Ντέμης-Δέσποινα δανείστηκαν απ'τους τοκογλύφους?

Χρηστος Γ
0
Επί μια δεκαετία η συμμορία των τοκογλύφων δρούσε στη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική, δανείζοντας με υψηλά επιτόκια, πουλώντας προστασία και εκβιάζοντας. Μεταξύ των θυμάτων της, ο Ντέμης Νικολαΐδης και η Δέσποινα Βανδή.
Το κύκλωμα των τοκογλύφων από τη Θεσσαλονίκη έβαλε στο στόχο του, πέρα από την ακίνητη περιουσία του ζευγαριού, και τα χρήματα της Δέσποινας Βανδή. Από τις τηλεφωνικές συνομιλίες των δραστών που κατέγραφαν οι αστυνομικοί, προκύπτει πως για μια «νέα δουλειά» που είχε ζητήσει να γίνει ο πρώην ποδοσφαιριστής, οι τοκογλύφοι ήθελαν να εντάξουν στους όρους του δανείου και την περιουσία της 42χρονης τραγουδίστριας.
Ο Ντέμης Νικολαΐδης φέρεται να ζήτησε από την εγκληματική οργάνωση νέο δάνειο, χωρίς επίσης να διαπιστωθεί αν τελικά προχώρησε η συναλλαγή. Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως οι δυο τοκογλύφοι με τους οποίους είχε αναγκαστεί να έρθει σε συναλλαγή ο πρώην ποδοσφαιριστής προχώρησαν σε μια νέα συνομιλία στην οποία αναφέρονται οι όροι για να του δώσουν το ποσό καθώς και το όνομα της Δέσποινας Βανδή: «…Δηλαδή, αν έχει κάποιο “καθαρό” ακίνητο, οτιδήποτε. Να βάλει της γυναίκας του. Ας βάλει της γυναίκας του να είμαστε καλυμμένοι. Ξέρεις πόσο τον κόβω να θέλει τώρα; Καμιά 500-600 χιλιάρικα αυτός θα θέλει τώρα… Tο θέμα είναι θα ζητήσει, αυτό είναι το μόνο σίγουρο, το κατάλαβα…», ανέφεραν χαρακτηριστικά στην τηλεφωνική επικοινωνία τους.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !