Show Biz News Καλά τα λέει η Ελένη...!

1
Καλά τα λέει η Ελένη...Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου έκανε μια παράγωγη για λογαριασμό της σουηδικής τηλεόρασης που αφορά σε τι άλλο; Στην κρίση, στο χάλι μας, αλλά όχι στον κακό μας τον καιρό, μιας και πάντα καλοκαιρία έχουμε. Ιδιαίτερα αγαπητή στην Σουηδία η Πασχαλίδου, δόμησε την εκπομπή της με δηλώσεις και απόψεις από διαφορετικές ομάδες πληθυσμού. Ανάμεσα τους και η Ελένη Μενεγάκη.
Προσωπικά έχω πολλές φορές κρίνει δηλώσεις κυρίως της Ελένης Μενεγάκη, ενώ έχω παρακολουθήσει σχολιασμούς για εκείνη στα όρια της σαρκοφαγίας. Στο τέλος αυτό που
μένει ποιο είναι; Ότι η Μενεγάκη δεκαετίες τώρα, μας προσφέρει χαμόγελο, μας κάνει συντροφιά και δεν αντιμετωπίζει την ελαφρότητα ως χαζομάρα. Όμορφη τόσο πολύ, που να μας θαμπώνει, αλλά και έξυπνη τόσο πολύ, ώστε να εξελίσσεται, να ελίσσεται και να σέβεται πάντα όσους έχει καλεσμένους στο πλατό της.

Όλο αυτό τον καιρό, συνεχίζει να βρίσκεται στο στόχαστρο των παπαράτσι όποτε πάει για ψώνια, πράγμα που ιδιαίτερα μου τη σπάει, αλλά το κατανοώ. Δεν θα πάει να φάει στα γεύματα της
αρχιεπισκοπής, ούτε και θα ντυθεί από τις κούτες του «Με αγάπη». Την βλέπω όποτε βγαίνει -σπανίως πια- να προτιμάει ένα καλό θέατρο, η κάποιο ρεστοράν για φαγητό και αυτό πολύ μετριασμένο. Έμαθα λοιπόν και τις δηλώσεις της στην Πασχαλίδου για την κρίση:

«Δεν πίστευα ποτέ ότι εγώ θα παρακολουθούσα τόσο πολύ ενημερωτικές εκπομπές και δελτία ειδήσεων. Δεν το πίστευα, αλλά το ζω» είπε η Ελένη που μας παρουσιάζει την εκπομπή «Ελένη». «Όχι δε φοβάμαι να κυκλοφορήσω γιατί θα μου κλέψουν την τσάντα. Κι αν κάποιος έχει τόσο πολύ ανάγκη να μου πάρει την τσάντα, ας μου την πάρει. Μπορεί να τη χρειάζεται περισσότερο από εμένα». Στα μέρη που κυκλοφορεί η κ. Μενεγάκη σπανίως κλέβουν τσάντες, βεβαία, αλλά απάντησε πανέξυπνα.

Τώρα γιατί στέκομαι σε όλο αυτό και τι θέλει να πει η ποιήτρια (εγώ ντε!); Γιατί οι δυο συγκεκριμένες κυρίες αποδεικνύουν πως δεν μπερδεύουν την ελαφρότητα με την ανουσιότητα, αλλά βρίσκουν την ισορροπία.

Η Πασχαλίδου έρχεται για άλλη μια φορά στον τόπο καταγωγής της αλλά όχι για να μιλήσει για τη ζωή της και το πόσο επιτυχημένη είναι αλλά για να κάνει τη δουλειά της! Η Ελένη Μενεγάκη δεν λαϊκίζει, δεν προσποιείται πως την ακούμπησε η κρίση, αλλά κατανοεί και προσαρμόζεται σε εποχές που και το λίγο υπερβολή φαντάζει. Δεν σουσουδίζει, δεν κοπιάρει την Μαρία Αντουανέτα, δεν ενστερνίζεται το «ζήσε και άσε τους άλλους να πεθάνουν». Και αυτή η Μενεγάκη είναι σαφώς πιο γοητευτική από οποιαδήποτε άλλη Ελένη του παρελθόντος της. Η Αλεξάνδρα Τσόλκα στο queen.gr

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Το αποσπασμα απο την συνεντευξη ειναι ελαχιστο,η Ελενη ειπε πολλα ακομη που κοπηκαν,τι αλλο θα εκανε το Σταρ???
    π.χ ζητησε η εκπομπη απο διαφορες εταιριες τροφιμων να παρεχουν τροφιμα
    σε καποια ιδρυματα, χωρια sos κ.α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !