Τηλε-καρφώματα #20 (8/2/12)

Artsitas Konstantinos
2
 
    Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια! Μία έκφραση τόσο διαδεδομένη αλλά τόσο αληθινή. Μην ακούτε λόγια αν δεν τα δείτε πρώτα να γίνονται πράξεις! Και επειδή ο καιρός είναι ιδιαίτερα επιθετικός αποφάσισα αυτή την εβδομάδα να είμαι "λίγο" σκληρός!! Άλλωστε τι Τηλε-Καρφώματα κάνουμε;

Πανικός ανάμεσα σε Περρή - Διαμαντή και φυσικά ο Θέμος Αναστασιάδης ή αλλιώς βαμπίρ παρουσίασε με έναν κωμικοτραγικό τρόπο στην εκπομπή του το όλο σκηνικό! Φυσικά και εκμεταλλεύτηκε την υπερέκθεση του θέματος και μετέτρεψε το ΟΛΑ 12 σε ένα σύγχρονο "Ερωτοδικείο" που θα έκρινε τον Περρή για τις βαριές του κουβέντες. Αναρωτιέμαι αν το θέμα θα πρέπει να ήταν ο "οχετός" του κ. Περρή ή η απόλυση της Γιολάντας Διαμαντή. Αν ήμουν στη θέση της δεν θα έβγαινα να μιλήσω σε μια εκπομπή τόσο χαλαρά για αυτό το θέμα. Επιλογή της και σεβαστή όμως. Άλλωστε τα λάθη πληρώνονται!

Αγαπητέ κύριε Λιάγκα σας συνιστώ να συνέλθετε λίγο γιατί καλός ο αυθορμητισμός αλλά κάποιες φόρες ας σκεφτόμαστε λιγάκι πριν μιλήσουμε! Σε άλλες περιπτώσεις ξέρετε να κρατάτε τον Α' χαρακτήρα σας και να κρίνετε εκεί με την κατινοπαρέα σας ότι συμβαίνει στη showbiz, όμως αυτό ούτε η Μενεγάκη το 2000 δεν θα έκανε. Είναι δυνατό να ρωτάτε ένα μικρό κοριτσάκι στον αέρα αν του αρέσει σαν άνδρας ο Άκης Πετρετζίκης; Δεν φθάνει που του ήπιατε το αίμα εκεί στο Junior Master Chef και μια χαρά νούμερα κάνατε αλλά όχι να πουλήσετε και την προσωπική ζωή ενός 13χρονου. Δεν νομίζω να σας άρεσε εάν η δικιά σας κόρη ήταν στην αμήχανη θέση της μικρής Λίλιαν.

Θα κλείσει κανείς το στόμα του Νάσου Γουμενίδη;
Πραγματικά δεν έχει λόγο ύπαρξης στη τηλεόραση και κάποιες φορές απορώ γιατί δίνουν χώρο σε τέτοιους ανθρώπους. Ο τρόπος που παρουσιάζει στο Made In Star τα "ρηχά" κουτσομπολιά του και τα ειδύλλια ανάμεσα σε τηλεαστέρες, που ούτε η τελευταία κατίνα δεν ασχολείται μαζί τους, είναι τόσο αηδιαστικός που προτιμώ να δω τη Ματίνα Μανταρινάκη στο ANT1 για να ανοίξει το μάτι μου. Αγαπητέ κύριε Γουμενίδη δεν κάνετε κοινωνικό λειτούργημα απλά εκθέτεται τις ζωές κάποιων. Μέχρι εκέι!!

Πόσο μου έχουν λείψει οι κόντρες στη τηλεόραση δεν λέγεται! Μου αρέσει πάρα πολύ που αναζοπυρώνεται η κόντρα ανάμεσα σε Μελέτη και Περρή! Θέλω και άλλες φαρμακερές ατάκες μεταξύ τους όμως! Στο Κατινάζ θα τους έβαζα 10 γιαυτό και περιμένω πολλά από αυτούς. Και επειδή πάντα μαρέσει να παίρνω μέρος σε κόντρες τάσσομαι υπέρ της κυρίας Μελέτη. Όχι ότι έχω κάτι με τον κ. Περρή απλά ήθελα να τον ενημερώσω για την ύπαρξη του savoir vivre και ότι πάνω απ'όλα σεβόμαστε μια κυρία και πόσο ακόμα δημόσια!

Τελειώνει σιγά σιγά και το Fab5 το όποιο αποδείχτηκε Φάβα5. Ένα προιόν που περίμεναν πως θα πάει καλά αλλά αν δεν στηρίξεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλάκωσει! Εκεί στον ANT1 το άφησαν έτσι μόνο του να πορεύεται και εκτός του ότι η παραγωγή ήταν πιο φτηνή και από το πρωινό της Μπεκατώρου νομίζω άντεξε πολύ! Έφυγε και ο Ηλίας Ψινάκης και χάθηκε ότι glamour είχε αυτό το show. Αυτό το παιδάκι τον Πάνο τον Φασουλή λυπάμαι που "χρωματίστηκε" με αυτή του την επιλογή αλλά εντάξει θεωρώ ότι όταν είσαι μικρός και ενθουσιάζεσαι κάνεις λάθος επιλογές. Καλό είναι να καταλάβουν κάποιοι πως να εκμεταλλεύεσαι την διαφορετικότητα κάποιου δεν είναι καλό πράγμα! Ας μην βγάζουμε λεφτά πάνω σε όλα πια!! 

    Αρκετά είπα νομίζω!! Αλλά αφού τα ξεστόμισα ηρέμησα κιόλας. Ελπίζω και εσείς διαβάζοντάς τα! Την επόμενη εβδομάδα όμως ίσως είμαι πιο "κακός". Αποφάσισα πως η αλήθεια και η ειλικρίνεια μόνο σε πάνε μπροστά! Έτσι πρέπει να πορευόμαστε όλοι φίλοι μου. Να προσέχετε τον εαυτό σας γιατί είναι πολύτιμος και τα υπόλοιπα θα έρθουν! Σας φιλώ μέχρι την επόμενη Τετάρτη!!

Αρτσίτας Κων/νος

(για οποιοδήποτε σχόλιο/παρέμβαση περιμένω email: artsitaskonstantinos@hotmail.com )


Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Θεός!Ειδικά για τον Γουμενίδη έχεις απόλυτο δίκιο και χαίρομαι που το ακούω κι από άλλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Ελενη αδιακριτες ερωτησεις δεν εκανε ποτε,μην μπερδευεις τις απλο'ι'κιες ερωτησεις με τις κατινιες του Λιαγκα.Οσο για τον Γουμενιδη ειναι χειροτερος απο ολους,πιστευα καποιον αλλον (μαυρο....κη)αλλα αυτος
    τον ξεπερασε,εχεις απολυτο δικιο σε ολα αυτα που γραφεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !