Κρεμάει το… κολάρο του ο Uggie

0
Ο Uggie, ο σκύλος που πρωταγωνιστεί στην ταινία “The Artist”, η οποία έχει προταθεί για Όσκαρ, πρόκειται να... πάρει σύνταξη, όπως ανέφερε ο εκπαιδευτής του.
Ο Omar von Muller δήλωσε σε γνωστό περιοδικό ότι το δεκάχρονο Τζακ Ράσελ έχει «αρχίσει να κουράζεται» και γι αυτό θα κρεμάσει το κολάρο του. «Μπορεί να κάνει κάνα-δυο πράγματα από εδώ και από εκεί επειδή τα απολαμβάνει, αλλά δεν θέλω πλέον να τον υποβάλλω σε πολύωρες δοκιμασίες», είπε ο ίδιος. Λέγεται ότι ο Uggie θα κάνει την τελευταία του εμφάνιση την βραδιά των Όσκαρ. «Ελπίζω να καταφέρει να εμφανιστεί. Πρέπει να του δώσουν έναν φάκελο να παραδώσει στον Billy Crystal».  Ο Uggie «υποδύεται» στο “The Artist” τον καλύτερο φίλο του κινηματογραφικού αστέρα του βωβού κινηματογράφου του Χόλιγουντ, George Valentin (Jean Dujardin).
Ενώ από τεχνικής πλευράς ο Ούγκι δεν επιτρέπεται να είναι υποψήφιος για Όσκαρ, διοργανώθηκε εκστρατεία ώστε να εξασφαλίσει υποψηφιότητα για Όσκαρ Β Ανδρικού Ρόλου.
Ωστόσο, υπήρξε υποψήφιος για δύο Βραβεία Χρυσού Κολάρου - για τις ταινίες “The Artist” και “Water for Elephants” του 2011-- μια τιμητική διάκριση που απονέμεται σε σκύλους για την καλύτερη εμφάνιση σε τηλεόραση και κινηματογράφο. Επίσης τιμήθηκε με τον
Χρυσό (Σκύλο) Φοίνικα για την καλύτερη εμφάνιση σκύλου για την ταινία «Water for Elephants» στο περυσινό Κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών.
Όπως είπε ο εκπαιδευτής του, ο μικρότερος αδελφός του Uggie, ο Dash, θα συνεχίσει στα βήματά του, έχοντας ήδη...ντουμπλάρει τον Uggie στην ταινία “The Artist”.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !