Το «Glee» σύντομα και στην Ελλάδα

4
Οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 σκέφτονται να εντάξουν στο πρόγραμμά τους τη ξένη σειρά «Glee», η οποία σπάει ταμία στο εξωτερικό.
Το “Glee” είναι μια τηλεοπτική κωμική μουσική σειρά Αμερικάνικης παραγωγής. Το πρώτο επεισόδιο της σειράς προβλήθηκε στην Αμερικάνικη τηλεόραση το Μάϊο του 2009 και από τότε έχει κερδίσει την αγάπη εκατομμύρια τηλεθεατών σε ολόκληρο τον κόσμο. Η σειρά εστιάζει ...
το ενδιαφέρον της σε μια σχολική χορωδία. Το “Glee Club” διευθύνει ένας Ισπανός καθηγητής, ο οποίος προσπαθεί να επαναφέρει τη χορωδία στις παλιές τις δόξες. Κατα τη διάρκεια των επεισοδίων το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στις σχέσεις των πρωταγωνιστών μεταξύ τους αλλά και με τη μουσική. Σε κάθε επεισόδιο οι πρωταγωνιστές ερμηνεύουν επιτυχίες διαφόρων καλλιτεχνών με το δικό τους μοναδικό τρόπο, προσδίδοντας έτσι στη σειρά έναν εύθυμο τόνο και κάνοντάς την ιδιαίτερα ανεβαστική.

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ό,τι πρέπει για τις 17.00 το απόγευμα εφόσων δεν περπατήσουν οι επαναλήψεις των Τούρκικων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μια μικρη διορθωση! ειναι καθηγητης ισπανικων οχι ισπανος καθηγητης! η σειρα ειναι τελεια! και πρεπει να τη βαλει μια ωρα ο αντ1 για να μην την χαντακωσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. θα μπορουσε να παιζει πεμπτη και παρασκευη στις 22.00! ετσι θα εχει μεγαλο κοινο και θα εχουν επεισοδια και για του χρονου!!!! το απογευμα τα παιδια εχουν μαθηματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μια καλή ιδέα είναι κάθε Σάββατο στις 9.Ο ανταγωνισμός είναι σχεδόν μηδενικός και ο ΑΝΤ1 δεν έχει τίποτα αξιόλογο τα Σαββατόβραδα.Όμως πρέπει να το προβάλουν άμεσα και όχι το καλοκαίρι,όταν ο κόσμος βγαίνει εξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !