Κατεβάζουν τις πένες οι σεναριογράφοι των Βασιλιάδων

Χρηστος Γ
0
Οι σεναριογράφοι σταματούν τη συνεργασία τους επειδή παραμένουν απλήρωτοι. Οι συντελεστές δεν επιστρέφουν για νέα γυρίσματα.
Μπορεί με την προβολή τους οι "Βασιλιάδες" να χαρίζουν εντυπωσιακές πρωτιές στο MEGA, ωστόσο, η σειρά κινδυνεύει να έχει πρόωρο και άδοξο τέλος.
Όπως γράφει η Espresso, o Kώστας Καπώνης και ο Γιώργος Χρυσοβιτσάνος έχουν γράψει και ολοκληρώσει μια σειρά από σενάρια, τα οποία έχουν ήδη γυριστεί, ωστόσο, αρνήθηκαν να συνεργαστούν περαιτέρω παραμένοντας απλήρωτοι. Οι δύο σεναριογράφοι δεν ανήκουν πλέον στην ομάδα των "Βασιλιάδων" και μάλιστα, ο Γιώργος Χρυσοβιτσάνος -λένε πως-εχει ξεκινήσει ήδη νέα συνεργασία για το σήριαλ...
"Είναι Στιγμές" που προβάλλεται στον ΑΝΤ1.

Μπορεί τα 90 επεισόδια αυτής της σεζόν και τα πρώτα 10 από την επόμενη να έχουν ήδη γυριστεί, ωστόσο "Οι Βασιλιάδες" μπορεί να χάσουν το θρόνο τους, μιας και η παραγωγή έχει δώσει τελεσίγραφο πως αν δεν καταβληθούν τα χρήματα στους συντελεστές, δεν θα παραδώσει άλλα επεισόδια. Πηγές της εφημερίδας αναφέρουν πως όλοι μαζί οι συντελεστές αποφάσισαν ότι δεν θα επιστρέψουν στα πλατό αν πρώτα δεν πληρωθούν.Ολα αυτά-πάντα-σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !