Οpinion #15 [03/02/2012]

1
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ TvNea ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΨΗ!!!



Ο Ευαγγελάτος στο ΣΚΑΪ, η στροφή όλων στο αντιμνημονιακό και ποια είναι η πιο διασκεδαστική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης πάντα με άποψη κάντε κλικ στο διαβάστε περισσότερα για τη συνέχεια

Και εκεί που έλεγα να ηρεμήσω, η ελληνική τηλεόραση δε με αφήνει ποτέ να πλήξω. Ο ΣΚΑΪ κάνει άλλη μια στροφή προς τις ένδοξες μέρες του '90 με τον Νίκο Ευαγγελάτο, τον άνθρωπο που πήρε τα παράθυρα από την Έλλη Στάη και τα έριξε στα βράχια του life style και του λαϊκισμού, που μετέδωσε το αριστούργημα της ομηρείας στην οδό Νιόβης με τον Σορίν Ματέι που κατέληξε σε μακελειό, που σε Tempo και Alter έθισε τον κόσμο στην αισθητική της μετριότητας. Που έκανε Tετ α Τετ με κολοσσούς του ελληνικού πνεύματος όπως η Στέλλα Μπεζαντάκου.. Που όψιμα, όταν η χώρα έχει φτάσει στον όλεθρο, την είδε εναλλακτική ενημέρωση... Να τον χαίρεστε εκεί στο ΣΚΑΪ. Μετά τον Κυριάκο Θωμαϊδη, τη Δέσποινα Καμπούρη, τον Γιώργο Αυτιά να και ο Ευαγγελάτος να συμπληρώσει το καρέ της κατρακύλας... η οποία συμπαρασύρει και το ραδιόφωνο που βλέπει την πρωτοκαθεδρία του να απειλείται από τον Real 97,8 ειδικά από τότε που πήγε εκεί η Ελληνοφρένεια. Για την αλλαγή του ΣΚΑΙ έχουμε μιλήσει και σε προηγούμενο Opinion. Προς επίρρωσιν του επιχειρήματός μας, ας μιλήσουν τα τραγούδια... Δημήτρης Μητροπάνος- Μην Παραπονιέσαι Τώρα. Μουσική: Γιώργος Χατζηνάσιος, Στίχοι: Μάνος Κουφιανάκης.

Στο τσάμικο βέβαια, εκτός από τον ΣΚΑΪ, έχετε καταλάβει πως το έχει γυρίσει και το Mega. Xωρίς βέβαια να μας ρωτήσει και αν θέλουμε να το χορέψουμε. Πως ο μονόδρομος έγινε κόλαση, αδυνατεί να το κατανοήσει το ξανθό μου κεφάλι. Αυτό όμως που άκουσα προχθές ότι ο Πρετεντέρης πριν από δύο χρόνια έλεγε πως δεν ήθελε το ΔΝΤ στην Ελλάδα και ότι έχουμε κάνει τις μεταρρυθμίσεις που μας έχουν ζητήσει (που τις είδε, δεν ξέρω, μόνο φόρους και περικοπές κάνουμε) με εξόργισε. Ναι. Έχουμε τους πολιτικούς και τους δημοσιογράφους που μας αξίζουν. Αλλά οι πολιτικοί και οι δημοσιογράφοι μας ζούνε σε άλλο κόσμο. Νομίζουν ότι ακόμα τρώμε κουτόχορτο... δεν έχουμε ξυπνήσει βέβαια ολότελα (κάποιοι συνεχίζουν να κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου) αλλά τίποτε δεν μπορεί να προβλέψει την αντίδραση του κόσμου σε όσα αποφασίζονται στα ελληνικά και ευρωπαϊκά κέντρα λήψης αποφάσεων και όσα ακούγονται στις ειδήσεις. Ας μιλήσει βέβαια και εδώ το τραγούδι... Τα Παιδιά της Καταιγίδας, του μεγάλου μας Μάνου Χατζιδάκι σε στίχους του Νίκου Γκάτσου με τον Μανώλη Μητσιά.



Και μετά τα βαριά, θα πω κάτι και πέστε να με φάτε. Μέσα σε όλο το ζοφερό κλίμα που διακατέχει όλη την Ελλάδα, η πιο διασκεδαστική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης είναι το Δέστε Τους. Και λέω διασκεδαστική, όχι ψυχαγωγική. Τα παιδιά πουλάνε τρέλα χωρίς να γελοιοποιούν όπως στο Black Out και στο Fab 5  και για 2 ώρες σε κάνουν να ξεχνάς ανεργίες, προβλήματα. χρέη, κάρτες, μνημόνια, οριζόντια κουρέματα και όλα τα άλλα δεινά. Η εκπομπή έχει ρυθμό, η ομάδα έχει δέσει απίστευτα, δεν τη βαριέσαι, γελάς. Το λαμέ και το λαδί ακούγεται πλέον παντού για τα ρούχα ενώ ο χορός της Μαρίας έχει βρει μιμητές στα clubs.

Περιμένω τα σχόλιά σας. Ραντεβού την άλλη Παρασκευή πάντα με άποψη. Να είστε όλοι καλά.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !