Βιβή Τσιάμη - Γιώργος Πρίντεζης: Βόλτα για shopping therapy!

0
H Βιβή Τσιάμη και ο Γιώργος Πρίντεζης πήγαν για shopping therapy στα βόρεια προάστια. Μπορεί τον τελευταίο καιρό οι φήμες να τους ήθελαν χωρισμένους, ωστόσο το ζευγάρι διαψεύδει κάθε κακόβουλο σχόλιο με τις κοινές του εμφανίσεις. Για του λόγου το αληθές, πριν από μερικές ημέρες η sexy playmate και ο γοητευτικός μπασκετμπολίστας, που έχει χαρακτηριστεί από ισπανικό γυναικείο site ένας από τους πιο σέξι και καλογυμνασμένους μπασκετμπολίστες της Ευρώπης, βρέθηκαν σε γνωστό εμπορικό κέντρο για να ψωνίσουν

-τι άλλο;- αθλητικά ρούχα και παπούτσια. Το ζευγάρι, που τα τελευταία τρία χρόνια ζει έναν παθιασμένο έρωτα, έμοιαζε πιο ευτυχισμένο από ποτέ. Η Βιβή, ντυμένη απλά, με φόρμα, έλαμπε στο πλευρό του καλού της, ο οποίος αυτό το χρονικό διάστημα συνδυάζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη στρατιωτική θητεία του με τις αθλητικές υποχρεώσεις του στον Ολυμπιακό, καθώς είναι από τους βασικούς παίκτες της ομάδας των «ερυθρόλευκων».

Οι δυο τους μπήκαν σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας με αθλητικά ρούχα και αξεσουάρ και δοκίμαζαν για αρκετή ώρα φόρμες και μπλουζάκια. Το πανέμορφο μοντέλο διάλεγε ρούχα για την ίδια και για τον σύντροφό της, ενώ δεν δίστασε να τριγυρνάει με τις κάλτσες μέσα στο κατάστημα προκειμένου να μη βάζει και βγάζει τα παπούτσια της κάθε φορά που έμπαινε στο δοκιμαστήριο.

Οση ώρα έμειναν στο κατάστημα δεν σταμάτησαν να αστειεύονται, ενώ έδειχναν να έχουν μάτια μόνο ο ένας για τον άλλον, χωρίς να νοιάζονται για τους φωτορεπόρτερ που περίμεναν απέξω για μια κοινή τους φωτογραφία.

Τελικά το ζευγάρι έφυγε χωριστά από το κατάστημα. Πρώτος αποχώρησε ο Γιώργος Πρίντεζης, αφού έπρεπε να βρεθεί στην προπόνηση της ομάδας του, ενώ η Βιβή Τσιάμη έμεινε πίσω για να συνεχίσει τα ψώνια της.

Πηγή: Espresso

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !