Αυτή την εβδομάδα στο "Με Αγάπη"

0
Η Μαρί Κυριακού καθημερινά από τον ΑΝΤ1, προσεγγίζει "Με Αγάπη" ενδιαφέρουσες προτάσεις και λύσεις για όλους μας, αλλά ακόμα περισσότερο για τους συνανθρώπους μας που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και η δική μας στήριξη, είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία.
Οικονομική κρίση και κατάθλιψη
Τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου η Μαρί Κυριακού, μας εξηγεί πώς η οικονομική κρίση μπορεί να οδηγήσει στην κατάθλιψη, αλλά και πώς μπορούμε να την υπερνικήσουμε.
Ανθρώπινες σχέσεις αγάπης
Την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου η εκπομπή "Με Αγάπη", μας ενημερώνει για τις ανθρώπινες σχέσεις αγάπης και τον ευεργετικό ρόλο που παίζουν στη ζωή όλων μας....


Εταιρία Σπαστικών Βορείου Ελλάδος

Την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου η εκπομπή "Με Αγάπη", μας πληροφορεί για την "Εταιρία Σπαστικών Βορείου Ελλάδος", η οποία παρέχει αδιάκοπα υπηρεσίες σε άτομα με ειδικές ανάγκες και τις οικογένειές τους. Επιπλέον, δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες, ώστε να μπορέσουν τα άτομα αυτά, να ενταχθούν ισότιμα στην κοινωνία.



Στήριξη στα άτομα με νοητική υστέρηση

Την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου στις 12:50 η Μαρί Κυριακού παρουσιάζει το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες "ΚΡΙΚΟΣ". Το κέντρο αυτό, στηρίζει άτομα με νοητική υστέρηση και υπερασπίζεται έμπρακτα το δικαίωμά τους στη χαρά και τη δημιουργία.

Πολιτιστικός σύλλογος "Παρνασσός"

Η Μαρί Κυριακού, μας ενημερώνει για τον πολιτιστικό σύλλογο "Παρνασσός". Ο συγκεκριμένους σύλλογος έχει εξελιχθεί σε πανελλήνιο πνευματικό κέντρο με πλούσια δράση κορυφαίων εκπροσώπων της πνευματικής, πολιτικής και δικαστικής ηγεσίας της χώρας. Περισσότερα θα μάθουμε την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου, στον ΑΝΤ1!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !