Το νέο θεατρικό στοίχημα της Δάφνης Λαμπρόγιαννη...!

Tv Control
Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη επέστρεψε δυναμικά στα θεατρικά δρώμενα,πρωταγωνιστώντας στο θέατρο ''Κάππα'' και στο έργο:''Η ξανθιά,η μελαχρινή και η εκδικητική κοκκινομάλλα''.

Η γνωστή ηθοποιός κέρδισε τις εντυπώσεις,αλλά και το χειροκρότημα των παρεβρισκόμενων.Μεταξύ άλλων το παρών έδωσαν οι:Κώστας Σπυρόπουλος,Ηρώ Λούπη,Νίκη Παλληκαράκη,Μιχάλης Μαρίνος,Δήμητρα Παπαδοπούλου,Ζέτα Δούκα, Άλκης Κούρκουλος κ.ά.

Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη,υποδύεται 7+1 ρόλους σε ένα παιχνίδι αλυσιδωτών μεταμορφώσεων,σ' ένα έργο που έχει σημειώσει ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία όπου κι αν έχει παιχτεί.


Λίγα λόγια για το έργο:
Όταν ο σύζυγός της Ρόντα Ράσελ την εγκαταλείπει, εκείνη υποψιάζεται ότι την απατά. Παρασυρμένη από τα συναισθήματά της, παίρνει για πρώτη φορά τη ζωή στα χέρια της και όλοι μαζί οι ήρωες μας πληρώνουν το τίμημα σε αυτό το συναρπαστικό, ξεκαρδιστικό, συγκινητικό και σπαραξικάρδιο έργο για την απώλεια, την αγάπη, τις αυταπάτες, το σεξ, τη συγχώρεση και το μυστικό της ελευθερίας.
Ένας ερωτομανής σύζυγος, μια γειτόνισσα που γίνεται θυσία για να το συνάνθρωπο και ένα παγωτό χωνάκι συνωμοτούν για να ανατρέψουν την ήσυχη, οικογενειακή ζωή της Ρόντα.

Σκηνοθεσία - Μετάφραση: Αντώνης Γαλέος
Ερμηνεύει η Δάφνη Λαμπρόγιαννη
Σκηνικά: Πηνελόπη Βαλτή
Κοστούμια: Χριστίνα Xατζαρίδου.
Φωτισμοί: Κατερίνα Μαραγκουδάκη
Μουσική Επιμέλεια: Κώστας Σπυρόπουλος
Επιμέλεια προγράμματος: Εύα Γεωργουσοπούλου

Ημέρες παραστάσεων: Τετάρτη, Πέμπτη 21.00
Γενική Είσοδος : 22 ευρώ. 17 (φοιτητικό)
Θέατρο Κάππα: Κυψέλης 2, Κυψέλη-Αθήνα
Τηλέφωνο : 210-8831068
Διάρκεια παράστασης : 90 λεπτά με διάλειμμα

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !