TA NEA TOY MΠΙ- ΚΟΥ- ΤΙ!

0
ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ

Το κεφάλι μου «νταούλι» από σκέψεις... την στιγμή που ο δέκτης της τηλεόρασης δείχνει το ξεκίνημα των «Βασιλιάδων» στο μεγάλο κανάλι.

Η Μάρθα Καραγιάννη έτοιμη για το «πήδημα στο κενό», ο Κόκλας να επιμένει ότι η «ζωή είναι ωραία», στην zougla να διαβάζω ότι τελευταία προθεσμία για τα τέλη κυκλοφορίας η Παρασκευή και...

ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΣΤΑΡ έμαθα ότι

Ο άντρας της BEYONCE έδωσε ένα εκατομμύριο τετρακόσιες χιλιάδες δολάρια, για να έχει στην διάθεσή του όοοοοολο τον όροφο του μαιευτηρίου στην Νέα Υόρκη, έτσι ώστε μωρό και μαμά να νοιώθουν άνετα. Άραγε τι θα λέει ο σύζυγος στην παρέα του. «Ανέβηκαν τα νοσήλεια;».

ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ, λέει, ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑ...

Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ τώρα πάντως που το σκέφτομαι θα ήταν να με υιοθετήσει η Αντζελίνα Τζολί και ο
Μπραντ Πιτ. Τι γελάσατε; Δεν σας καταλαβαίνω. Στα έξι ανήλικα, ένα ακόμη, με μυαλό ανήλικου και σωματότυπο «οικονομικού τύπου».

Ανήκω στον αστερισμό των ιχθύων και όοοοοολοι οι αστρολόγοι προβλέπουν ότι οι ιχθύες των πρώτων ημερών (είμαι 21 Φεβρουαρίου) το 2012, θα βρουν λεφτά (!!!), θα ανοίξουνε οι δουλειές (!!!), θα αγοράσουν ακίνητα (!!!), θα κάνουν υπεραντλαντικά ταξίδια (!!!).

Παρακαλώ λοιπόν να συντονιστούν οι αστρολόγοι αφού μου το τάξανε (Πατέρα – Παγιατάκη – Λεφάκης – Ματσάγκος – Μπήλιου) να υιοθετηθώ μαζί με τα τετράποδα ή από το ζεύγος ή από φιλόζωο Σεΐχη.

ΕΙΔΑΤΕ ΧΡΗΣΤΟ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ στο «μέσα στην καλή χαρά»;

Δεν πειράζει πατριώτες. Είδα εγώ για σας! Είχα πιάσει το πρωί της Κυριακής, τις συμπυκνωμένες χλωρίνες, τις μάπες, τους κουβάδες, τις σκούπες και τις αραχνοπαγίδες. Η τηλεόραση ανοιχτή και... σε διάλειμμα της «ηλεκτρικής» ακούω τον Χρήστο Βασιλόπουλο με φωνή και ύφος θαλαμηπόλου έκπτωτης Βασίλισσας. Οι θαλαμηπόλοι δεν μιλάνε ακριβώς, απαγγέλουν. (Ξέρετε πως είναι αυτά). Ο Χρήστος λοιπόν, που 3 χρόνια επιχειρούσαν να τον έχουν καλεσμένο στην εκπομπή, μίλησε με σεμνότητα για την διεθνή καριέρα του στο Χόλυγουντ.

«Μόλις με είδε ο σκηνοθέτης , είπε ότι έχω το star quality του Μίκυ Ρουρκ στις 9μιση εβδομάδες».
Ευτυχώς που έκανε την διευκρίνηση για τον ποιό «Μίκυ Ρούρκ μιλάμε» γιατί αν εννοούσε ότι το δικό μας το παιδί, θυμίζει τον Ρουρκ του σήμερα, θα είχα αρχίσει να ψάχνω τον Κούγια για να ετοιμάσει εξώδικα στην αμερικανική πρεσβεία...
Η συνέντευξη ήταν τόσο, πώς να σας την πω μμμ... διεθνούς ενδιαφέροντος, που πήρα αγκαλιά την λεκάνη με τα ξεσκονόπανα και τα υγρά για τζάμια και έκατσα στην άκρη του κρεβατιού.

«Με τον Αλέξη Γεωργούλη πως είναι η σχέση σας;», ρώτησε η Ναταλία Γερμανού.

ΜΠΡΑΒΟ βρε Ναταλάκι, καλά που το θυμήθηκες γιατί ετοιμαζόμουνα να τηλεφωνήσω στην Σαζακλή, να παρέμβω στον «αέρα», να ρωτήσω, να ενημερωθώ, να ηρεμήσω, να ξεκινήσω την καινούργια εβδομάδα με κλεισμένες υποθέσεις.

(Χρήστος Βασιλόπουλος). Πάντα με ύφος και στυλ αρχιθαλαμηπόλου έκπτωτης Βασίλισσας.

-Με τον Αλέξη βρισκόμαστε που και που... Μια φορά στους τρεις μήνες. Τα λέμε… Όλα αυτά, ήταν δημιουργία των media. Δεν υπήρχε τίποτα.

Εγώ βεβαία ήμουνα, αλλά άφησα και το αγόρι μας να το επιβεβαιώσει ότι σε αυτή την υπόθεση ΓΕΩΡΓΟΥΛΗ – ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ, είχε εμπλοκή και το cnn international και το B.B.C world.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΩΝΧΕΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΗΣ, ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΕΙΑ
Μετά τον Χρήστο Βασιλόπουλο, που δεν παρέλειψε να μας προτείνει ένα ταξίδι μέχρι το Las Vegas, για να ζήσουμε την εμπειρία του απόλυτου κιτς.

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΘΗΣ από το δελτίο του ΣΤΑΡ, μας ενημέρωσε και είδαμε την Ρία Αντωνίου να χορεύει SALSA στο Ιταλικό dancing, που αν και την πετσόκοψαν στην βαθμολογία όμως... άλλο. «Κοζάνη και άλλο Λωζάνη», αλλά στην Κοζάνη, συγνώμη στην Θεσσαλονίκη ήθελα να γράψω, πήγε η Έλενα Παπαρίζου συνοδευόμενη με 3 σωματοφύλακες για να υπογράψει αυτόγραφα και να δηλώσει ότι ο «κύριος Γιάννης Λάτσιος είναι Θεός».

Στο Dancing on ice στην «ψαροκώσταινα» οι τελευταίοι συμμετέχοντες δίνουν την εικόνα ελλήνων τραυματισμένων στρατιωτών που τους επισκεπτόταν η Σοφία Βέμπο στα νοσοκομεία. Το είπε και ο «έρμος» ο Φραγκολιάς. Στον ένα καρπό έχει τενοντίτιδα και στο άλλο εξάρθρωση.

ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΑΣΣΗ ΜΠΗΛΙΟΥ

Συνεχίζοντας πάντα με την ηλεκτρική και τις μάπες τα οικιακά μου, άκουσα την καλεσμένη της Άσσης Μπήλιου, (ζητώ συγνώμη αλλά το όνομα της ούτε το πρόλαβα, ούτε πρόφτασα να υπολογίσω τον αριθμό μου) ΑΛΛΑ συγκράτησα το ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ!!!

ΤΟ 2012 ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΥΧΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ!!!

Παιδιά σας ορκίζομαι το άκουσα και το διαδίδω. Αν δεν με πιστεύετε, τηλεφωνείστε στην Άσση, βρείτε την αριθμολόγο, κάντε ότι καταλαβαίνετε, αλλά το είπε.

Μπορεί 4500 χιλιάδες να έχουμε βγει εκτός εργασίας, αλλά η αριθμολόγος προβλέπει ότι το – 12 θα διαπρέψουμε!!!

ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΛΑΜΠΙΡΗ

Με δεδομένο ότι αρκετοί με ρωτήσατε και το «μπικουτί» οφείλει να δώσει μια πρώτη απάντηση, το ρεπορτάζζζζ, θέλει να βρίσκονται οι δύο πλευρές» σε διαπραγματεύσεις, λόγω της γενικής τάσης του παγκόσμιου συστήματος για περικοπές.

Η ΕΛΛΗ ΣΤΑΗ, βρέθηκε με μεγάλη παρέα, Σάββατο μεσημέρι, σε πολύ γνωστό στέκι της παραλιακής. Μια φίλη που καθότανε σε τραπέζι διπλανό, μου είπε (και δεν είναι από εκείνες που στάζουν μέλι) ότι από κοντά και αμακιγιάριστη ήταν πολύ όμορφη και πολύ ωραία ντυμένη.
Χτενίζει η Νανά Παλαιτσάκη στο zougla.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !