Alpha vs Star σημειώσατε 1-0 με τεράστια διαφορά!

7
Ο νικητής της μεσημεριανής/απογευματινής ζώνης στην ελληνική τηλεόραση μεταξύ του Star και του Alpha είναι, σίγουρα, ο Alpha και με μεγάλη διαφορά! Οι υπεύθυνοι του Alpha πρέπει να τρίβουν τα χέρια τους από τη χαρά τους, όσον αφορά τη μεσημεριανή ζώνη του σταθμού. 
Κι αυτό γιατί τα νούμερα της ''Ελένης'' κυμαίνονται σταθερά πάνω από 20%, γεγονός πολύ ικανοποιητικό και που επιβεβαιώνει ότι η αλλαγή της Ελένης από το πρωί στο απόγευμα ήταν απόλυτα σωστή κίνηση...Όμως, έτσι αποδυναμώθηκε η πρωινή ζώνη του σταθμού, η οποία είναι γεμάτη επαναλήψεις! Το ''Δέστε τους'' συνεχίζει ανοδικά (και προς τη δοξα τραβα!) και έχει ποσοστά πάνω απο 25% και, μάλιστα προχθές άγγιξε το 30% (29,9% για την ακρίβεια), γεγονός που δείχνει το πόσο καλή χημεία έχουν οι Μουτσινάς-Ηλιάκη-Καινούριου και την τεράστια αποδοχή τους από το κοινό! Αντίθετα, το ''Made in Star'' θα μπορούσε να χαρακτηριστεί
ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΤΥΧΙΑ του Star. Κι αυτό, διότι, κατά τη γνώμη μου, η παρουσιάστρια και οι πανελίστες δεν συνυπάρχουν καλά και η εκπομπή καταντά βαρετή και πραγματικό...''μαρτύριο'' για τον τηλεθεατή! Τέλος, το ''Μίλα'' με την Τατιάνα Στεφανίδου, παρά την καλή αρχή που έκανε, τώρα τα ποσοστά της έχουν πέσει αισθητά και κυμαίνονται γύρω στο 15%, ικανοποιητικά, αλλά όχι και πάρα πολύ καλά! Οπότε, Alpha-Star σημειώσατε 1-0!


Παντελής Αναστασόπουλος


Τv Nea:Ελα στην παρέα μας στο Facebook με ένα κλίκ εδώ

Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Τα ποσοστα της Στεφανιδου σπανια αγγιζουν πλεον το 15% κ δεν τα λες οχι ικανοποιητικα αλλα ουτε καν μετρια!Επισης το αλλο που δεν καταλαβα ειναι γιατι ενω στο δεστε τους αναφερεσε στο κοινο 15-44 στην Ελενη κανεις αναφορα μονο για το συνολο οταν την ιδια στιγμη το νεανικο της ειναι γυρω στο 28% σχεδον καθε μερα!Κατα τ'αλλα συμφωνω με ολα οσα λες!Καλο απογευμα!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. gia en kanali opws to star me meso oro 10 mia xara einai to 14 me 15 tois ekato.epityxia thewreitai.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. nomizw to deste tous einai h kalhtera ekpomph....gelas toso polu,ma toso polu....kai epeidh exei desei to dudhmo maria kai nikos..an meinoune mazh kai t upoloipa xronia 9a kanoune terastia eputixia..na t 9umaste...agapame deste tous!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 6.17 μ.μ. το Star δεν ήταν πάντα κανάλι του 10%...και επιπλέον ήταν κάποτε ο βασιλιάς της μεσημεριανής ζώνης, οπότε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. mporei na exoun analogi poreia twn fotis-maria!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 10:24 μ.μ.
    Ο Φωτης και η Μαρια εκτος του πρωιναδικου στο μεγκα ΠΟΤΕ δεν εκανα επιτυχια!Και εκει 2οι ηταν βασικα..
    6:17 μ.μ.
    Για το σταρ του 10% μπορει να θεωειτε "επιτυχια"(αν και δε νομιζω..)αλλα για ενα ονομα 1ης γραμμης οπως η Τατιανα που στο παρελθον στον αντ1 εφτασε να χτυπαει και 40αρια το 15(οοοοοταν το κανει και αυτο)συγγνωμη αλλα ειναι πατος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 12:23 Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό που λες! Δε γίνεται η Τατιάνα, η κάποτε βασίλισσα της ψυχαγωγίας να αρκείται σε ποσοστά της τάξεως του 15%...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !