Η Shaya αποχώρησε από το DOI

Χρηστος Γ
0
Το element που έπρεπε να εκτελέσουν οι διαγωνιζόμενοι στο πρωτοχρονιάτικο live του DOI, ήταν τα spins. Οι βαθμολογίες που απέσπασαν οι παίκτες από την κριτική επιτροπή προστέθηκαν σε αυτές που είχε συγκεντρώσει το κάθε ζευγάρι την προηγούμενη εβδομάδα, ανήμερα των Χριστουγέννων, όπου δεν υπήρξε αποχώρηση, ενώ τα σχόλια της κριτικής επιτροπής ήταν πολύ ενθαρρυντικά.
Έτσι, πρώτη στη βαθμολογική κατάταξη ήρθε η Ιωάννα Πηλιχού συγκεντρώνοντας συνολικά 32,5 βαθμούς, ενώ ακολούθησε η
Πηνελόπη Αναστασοπούλου με 31,5 βαθμούς,  ο Γιώργος Χειμωνέτος με 29, ο Κώστας Φραγκολιάς με 28,5 και τελευταία η Shaya με 27,5 βαθμούς.
Στα high lights της βραδιάς ήταν η εμφάνιση του συγκροτήματος Μέλιsses που τραγούδησαν τρεις επιτυχίες τους, η χορογραφία της πρώην πρωταθλήτριας καλλιτεχνικού πατινάζ, Κατερίνας Κονδάκη, αλλά και αυτή των πατινέρ Αλεξέι και Ματέο.
Από τη διαδικασία του «skate off» πέρασαν ο Κώστας Φραγκολιάς και η Shaya Hansen, με την τελευταία να είναι, τελικά,  η πρώτη που έφυγε από το σόου χορού στον πάγο για το 2012. Αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, η 28χρονη τραγουδίστρια ευχαρίστησε όλους όσους τη βοήθησαν να φτάσει μέχρι το 9ο live, λέγοντας πως δεν στενοχωριέται που φεύγει, αφού όλο αυτό που έζησε ήταν ένα ευχάριστο παιχνίδι.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !