Ο "Σουλεϊμάν" μαγεύτηκε από την Ελλάδα

0
O «Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής» ενθουσιασμένος με την Ελλάδα! Ο διάσημος Τούρκος ηθοποιός Halit Ergenc σε ένα οδοιπορικό στα Μετέωρα, έναν τόπο τον οποίο ήθελε εδώ και καιρό να επισκεφτεί και ο οποίος τον «μάγεψε»! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, πριν από λίγες μέρες ο Halit Ergenc μαζί με τον καλό του φίλο Στηβ Αλεξίου επισκέφτηκαν τα Μετέωρα.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο διάσημος Τούρκος πρωταγωνιστής έρχεται στην Ελλάδα, είναι όμως η πρώτη φορά που αποκαλύπτεται η φιλία του με κάποιον Ελληνα. Σύμφωνα με τους καλά γνωρίζοντες, ο διάσημος Τούρκος ηθοποιός και ο Ελληνας μάνατζερ συνδέονται μεταξύ τους με μεγάλη φιλία.  Μπορεί κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στη χώρα μας ο Τούρκος ηθοποιός να
μην είχε επισκεφτεί πολλά από τα μέρη που θα ήθελε, όμως ο Ελληνας φίλος του αυτή τη φορά τού επιφύλασσε μια έκπληξη! Οι δυο τους έκαναν ένα οδοιπορικό στα εντυπωσιακά Μετέωρα, ένα μέρος που ο Halit ήθελε εδώ και καιρό να επισκεφτεί.Αλλωστε η περιοχή έχει χαρακτηριστεί από την UNESCO ως μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της ανθρωπότητας και ο Halit έμεινε έκθαμβος όταν αντίκρισε τους ιερούς βράχους και την εντυπωσιακή μεγαλοπρέπεια του τοπίου. Από τη μία το εκπληκτικό τοπίο και από την άλλη οι τοπικές σπεσιαλιτέ, ενθουσίασαν ακόμη περισσότερο τον αγαπημένο ηθοποιό που προσπάθησε να απαθανατίσει με τη φωτογραφική του μηχανή ό,τι του έκανε εντύπωση.
Οι δύο φίλοι ανανέωσαν το ταξιδιωτικό ραντεβού τους για λίγο μετά το Πάσχα και το πιθανότερο είναι την επόμενη φορά να επιλέξουν προορισμό τη βόρεια Ελλάδα, με απαραίτητη στάση στη συμπρωτεύουσα.

espresso

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !