Τηλε-καρφώματα #16 (11/01/12)

Artsitas Konstantinos
4
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !!! 2012 ΕΥΧΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ....

Επιτέλους άλλαξε κάτι στη στάσιμη καθημερινότητα μας και ας είναι απλά ένας αριθμός. Γιατί όταν το κοντέρ γράψει πάλι μηδέν νιώθεις, πως ανακτάς τις ξεχασμένες δυνάμεις σου βάζοντας νέους στόχους, ξεκινώντας από την αρχή . Τι μπορεί να μας περιμένει όμως τη νέα χρόνια στο τηλεοπτικό πεδίο;; Ελπίζω σε κάτι δυνατό, ώστε να βγούμε από την πλήξη του 11'.

Ας μας κάνουν ποδαρικό οι "Βασιλιάδες" του MEGA λοιπόν, αφού μου κίνησαν ευχάριστα το ενδιαφέρον. Μια καθημερινή κωμωδία δύσκολο να κάνει επιτυχία, αλλά το μεγάλο κανάλι ποντάρει σε γνωστά ονόματα ενώ φαίνεται πως έχει γίνει δουλειά σαν παραγωγή. Ευχάριστη έκπληξη η...
Μίνα Ορφανού την οποία γνωρίσαμε από την Στρέλλα και πραγματικά μαρέσει πολύ. Για τούς υπόλοιπους τα εύσημα είναι γνωστά από προηγούμενες δουλειές. Το MEGA φαίνεται να πατάει σε σειρές που έχουν ως βάση τον πλούτο και τη φτώχεια, αφού όλοι το έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας.

Καλά τι έγινε στη "Ζωή της Άλλης";; Η αλήθεια είναι πως δεν το παρακολουθούσα φανατικά αλλά έκατσα και εγώ όπως όλοι να δω την κατάληξη της Ξένιας. Μα είναι αυτή κατάληξη σε μία τύπισσα που έχει να μισήσει τόσο ο λαός από
τη Soraya Montenegro;; Ήθελα κάτι άλλο πιο δυνατό που θα μείνει στην ιστορία. Να πέσει από κάπου, να σκοτώσει κάποιον πρωταγωνιστή ή να πεθάνει τρώγοντας την περούκα της. Και βρίσιμο στο twitter οι φαν, αφού άλλα περίμεναν και άλλα είδαν.

Και ναι ο κ. Γιώργος Αυτιάς βρήκε τηλεοπτική στέγη και πλέον ανήκει στο ΣΚΑΙ. Φυσικά μια τέτοια προσωπικότητα πρέπει να βγαίνει στο φακό και να διεκδικεί συντάξεις και μισθούς. Μόνο που από φέτος θα "φωνάζει" και για τα δικά του αφού ο κ. Αυτιάς έκλεισε με πολύ χαμηλό μισθό στο νέο κανάλι.



Τι γίνεται στο Dancing On Ice;; Θα μου πει κανείς γιατί σταμάτησα να το βλέπω;; Δεν έχω το κουράγιο να περιμένω να χορέψουν όλοι αυτοί οι "δήθεν" σταρ. Πραγματικά νομίζουν πως κάνουν κατόρθωμα ενώ η εκπομπή πλέον έχει χάσει την ελαφρότητα που θα έπρεπε να είχε.Ας τελειώσει να ησυχάσουμε από γκαρίδες και σιλικόνες.

Είναι σοβαροί εκεί στον ΑΝΤ1; Μπορεί ο κ. Αναστασιάδης να είναι καλά οικονομικά και να κάνει χιούμορ γελοιοποιώντας τις κάρτες των εργαζομένων στο ALTER, όμως εγώ δεν γέλασα αλλά νευρίασα με όλο αυτό. Δεν θεωρώ πως είναι σοβαρό να παίρνεις τον πόνο κάποιου και να το παρουσιάζεις έτσι. Υπάρχουν άνθρωποι που παλεύουν ακόμα καθημερινά για να πληρωθούν, οπότε μην φέρεστε έτσι σε συναδέλφους σας κ.Θέμο.

Η χρονιά ξεκινά δυναμικά και ελπίζω να συνεχιστεί έτσι φίλοι μου. Συνεχίζουμε να σχολιάζουμε παρέα την "μικρή" τηλεοπτική πραγματικότητα για να ξεχαστούμε από αυτά που καθημερινά μας θυμίζουν. Συνεχίστε να ονειρεύεστε και να χαμογελάτε.

Η ζωή είναι όμορφη...

Αρτσίτας Κων/νος

[Follow me on twitter: @artsitakos]

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. eisai sobaros?? o ant1 les na hthele na bgalei ena tetoio video ? o themos to ekane, kai sthn ousia pali kala pou den to ekopsan(as uparxei kai ena kanali pou den kanei logokrisia)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σα τη Soraya καμια κων/νε! χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κωνσταντίνε μου πολύ καλή η στήλη. Για τους Βασιλιάδες έχω ελαφρώς διαφορετική άποψη, θα τη δεις αναλυτικά στο OPINION της Κυριακής. H Μίνα Ορφανού αναπαράγει το ρόλο της στη Στρέλλα.

    Για το φινάλε της Ζωής της Άλλης συμφωνώ. Για τον Αυτιά τα έγραψα και απαξιώ πλέον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ναι και εγω δεν το εβλεπα το σιριαλ ζωη της αλλης αλλα ειχα δει το τρειλερ της σειρας αρχικα το 2010 09 δεν θυμαμαι ποτε αρχισε και λεω τι γινεται εδω πολυ μαρια της γειτονιας το γυρισαμε...ε ναι και εγω το τελος το ειδα πολυ καλο τρειλερ για το τελος,,αλλα απογοητευτικο επεισοδιο...επρεπε η ξενια να πεθανει καπως αλλιως,δεν ξερω να την πυροβολησουν ενω κανει επιθεση στην ελπιδα και με τους πυροβολισμους αυτη να πεσει μεσα στην πισινα....η τουλαχιστον να μπει στην φυλακη οπως και μεξικανικο και να της κανουν την ζωη πατινι εκει μεσα...οτι επεσε στην πισινα μονη της παραειναι βαρετο και δεν δικαιωνεται κανενας..στην ουσια διοτι ο θανατος της ειναι ανουσιος εφοσον σκοτωσε τοσους πολλους επρεπε να πληρωσει στην φυλακη για τα εγλκηματα της...τωρα αναπαυτηκε και ησυχασε..
    μην σας πω οτι καλυτερα να βαζαν το video που ειναι στην εκπομπη του κωστοπουλου και την πυροβαλαει για τελος παρα αυτο που βαλαν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !