Δεκάδες απολύσεις ετοιμάζονται & στο Mega...

Χρηστος Γ
2
Aίσθηση έχει κάνει η γνωστοποίηση της απόλυσης 2 εξαιρετικών δημοσιογράφων του Mega,της Λευκής Γεωργάκη και του Τέλη Τσιπιανίτη,ανθρώπων που εργάζοταν επί σειρά ετών στο Μεγάλο Κανάλι.Η διοίκηση ετοιμάζεται να προχωρήσει σε απολύσεις δεκάδων τεχνικών,αλλά και έμπειρων συντακτών, πολλούς από τους οποίους βλέπουμε στις οθόνες μας καθημερινά...Η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου θα 'χρυσώσει το χάπι',καθώς υπάρχει τρύπα δεκάδων εκατομμυρίων,η οποία δύσκολα θα κλείσει αν δεν βάλουν το χέρι στην 'τσέπη' οι εκδότες...
*Mία ματιά στην απώλεια εσόδων σε σχέση με το 2008 εξηγεί τον 'πανικό'.Παρά το γεγονός πως το κανάλι σαρώνει σε τηλεθεάσεις επί 8 συναπτές σεζόν (ρεκόρ στην ιδιωτική tv),τα υπέρογκα budget,σε συνδυασμό με το κραχ των διαφημιστικών εταιρειών είχαν δραματικές επιπτώσεις:To 2008,το κανάλι απορρόφησε 270 εκ.ευρώ(!) ενώ το 2011..
100 εκ.λιγότερα!(περίπου 175). Εντυπωσιακό-και συνάμα αξιοσημείωτο-είναι το γεγονός πως το 2008,παρά την ύπαρξη πολλών επιτυχημένων προγραμμάτων (Πολυκατοικία,Ευτυχισμένοι Μαζί,LAPD,Μαύρα Μεσάνυχτα,Λάκης ο Γλυκούλης,Λατρεμένοι Γείτονες,κτλ),τα περισσότερα εξ αυτών δεν έχουν φθάσει τις υπέρογκες τηλεθεάσεις των hits του 2011 'Ζωή της Αλλης,Πίσω στο Σπίτι,Κλινική Περίπτωση,Μυστικά της Εδέμ,Με λένε Βαγγέλη.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. ΚΡΙΜΑ. Η ΛΕΥΚΗ ΓΕΩΡΓΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΙΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. ΑΝΤΙ ΝΆΠΟΛΥΣΟΥΝ Ε Ν Α Ν ΜΟΝΑΧΑ ΑΠΟ ΤΟ... ¨Α ΦΑΝ ΓΚΑΤΕ¨ ΤΩΝ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΩΝ ¨ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ, ΑΠΟΛΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΡΕΠΟΡΤΕΡ. ΚΡΙΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σχετικά με κάποια σχόλια θα θέλαμε να πούμε πως η ανάρτηση δεν αναφέρεται σε πρωτοκλασάτα ονόματα, αλλά σε ρεπόρτερ,τεχνικούς που δεν ήταν υψηλόμισθοι.Ακόμα και αυτοί που βλέπουμε στο 'γυαλί' αμοίβονταν με μηνιάτικα 1300 ευρώ μετά από 15-20 χρόνια δουλειάς.
    *Πολλάκις επίσης έχουμε σχολιάσει τις απολύσεις ΟΛΩΝ των καναλιών, Απλά, σε Ant1-Alpha οι αιματηρές απολύσεις έχουν ξεκινήσει παλαιότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !