Mαριέττα Χρουσαλά: ''Θέλω πολύ να γίνω φέτος μανούλα''

j.smurfy
0
Την επιθυμία της να γίνει μανούλα κι αυτή με την σειρά της εξέφρασε προ λίγων ημερών η Μαριέττα Χρουσαλά στην εκπομπή ''Made In Star'' με την Νικολέττα Ράλλη κι αυτό στάθηκε αφορμή για τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο να της πάρει μια συνέντευξη για το εβδομαδιαίο περιοδικό ''OK''. 
Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια που πλέον είναι 28 ετών, εξομολογήθηκε πως δεν είναι έγκυος ακόμη λέγοντας τα εξής:  «Όχι. Δεν είμαι έγκυος. Εννοείται ότι θα ήθελα πολύ να έρθει στη ζωή μας ένα  παιδί, αλλά αυτό δεν είναι δώρο για την Πρωτοχρονιά, αλλά δώρο ζωής. Εύχομαι το 2012 να μου φέρει ένα παιδί. Είναι κάτι που θέλουμε και οι δυο μας πάρα πολύ και εγώ και ο σύζυγος μου (που δεν είναι φυσικά απ τον Λέοντα Πατίτσα)».
Ο δημοσιογράφος το προχώρησε και πέρασε στο στάδιο του σε ποιόν
θέλει η Μαριέττα να μοιάζει όσον αφορά τα στοιχεία του χαρακτήρα της αλλά και του συζύγου της και η απάντηση που
έδωσε η πανέμορφη παρουσιάστρια ήταν: «Θα ήθελα να πάρει τον δυναμισμό του Λέοντα και την πειθαρχία του και από εμένα την προνοητικότητα μου. Αυτό...που δεν θα ήθελα να πάρει με τίποτα είναι η μεγάλη ευαισθησία μου». Για τον σύζυγο της μάλιστα είπε περισσότερα πράγματα του τύπου οτι είναι ένας άνθρωπος που καθημερινά την κερδίζει με την συμπεριφορά του, καθώς είναι αρκετά ευγενικός κι έχει ωραιότατους τρόπους που στα ξαφνικά τους δείχνει, ακόμα κι όταν δεν τους περιμένει! 
Είναι ένας πραγματικός τζέντλεμαν κατα τα λεγόμενα της Μαριέττας λοιπόν ο κύριος Πατίτσας, καθ'οτι θα έπρεπε πάντα να αποδεικνύει οτι είναι γόνος αριστοκρατικής καταγωγής. Και για να γίνει ακόμη πιο πειστική η κυρια Χρουσαλά-Πατίτσα είπε: «Αν τύχει ας πούμε και μας καλέσουν κάπου, σίγουρα θα ενδιαφερθεί να πάρουμε δώρο στους οικοδεσπότες, ενώ οι περισσότεροι άντρες φτάνουν έξω από το σπίτι και την ώρα που χτυπούν το κουδούνι ρωτούν με αγωνία: ''Τους πήραμε κάτι;''». 
Με λίγα λόγια ζουν έναν μεγάλο έρωτα και εμείς χαιρόμαστε γι αυτό....περιμένουμε πλέον να μάθουμε αν ο πελαργός έχει χρόνο ώστε να επισκεφθεί το ζεύγος αυτήν την χρονιά, αφού το θέλουν τόσο πολύ, απ' ότι διαβάσαμε. Τους το ευχόμαστε και εδώ θα είμαστε για να τα ανακοινώσουμε τα χαρμόσυνα νέα όταν θα υπάρξουν.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !