Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους: Με δυσκόλεψε η πρώτη μερα γυρισμάτων

0
Η Αννα-Μαρία  Παπαχαραλάμπους έλειπε καιρό από  την τηλεόραση για χάρη των  δύο μικρών παιδιών της, όμως έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενη φέτος, εφόσον επέστρεψε στα τηλεοπτικά με δυναμικό τρόπο και μάλιστα 
στο πλευρό του Γιάννη Μπέζου.

Πώς είναι για σένα η φετινή χρονιά έπειτα από τόσον καιρό  μακριά από το προσκήνιο;

Ηταν μια πολύ συνειδητή απόφαση. Από τη στιγμή που έμαθα ότι ήμουν έγκυος στο πρώτο παιδί αποφάσισα  ότι θα έμενα εκτός γιατί η  φύση της δουλειάς μου είναι τέτοια που δεν έχει ωράριο, έχει πολλές απαιτήσεις και δεν θα μπορούσα να τα συνδυάσω έτσι όπως θα ήθελα για να τα κάνω καλά. Οταν ξανάρχισα τη δουλειά, ήταν λίγο παράξενο και αγχωτικό για μένα. Τα παιδιά είχαν συνηθίσει να με βλέπουν στο σπίτι και ξαφνικά αυτό άλλαξε. Ευτυχώς, όμως, είναι πολύ ευνοϊκές οι συνθήκες για μένα φέτος και δεν χρειάζεται να λείπω όλη μέρα κάθε μέρα. Ετσι λοιπόν, τα βολεύω κάπως.

Σε  μία του συνέντευξη ο σύζυγός σου  Φάνης Μουρατίδης είπε κάτι για σένα που μου άρεσε  πολύ, ότι με το που έμαθες ότι ήσουν έγκυος έκοψες όλες τις κακές σου συνήθειες και μέχρι σήμερα έμεινες πιστή σε αυτό. Εκανες ριζικές αλλαγές; Είναι το αίσθημα ευθύνης απέναντι στα παιδιά σου που σε οδήγησε σε αυτό;

Είμαι έτσι ως άνθρωπος. Δεν ξεπέρασα τον εαυτό μου. Είμαι λίγο των άκρων. Οταν αποφάσισα να κόψω το κάπνισμα, για μένα ήταν δεδομένο ότι εγώ και το τσιγάρο τέλος. Δεν σκέφτηκα ποτέ ότι μετά τη γέννηση των παιδιών και τον θηλασμό θα ξανάρχιζα το τσιγάρο.

Πώς προέκυψε η πρόταση  για το σίριαλ φέτος, σε τόσο δύσκολες εποχές που όσοι ηθοποιοί δουλεύουν αισθάνονται τυχεροί;

Η πρόταση είχε προκύψει πολύ προτού ξεκινήσουν τα γυρίσματα  από τον σκηνοθέτη μας, τον  Ανδρέα Μορφονιό. Ηταν κάτι υπέροχο  για μένα απ’ όλες τις απόψεις. Δεν ήμουν διατεθειμένη να δουλέψω έτσι κι αλλιώς. Δεν θα έκανα ό,τι να ’ναι απλώς για να το κάνω. Οχι γιατί είμαι εκλεκτική, αλλά γιατί θα ήθελα να κάτσω ακόμα λίγο με τον μικρό μου γιο. Ωστόσο, ήταν τόσο δελεαστική η πρόταση που δεν υπήρχε η περίπτωση να πω όχι.

Τώρα, παρακολουθώντας  το αποτέλεσμα της δουλειάς σας, αισθάνεσαι ικανοποιημένη για την επιλογή σου; Είπες «άξιζε τον κόπο»;

Ημουν ικανοποιημένη  από την πρώτη στιγμή που ξεκινήσαμε τα γυρίσματα. Δεν μιλάω για τον  εαυτό μου. Μιλάω για το σύνολο και τη δουλειά. Αυτό που κάναμε εμένα, ως άνθρωπο που συμμετέχει σε αυτό, με αντιπροσωπεύει απόλυτα και δεν συμβαίνει πάντα αυτό. Θεωρώ ότι είναι μια πολύ καλή δουλειά, ειδικά σε εποχές όπου τα πράγματα εμπεριέχουν μια φτήνια γενικότερα.

Τι  σου λέει ο Φάνης (σ.σ.: Μουρατίδης) που είναι  και συνάδελφός εκτός από σύζυγός σου; Τι σχόλια κάνει; Βλέπετε μαζί το σίριαλ;

Δεν το βλέπουμε μαζί την ώρα που παίζεται γιατί ο Φάνης είναι στο θέατρο εκείνη τη στιγμή, αλλά τα έχει δει τα επεισόδια και του αρέσουν πολύ.

Πώς είναι η συνεργασία με τον Γιάννη Μπέζο; Είναι τόσο δύσκολος και αυστηρός όσο φαίνεται;

Η αλήθεια είναι  ότι επειδή είχε τύχει να συνεργαστούμε  σε ένα προηγούμενο σίριαλ για  κάποια επεισόδια ήξερα πώς λειτουργεί. Ο Γιάννης Μπέζος είναι πολύ συγκεκριμένος  σε αυτά που θέλει κι αυτό στην Ελλάδα παρερμηνεύεται ως αυστηρότητα. Ξέρει ακριβώς αυτό που θέλει να βγάλει από τις δουλειές που υπογράφει και βάζει μπροστά το όνομά του. Μέχρι στιγμής για μένα είναι μία από τις καλύτερες συνεργασίες που έχω κάνει ποτέ. Η δουλειά γίνεται εύκολα και ευχάριστα. Οποιος έχει δουλέψει με τον Γιάννη καταλαβαίνει τι εννοώ.

Τι  σε δυσκόλεψε πιο  πολύ στα γυρίσματα;

Η πρώτη μέρα, γιατί είχα καιρό να δουλέψω. Στην αρχή αισθανόμουν έξω από τα νερά μου. Ευτυχώς εγκλιματίστηκα πάρα πολύ γρήγορα με τη βοήθεια του σκηνοθέτη  μας και του Γιάννη.

Θα  καταφέρει η Ανδριάνα να κατακτήσει ποτέ τον αυστηρό γιατρό Μάρκο Στάικο;

Τι να σου  πω… Δεν ξέρω… Προσπαθώ πάντως! Κάνω τα πάντα! Δεν είναι κι εύκολο!

Μπορεί  να μην είναι προφανές, αλλά υπογείως φαίνεται να νιώθει κι αυτός  πράγματα για σένα!

Ναι, το έχει αφήσει να αιωρείται. Νομίζω και η Ανδριάνα από κει παίρνει δύναμη και  συνεχίζει.

Γιατί είναι τόσο εσωστρεφής και αυστηρός με τα συναισθήματά του  αυτός ο άνθρωπος;

Κοίταξε, νομίζω ότι χρειάζεται έναν ψυχίατρο. (γέλια) Δεν ξέρω τι μπορεί να έχει περάσει στα παιδικά του χρόνια, αλλά μάλλον από υπερβολική ευαισθησία συμπεριφέρεται έτσι. Πιστεύω ότι όσο πιο σκληρό είναι το εξωτερικό περίβλημα τόσο πιο μαλακό είναι το εσωτερικό.

Πώς είναι να συμβιώνουν δύο ηθοποιοί μέσα στο ίδιο σπίτι, όταν είναι και ερωτικοί σύντροφοι;

Είναι δύο ηθοποιοί, είναι δύο σύντροφοι, είναι λίγο δύσκολο να συνδυάζεις όλους τους ρόλους μαζί. Νομίζω ότι δεν τους πετυχαίνεις όλους την ίδια στιγμή. Εγώ δεν μπορώ να πιστέψω ότι  ένα ζευγάρι με παιδιά είναι τέλειο σε όλους τους τομείς. Αν το ακούσω από κάποιον, πιστεύω ότι λέει ψέματα. Δοκιμάζεσαι. Κάποιες φορές είσαι καλύτερος μπαμπάς, κάποιες καλύτερος σύντροφος. Καμιά φορά από μας τις γυναίκες απαιτείται τελειότητα σε όλους τους ρόλους. Αυτό δεν είναι δυνατόν να συμβεί. Κάνουμε μια δουλειά που φαινόμαστε και υπάρχουν άλλες γυναίκες που λένε «κοίτα πόσο λαμπερή και όμορφη είναι αυτή, έχει το παιδάκι της, τον άντρα της», δεν είναι όμως αυτή η αλήθεια πάντα. Η ζωή δεν είναι illustration. Κι εγώ προσωπικά δεν θ
έλω να πλασάρομαι έτσι. Δεν με ενδιαφέρει να με βλέπουν με αυτόν τον τρόπο.


protothematv.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !