Ανοικτό το ενδεχόμενο επανένωσης με την Klum αφήνει ο Seal

0
Ο βρετανός τραγουδιστής Seal δήλωσε σε τηλεοπτική του συνέντευξη που πρόκειται να προβληθεί αυτή την Παρασκευή ότι δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να τα ξαναβρούνε με την εν διαστάσει σύζυγό του Heidi Klum. Σε εμφάνισή του σε τηλεοπτική εκπομπή του CNN, ο Seal είπε ότι εξακολουθεί να αγαπάει την Klum. Στις αρχές της εβδομάδας, ο Seal και η Klum ανακοίνωσαν ότι χωρίζουν αλλά ο τραγουδιστής εθεάθη σε δημόσια εμφάνισή του να φοράει την βέρα του.
«Ποτέ δεν ξέρεις, προφανώς δεν μπορώ να μιλάω για λογαριασμό της συζύγου μου», είπε ο Seal στον δημοσιογράφο. Ο δημοσιογράφος στη συνέχεια ρώτησε τον Seal αν θα ήθελε να σώσει την σχέση τους. «Δεν ξέρω, δεν ξέρω σε αυτή τη φάση για να είμαι ειλικρινής. Νομίζω και πάλι ότι
αν ήταν τόσο εύκολο, αν δεν υπήρχαν προβλήματα, ότι θα είμαστε ακόμη μαζί, αυτή είναι η αλήθεια».
Σε άλλη του τηλεοπτική εμφάνιση, στις αρχές της εβδομάδας στην εκπομπή "The Ellen DeGeneres Show", ο Seal εξήγησε τους λόγους του χωρισμού λέγοντας «απλά απομακρύνεσαι ύστερα από λίγο», αλλά αποκάλεσε την Klum «την πιο ωραία γυναίκα στον κόσμο».
Η Heidi Klum και ο Seal ήταν παντρεμένοι από το 2005 και έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά. Η Klum έχει ένα ακόμη παιδί, από προηγούμενη σχέση της. Το ζευγάρι θεωρούνταν από τα πιο αγαπημένα της showbiz, και η είδηση του χωρισμού τους έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στον χώρο.

ant1online

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !