ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΜΠΙ - ΚΟΥ - ΤΙ!

0
ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΜΠΙΚΟΥΤΙ
ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ
ΞΥΠΝΗΣΑΤΕΕΕΕΕ;;;;;;;

Ξεκινάω να γράφω αναποφάσιστη. Δεν ξέρω αν πρέπει η επικοινωνία μας να γύρει προς το δράμα, την κωμωδία, το μελόδραμα ή να επιχειρήσει να ξεπατικώσει Αλμοδοβάρ.

Πρωτοσέλιδο σήμερα στην zougla.gr, οι εικόνες των νεοάστεγων.

Συνηθισμένοι, καθημερινοί άνθρωποι, φίλοι μας, συνάδελφοι, κοινωνικοί γνωστοί συμμετέχουν στα συσσίτια που οργανώνουν δήμοι και εκκλησίες. Κάποτε εικόνες σαν
 και αυτές, αντιμετωπιζόντουσαν σαν υποπαρενθέσεις στο κοινωνικό ρεπορτάζ.

Σήμερα, εικόνες ανθρώπων που περιμένουν στην «ουρά» για γάλα, ψωμί και κρεμμύδια, αποτελούν καθημερινότητα δικών μας ανθρώπων. Μοιάζει σαν να μας έχει χτυπήσει ακαριαία πανούκλα. Ξυπνήσαμε ένα πρωί και λες και είδαμε το σώμα μας γεμάτο πληγές.

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων προειδοποιούν για την επιδρομή των ΝΕΩΝ μέτρων, των ΝΕΩΝ περικοπών, των ΝΕΩΝ φόρων, των ΝΕΩΝ εισφορών, των ΝΕΩΝ ( ξανα – έκτακτων ) ΤΕΛΩΝ, των ΝΕΩΝ κουρεμάτων σε μισθούς και συντάξεις, με μερικούς να ισχυρίζονται σε διαδικτυακούς τόπους ότι ο μέσος μισθός του άμεσου μέλλοντός μας, φλερτάρει με τα 150 Ευρώ μηνιαίως!!!

Η ΠΑΝΟΥΚΛΑ ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ .... κάθε μέρα περισσότερο.

Παρακολουθώντας την επίθεση, την εβδομάδα που πέρασε τα θέματα που χτύπησαν πρωτιές ήταν
Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ , ο οποίος δεν διάβασε το μνημόνιο γιατί είχε πολλές υποχρεώσεις.

Η κριτική του Δημήτρη Δανίκα στον Θόδωρο Αγγελόπουλο

Η σύλληψη του Σεραφείμ Φυντανίδη (για τον κόσμο της δικής μας πιάτσας)
Και οι ΑΠΑΝΩΤΕΣ συλλήψεις του ΛΑΚΗ ΓΑΒΑΛΑ (για όσους λατρεύουν το σολάριουμ). Τον πιάσανε την πρώτη φορά, μετά τα μπουζούκια, έκατσε ένα βράδυ στην ΓΑΔΑ, βγήκε το επόμενο, τον ξαναπιάσανε, τον αφήσανε και μέχρι να φτάσει στο πρώτο γκισέ, τον ξανασυλλάβανε.

(Προφανώς την Δευτέρα θα βγει ο άνθρωπος και σε λίγες μέρες ξανά από την αρχή)

Όλα συνωμοτούν για να μην στέκομαι το βράδυ στο μαξιλάρι παραμονεύοντας τον Γιώργο Αυτιά, ο οποίος το Σάββατο το πρωί έφερε το μόνο ροζ στη ζωή μας. Επέλεξε ροζ γραβάτα και η Μάγδα ροζ – καρπουζί φόρεμα.

Τον μελετούσαμε τον Γιώργο Αυτιά με τον Νίκο Μουρατίδη. Σάββατο βράδυ, με καλτσοπαντόφλες και τον γάτο μας να παίζει ρόλο «θερμοφόρας» για τον Νίκο, θυμήθηκε ότι τα βράδια που έπαιζε μουσική στον Real, ο Γιώργος γύριζε στο σπίτι του ακούγοντας τις μουσικές του Νίκου στο αυτοκίνητο. Έστελνε μήνυμα, αποθεωτικό, όχι στο κινητό του Μουρατίδη (για να μην ενοχλήσει), αλλά στο κέντρο υποδοχής του σταθμού!!!!

Κουβέντα στην κουβέντα ρώτησα τον Νίκο, πως και δεν του ζήτησε κάποιο κανάλι το «τελευταίο καλοκαίρι» για σήριαλ!!! Διπλώθηκε στα γέλια.

Έμαθα λοιπόν, ότι, μετά τις πολύ μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες που είχε υπογράψει, το «Μάνα είναι μόνο μία» , το «Αθήνα – Θεσσαλονίκη» το οποίο παρουσιάστηκε από την κρατική τηλεόραση και έσπασε ταμεία και το οποίο είχε απορριφθεί από τα ιδιωτικά κανάλια, το απίθανο «παππούδες εν δράσει», ποτέ ΚΑΝΕΙΣ, δεν του ζήτησε να συνεχίσει.

Γι αυτό και άρχισε να μετατρέπει τα σενάρια σε βιβλία και προέκυψαν οι εκδόσεις «τετράγωνο».

Αναπόφευκτη η κουβέντα για την τηλεόραση, καταλαβαίνετε τι σημαίνει πέντε ώρες με τον Νίκο. Μας πήρε ένα δίωρο να βρούμε θέση βολικιά μέσα στο σπίτι, είχαμε αλλάξει 13 στάσεις, είχαμε δοκιμάσει, τις καρέκλες στην κουζίνα, τον καναπέ, το πουφ, την μικρή μπερζέρα, μπήκαμε στο γραφείο, κάτσαμε σε καρέκλες σκηνοθέτη, εκνευριστήκαμε, σηκωθήκαμε, μπήκαμε στην κρεβατοκάμαρα, τελικά ο Νίκος έπιασε τον τριθέσιο, τον τύλιξα και με μια κουβέρτα παιδική φλις, εγώ έπεσα στο κρεβάτι απέναντι και

ΘΥΜΗΘΗΚΑΜΕ!

Συλλεκτικές εκπομπές της δεκαετίας του – 90!

Από το 3 – 2 – 1 με την Άννα – Μαρία Λογοθέτη , που την πίστεψε ο Σταμάτης Μαλέλης και την υποδεχθήκαμε στον ΣΚΑΙ μαζί με την μαμά της για να κάνει εκπομπές «παντρολογήματα». Θυμηθήκαμε τα «σπάνια πουλιά» της Αννίτας Πάνια, τα «παιδιά της νύχτας» με τον Μυλωνά και την Παγουρά, το «Ερωτοδικείο» με την Μιχαλονάκου, το «χρυσό κουφέτο», για να ανασύρουμε από το χρονοντούλαπο των μεγάλων στιγμών του θεάματος , την Γιούλη Ηλιοπούλου στον ρόλο της πρηγκίπισσας Νταιάνα.

Ευτυχώς που ήρθε και ο Νίκος με γαλατομπούρεκο και σοκολατόπιτες και ξέχασα για λίγο τον ΛΟΙΜΟ που έχει χτυπήσει την χώρα.

(Θυμίζω ότι ο Λοιμός που είχε χτυπήσει την Αθήνα, έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο στην έκβαση του Πελοποννησιακού πολέμου . Οι άνθρωποι πέθαιναν ο ένας, μετά τον άλλον... Ο Ιπποκράτης λοιπόν κυκλοφορούσε στην πόλη, βλέποντας το μακελειό, ανήμπορος να καταλάβει τι θα μπορούσε να αναχαιτίσει την λαίλαπα, μέχρι που είδε τους σιδηρουργούς... Ήταν οι μόνοι που δεν αρρώσταιναν . Τότε βρήκε την λύση. Η ΦΩΤΙΑ !)

ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ στην Ελλάδα του 2012, κάνω τραμπάλα από την κατάθλιψη στην οργή και από την οργή πίσω στην θλίψη.

Σερφάρω και στο Διαδίκτυο για ειδήσεις εναλλακτικές . Η Φουρέιρα , διαβάζω, είναι 1 και 70 και ζυγίζει 51 κιλά. Κάνει πολύ γυμναστική λέει, και τρώει πολλές φορές τα πάντα.

Είναι νομίζετε η κατάλληλη στιγμή, να ρωτήσω αν έχουνε καταλήξει για την καταγωγή της ή όχι. Οι εντάσεις και οι ενστάσεις που είχαν αναδειχθεί με αφορμή εκείνο το θέμα, ήταν της ίδιας έκτασης με τις εντάσεις και τις ενστάσεις για την παρουσία του Χριστιανόπουλου.

Τις εντυπώσεις τώρα τις κερδίζει ο Χριστιανόπουλος.

Ο ΓΡΙΦΟΣ ΤΟΥ ΜΑΛΕΛΗ

Είδα σε αναπαραγωγή τις δηλώσεις του Σταμάτη Μαλέλη στο «βράδυ» σχετικά με το αν θα παραμείνει η Ελεονώρα Μελέτη το πρωί ή αν θα μεταφερθεί ως ζώνη το μεσημέρι.
Κατάλαβα λοιπόν ότι είναι θέμα χρόνου η τοποθέτηση της Ελεονώρας το μεσημέρι, από τον τρόπο που διατύπωσε την απάντησή του ο διευθυντής του Σταρ.

ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ κρίσιμη ψηφοφορία στην ΕΣΗΕΑ για τις μελλοντικές κινητοποιήσεις του κλάδου. Προτείνω αντί να τραμπαλίζεστε ανάμεσα στην θλίψη και την κατάθλιψη, περάστε σε δράση με ότι αυτό σημαίνει.  Χτενίζει: η Νανά Παλαιτσάκη

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !