Tα τελευταία νέα των media

Χρηστος Γ
0
-Το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς στον τηλεοπτικό σταθμό ALTER μεταδόθηκε για περίπου 50 λεπτά έκτακτο απεργιακό δελτίο, το οποίο ολοκληρώθηκε στις 20.23.Εργαζόμενοι από όλους τους χώρους κι όχι μόνο από τα Μ.Μ.Ε. εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους στους απλήρωτους εργαζομένους του καναλιού του Μπουρναζίου.
-Φήμες έκαναν λόγο για αντικατάσταση του Αντώνη Σρόιτερ από τον αμφιλεγόμενο Γιάννη Παπαγιάννη στο κεντρικό δελτίο του Alpha.Μάλλον επιτηδευμένες ήταν οι διαρροές και δεν φαίνεται να επιβεβαιώνονται...
-Tραγική η κατάσταση στον όμιλο ΙMAKO.Αναμένονται εξελίξεις,σύντομα,πολύ σύντομα...
-Πρόταση-βόμβα για την σωτηρία του
Τύπου! Ακούγεται πως το ΕΤΑΠ-ΜΜΕ πρότεινε στην κυβέρνηση να επιδοτηθούν οι θέσεις εργασίας με 100 εκατ. ευρώ από το αποθεματικό του 1,5 δισ. ευρώ που διαθέτει, με αντάλλαγμα τη διακοπή των απολύσεων.Δηλαδή το ταμείο των δημοσιογράφων που βασίζεται στα έσοδα του αγγελιοσήμου να βγάλει ένα μέρος των  χρημάτων για τη διάσωση των εκδοτικών επιχειρήσεων, υπό την προϋπόθεση πως θα υπάρξει κεντρική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει το αγγελιόσημο να επεκταθεί και στα ειδησεογραφικά site στο Internet και οι εκδότες, κατά αναλογία, να διαθέσουν το μερίδιο που τους αντιστοιχεί.(Εφημερίδα Παρόν)

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !