Η Ευρώπη φωνάζει:Είμαστε όλοι Έλληνες, We are all Greeks

0
Το ραντεβού έχει δοθεί για τις 14:00 το μεσημέρι. Σ’ αυτό θα παραβρεθούν χιλιάδες κόσμου στο Παρίσι, στις Βρυξέλλες, την Κοπεγχάγη, την Κολωνία, το Δουβλίνο, την Κοΐμπρα, το Άμστερνταμ και τη Στοκχόλμη, ενώ στις 21:00 ώρα Ελλάδος χιλιάδες κόσμου αναμένεται να συγκεντρωθούν στην πλατεία Ζουκότι για να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους στους Έλληνες και στη Νέα Υόρκη.
Την αρχή έκαναν Γάλλοι πολίτες που πριν από λίγες μέρες συγκεντρώθηκαν έξω από την Ελληνική πρεσβεία στο Παρίσι ζητώντας να πάρουν την ελληνική υπηκοότητα. Πολύ σύντομα η πρωτοβουλία τους πέρασε τα σύνορα της Γαλλίας και δεκάδες φορείς από τη Ρώμη, το Ντύσελντορφ, τη Μαδρίτη, τις Βρυξέλλες ανακοίνωσαν ότι θα συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις με σύνθημα «Είμαστε όλοι Έλληνες»....


Ένα πλατύ κίνημα αλληλεγγύης προς τους Έλληνες θα απλωθεί σήμερα σαν ένα τεράστιο παλιρροϊκό κύμα σε ολόκληρη την Ευρώπη. Με το σύνθημα «Είμαστε όλοι Έλληνες» χιλιάδες πολίτες θα βγουν σήμερα στους δρόμους για να διαδηλώσουν υπέρ της Ελλάδας.
«Ο ελληνικός λαός χρειάζεται διεθνή αλληλεγγύη και ζητά την υποστήριξή μας. Ας τους απαντήσουμε στο κάλεσμά τους. Είμαστε όλοι Έλληνες!», αναφέρετε στο διαδικτυακό κάλεσμα που έχει συσπειρώσει πάρα πολύ κόσμο.
Την ίδια ώρα στο διαδίκτυο εκατοντάδες Ευρωπαίοι υπογράφουν κείμενο αλληλεγγύης προς την Ελλάδα και ζητούν να πάρουν την ελληνική υπηκοότητα.
Στις 29 μάλιστα Φεβρουαρίου μάλιστα έχει προγραμματιστεί «πανευρωπαϊκή ημέρα δράσης κατά της άγριας λιτότητας», με αφορμή τα μέτρα που εφαρμόζονται σε Ελλάδα, Πορτογαλία, Ιρλανδία και Ιταλία.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !