Ποιος ηθοποιός μπαίνει στους Βασιλιάδες?

Χρηστος Γ
1
Κόκκινα αναμένεται να χτυπήσει λίαν συντόμως το ενδιαφέρον στους "Βασιλιάδες"... Και αυτό γιατί; Γιατί ένα νέο πρόσωπο - έκπληξη έρχεται για να ενταχθεί στο δυναμικό της νέας, καθημερινής σειράς του Mega, η οποία έχει τινάξει την μπάνκα της AGB  στον αέρα !
Ενα νέο πρόσωπο ,λοιπόν, έρχεται για να ταράξει για τα καλά την ζωή των "Βασιλιάδων" και κυρίως ; Την ζωή του "Μάρκου Βασιλιά" ! Το πρόσωπο αυτό δεν είναι άλλο από τον Χρήστο Μάντακα ! Ο ηθοποιός έρχεται στην σειρά του Μεγάλου Καναλιού και φέρνει τα πάνω - κάτω.
Σύμφωνα με το σενάριο, θα υποδυθεί τον
αγαπημένο της "Χριστίνας" ,δηλαδή, της Ζέτας Δούκα, τον "Μάικ", ο οποίος έρχεται από την Νέα Υόρκη και όπως ίσως φαντάζεστε, η παρουσία του θα κάνει την ζήλεια του "Μάρκου" να εκτοξευθεί στα ύψη, μιας και ο "Μάρκος" εννοείται πως σιγά-σιγά θα γοητευθεί και τελικά θα ερωτευθεί τρελά την "Χριστίνα" !

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. to mega exei katantisei polu ekneuristiko me auto pou kanei na deixnei eidiseis mexri tis 9.30 kai oi seires na diarkoun misi wra mazi me tis diafimiseis...vrikame twra eksupnades kai tis poulame. ahdia katantise..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !