Αποστόλης Τότσικας: ''Κλέβει'' τις εντυπώσεις και στο θέατρο!

Tv Control
0
Δεν τον αναγνωρίσατε;Να σας βοηθήσουμε!Είναι ο Αποστόλης Τότσικας,στο νέο του θεατρικό ''χτύπημα'' και προσπαθεί να λύσει τα ''Τερατώδη προβλήματα''  του,στην άλλη...ζωή που ζει δύο φορές την εβδομάδα και που προκύπτουν στο λοφτ,ενός ουρανοξύστη,στο Μανχάτταν.

Ο νεαρός ηθοποιός,κλέβει τις εντυπώσεις στην οικογενειακή κομεντί του MEGA,''Πίσω στο σπίτι'',όπου υποδύεται κάτι τελείως έξω από τα...νερά του.Τις εντυπώσεις,όμως,κλέβει και στο θέατρο ''Άλμα'' ως...Κόμης Δράκουλας!


Πρόκειται για μία κωμωδία του Μάρτιν Ντάουνινγκ,η οποία περιέχει πολλά στοιχεία παρωδίας. Η υπόθεση θέλει διάφορα...τέρατα να πηγαίνουν στο λοφτ του δόκτωρ Βίκτωρ Φράνκεστάιν (Ανδρέας Κοντόπουλος) για να ζητήσουν την βοήθεια του.

''Το φάντασμα της όπερας'' (Aντώνης Αντωνάκος),όμως, τους δημιουργεί κι άλλα ''Τερατώδη...προβλήματα''. Ανάμεσα σ' αυτούς που καταφεύγουν στον τρελό δόκτωρ, είναι: Μία σταρ του Χόλυγουντ (Φαίη Ζαρμπή),η βρυκόλακας Σούκι Στακχάουζ (Ηλιάνα Γαιτάνη),ο ομοφυλόφιλος λυκάνθρωπος Χάρυ Τάλμποτ (Απόλλωνας Μπόλας) και ο Κόμης δράκουλας (Αποστόλης Τότσικας).

Φυσικά,ο γιατρός, έχει συμμάχους!Όπως ο Κουασιμόδος,Ιγκόρ (Γιάννης Παπαθανασίου), και η οικονόμος Λούρκερ (Νικολέτα Θωμά),που τον σώζουν από τα δόντια των...τεράτων,την τελευταία στιγμή!

Ο νεανικός θίασος που ακολουθεί τις σκηνοθετικές οδηγίες του Τάσου Ιορδανίδη,προσφέρει πολύ γέλιο,αλλά και μιάμιση ώρα μακριά από τα πραγματικά (τερατώδη) προβλήματα της καθημερινότητας που αντιμετωπίζουμε τα τελευταία χρόνια.

Ο νεαρός ζεν πρεμιέ, Αποστόλης Τότσικας,φαίνεται να απολαμβάνει πολύ τον 2ο κόντρα ρόλο που κάνει,συνδυάζοντας tv και θέατρο!

Η παράσταση ανεβαίνει κάθε Δευτέρα & Τρίτη,στις 21:15,στην Β' σκηνή του θεάτρου "Άλμα".

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !