Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες των Οσκαρ!

Χρηστος Γ
0
Hugo & Artist σάρωσαν σε υποψηφιότητες!
Σήμερα, στις 15:30 ώρα Ελλάδας, ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τα φετινά Όσκαρ από τον πρόεδρο της ακαδημίας Tom Sherak και το μέλος της ακαδημίας και υποψήφια για Όσκαρ ηθοποιό Jennifer Lawrence, σε σύντομο event στο Samuel Goldwyn Theater του Beverly Hills.
Η γαλλική, βωβή ασπρόμαυρη ταινία, «The Artist» του σκηνοθέτη- σεναριογράφου Michel Hazanavicius έχει κατορθώσει να είναι υποψήφια σε..
10 κατηγορίες, μεταξύ των οποίων οι πολύ σημαντικές κατηγορίες σκηνοθεσίας, α’ ανδρικού και β’ γυναικείου ρόλου, πρωτότυπου σεναρίου και καλύτερης ταινίας – ενώ έχει ήδη κερδίσει τρεις Χρυσές Σφαίρες και 12 υποψηφιότητες στα βρετανικά βραβεία BAFTA.
 Η 3D ταινία «Hugo» του Martin Scorsese κατάφερε, ωστόσο, να την ξεπεράσει κατά μία υποψηφιότητα, συγκεντρώνοντας 11, μεταξύ των οποίων καλύτερης ταινίας, σκηνοθεσίας και διασκευασμένου σεναρίου, ενώ ακολουθεί το «Moneyball» με 6 υποψηφιότητες και το «The Descendants» του -ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτη- Alexander Payne με 5.
 Στις υποψηφιότητες για το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου ξεχωρίζει αυτή της Meryl Streep για το «The Iron Lady», η οποία διεκδικεί για 17η (!) φορά το χρυσό αγαλματίδιο, ενώ στους άνδρες διεκδικεί το Όσκαρ και ο  George Clooney (ο οποίος κατέκτησε και τη Χρυσή Σφαίρα πρόσφατα) για την ταινία  »The Descendants».

Τv Nea:Ελα στην παρέα μας στο Facebook με ένα κλίκ εδώ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !