ο αντ1 θα εβγαζε και το πισω στο σπιτι και το φερ σου σαν αντρας και αλλα πολλα αστο μην το ψαχνεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι ''Βρικόλακες'' είναι ακριβή παραγωγή!Το ''Αμάρτημα'' δεν το λες ακριβή!Από όσες σειρές υπάρχουν φέτος -εβδομαδιαίες- είναι η πιο φτηνή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Tv nea ξέρουμε αν θα πάει για 2η σεζόν το Είναι Στιγμές? Είμαι fan της σειράς και θέλω να μάθω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. to amarthma se ola fthno programma einai! apo kathe apopsi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Enw to MEGA einai kanali poy soy empneei empistosyni gia to an tha plirotheis...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ειναι λιγο νωρις να ξερουμε για το ποιες σειρες θα πανε και του χρονου..αλλωστε ολοι ξερετε πως τωρα ολα ανατρεπονται τελευταια στιγμη..σχετικα με τους βρικολακες,μπορει να μου εξηγησει καποιος το concept της σειρας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. τι κακίες λέτε?γιατι να μη πάει και του χρονου το ''Αμάρτημα''!ειναι η καλυτερη σειρα φετος με διαφορα απο τις υπολοιπες και οχι μονο για φετος αλλα και απο αλλες μετριες εως κακες σειρες που προβληθηκαν και στα δυο καναλια!επιτελους μην υποστηριζετε καναλια αλλα να λετε τι ειναι και τι δεν ειναι καλο αντικειμενικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !