Οι αλλαγές στην εκπομπή τους!

0
Mε μια αλλαγή ξεκίνησε η εβδομάδα για την ψυχαγωγική ζώνη της εκπομπής «Πρωινό ΑΝΤ1», καθώς το πάνελ της εκπομπής, μετά από πολύ καιρό, είχε διαφορετική σύσταση.

Η έναρξη της εκπομπής έγινε φυσικά με τη Σίσσυ Χρηστίδου και τον Χρήστο Φερεντίνο, οι οποίοι είχαν μαζί τους την Κατερίνα Ζαρίφη αλλά και τον αρχισυντάκτη της εκπομπής Παύλο Σταματόπουλο. Απούσα της ημέρας ήταν η Χριστίνα Πολίτη, η οποία μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο twitter είχε ανακοινώσει από το πρωί της Κυριακής ότι πλέον θα βρίσκεται στην
εκπομπή μόνο κάθε Τετάρτη και Πέμπτη.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Παύλος Σταματόπουλος εμφανιζόταν στο πάνελ της εκπομπής και παλιότερα, κυρίως στην αρχή τη σεζόν, αλλά οι υποχρεώσεις του στην αρχισυνταξία τον ανάγκασαν να βρίσκεται στο κοντρόλ για να κατευθύνει τη ροή των θεμάτων.

Ακόμα, από την προηγούμενη εβδομάδα έχουν σημειωθεί αλλαγές και στη ροή της εκπομπής, καθώς η ενότητα της μαγειρικής με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και της αστρολογίας με τη Λίτσα Πατέρα, δεν παρουσιάζονται αμέσως μετά το τέλος της ζώνης του Γιώργου Παπαδάκη, όπως γινόταν από την αρχή της σεζόν, αλλά κάθε μια από τις εν λόγω στήλες μπαίνει εμβόλιμη μέσα στην ψυχαγωγική ζώνη του πρωινού. 

Έτσι, στις 10.00 οι δυο κεντρικοί παρουσιαστές υποδέχονται τους τηλεθεατές, συζητάνε τα πρώτα θέματα, στη συνέχεια παρουσιάζεται η μαγειρική και συνήθως γύρω στις 11.00 το δίδυμο Φερεντίνου- Χρηστίδου δίνει πάσα στη Λίτσα Πατέρα για τις προβλέψεις της ημέρας.  zougla.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !