Tο πέμπτο live του «Dancing οn Ice»

5
Στο πέμπτο live του «Dancing οn Ice», οι διαγωνιζόμενοι έφεραν τα «πάνω-κάτω» στο performance και… στη βαθμολογία! Οι συμμετέχοντες κι αυτή την Κυριακή, ξεπέρασαν τον εαυτό τους στην παγωμένη αρένα του «Dancing οn Ice» και μας χάρισαν ένα ακόμα λαμπερό υπερθέαμα .Κάποιοι διακρίθηκαν για το εξαιρετικό τους performance, άλλοι για την επίπονη προσπάθεια που κατέβαλαν, ενώ δεν έλειψαν κι εκείνοι που «έλαμψαν»… με το χιούμορ τους!Το «Dancing οn Ice» έκανε και πάλι, αίσθηση στο τηλεοπτικό κοινό και ξεχώρισε στη χθεσινή… τηλεοπτική αναμέτρηση! Υπολογίζεται πως 4.300.000 ήταν οι τηλεθεατές που το παρακολούθησαν, έστω για ένα λεπτό, ενώ ήρθε πρώτο στο σύνολο του κοινού και πρώτο στη ζώνη του, στο κοινό 15-44. Ακόμα, διατηρώντας σταθερή την προτίμηση στις γυναίκες 15-24, με τη διαφορά να αγγίζει τις 23,6 μονάδες, το «Dancing οn Ice» εξακολουθεί να «κλέβει την παράσταση» το βράδυ της Κυριακής!Η παρουσιάστρια Τζένη Μπαλατσινού, καλωσόρισε τα 9 λαμπερά ζευγάρια, που ήταν έτοιμα να δώσουν τη χορευτική τους «μάχη» και να εντυπωσιάσουν το τηλεοπτικό κοινό, αλλά και τους κριτές του show: Έλενα Παπαρίζου, Αλέξη Κωστάλα και Πέτρο Κωστόπουλο. Στο live της Κυριακής 4 Δεκεμβρίου, τα διαγωνιζόμενα ζευγάρια βαθμολογήθηκαν από την κριτική επιτροπή και ψηφίστηκαν από τους τηλεθεατές, ενώ υπήρξε και η τρίτη αποχώρηση με τη διαδικασία του «skate off». Το ζευγάρι που απέσπασε την υψηλότερη βαθμολογία από τους κριτές, ήταν η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και ο Alexey. Κερδίζοντας το πρώτο 5άρι από την κριτική επιτροπή, αλλά και για δεύτερη συνεχόμενη φορά, την καλύτερη βαθμολογία που δόθηκε ...
από την αρχή του show.
Πρώτη εμφανίστηκε η τραγουδίστρια Πάμελα. Χορεύοντας το πασίγνωστο «Fame», η disco διάθεσή της και η δυναμική της χορογραφία, της χάρισαν 12.5 βαθμούς και τη 2η θέση στη βαθμολογική κατάταξη. Στη συνέχεια, το πιο «παγωμένο» καμπαρέ, έφερε την πιο «hot» θέση στη βαθμολογία. Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και ο Alexey «μπήκαν» στο «Moulin Rouge» και βγήκαν στην πίστα -πιο εκθαμβωτικοί από ποτέ- στους ρυθμούς του «Lady Marmalade». Στη συνέχεια, ο Κώστας Φραγκολιάς χόρεψε «Footloose» και εντυπωσίασε, για άλλη μια φορά με τη θεαματική του πρόοδο! Η Shaya μας ταξίδεψε στους ρυθμούς του «The Phantom of the Opera», δυστυχώς όμως το «ταξίδι» αυτό την «οδήγησε» στην προτελευταία θέση. Στη συνέχεια, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου τα «έδωσε όλα» στο «Rock Around the Clock» κι αν έπεσε κάποια στιγμή, η rock n’roll διάθεσή του, τον «κράτησε» ψηλά… ακόμα και στη βαθμολογία! Η Ιωάννα Πηλιχού με το «Against all Odds», δεν κατάφερε να κάνει την έκπληξη στη βαθμολογία, έκανε όμως εντύπωση με τη slow χορογραφία της. Η Χριστίνα Παππά έκανε όλους να πουν: «Mamma Mia», χορεύοντας το ομώνυμο τραγούδι και τους κριτές να «ομολογήσουν» πως ήταν η καλύτερή της εμφάνιση! Ακολούθησε ο Γιώργος Χειμωνέτος που ως «Μυστικός Πράκτορας 007» έφερε την αποστολή εις πέρας, αλλά έχασε 2 φορές την ισορροπία του. Το «Όσκαρ» της «ρομαντικής» επί σκηνής Σταματίνας Τσιμτσιλή, ήταν οι 12 βαθμοί της κριτικής επιτροπής για τη χορογραφία της στο «My Heart Will Go On», μουσικό θέμα της πολυβραβευμένης ταινίας «Τιτανικός».
Τα δύο ζευγάρια που ήρθαν αντιμέτωπα στη διαδικασία «skate off» ήταν σίγουρα η έκπληξη της βραδιάς! Η Πάμελα και η Shaya, δύο από τις πιο δυναμικές συμμετοχές του «Dancing On Ice» «ανάγκασαν» τους κριτές να πάρουν μια δύσκολη απόφαση! Τελικά, μετά και από τη δεύτερη «εκτέλεση» της χορογραφίας τους, η ψηφοφορία ανέδειξε νικήτρια τη Shaya και έτσι, η Πάμελα ολοκλήρωσε τη σύντομη, αλλά ιδιαίτερα εντυπωσιακή συμμετοχή της στο show, που θα θυμόμαστε για καιρό.

Τα διάσημα χορευτικά ζευγάρια θα συνεχίσουν να προσπαθούν σκληρά για την παραμονή τους στο show. Θα μας εντυπωσιάζουν με τα ριψοκίνδυνα κατορθώματά τους στην παγωμένη πίστα του «Dancing οn Ice» και θα εξακολουθήσουν να μας καθηλώνουν, στο πιο φαντασμαγορικό υπερθέαμα της Ελληνικής τηλεόρασης

Εδώ, θα παρακολουθείτε όλα τα βίντεο από τις πρόβες και τα live performances του κάθε διαγωνιζόμενου, αλλά και ολόκληρο το επεισόδιο, της κάθε Κυριακής. Ακόμα στο minisite θα υπάρχουν photos, νέα και backstage υλικό, αλλά και ειδική σελίδα για online ψηφοφορία.

Το «Dancing οn Ice» ανανεώνει το ραντεβού του για την ερχόμενη Κυριακή και υπόσχεται έντονα συναισθήματα, αξεπέραστη λάμψη και μοναδικές εκπλήξεις, που θα «χαράξουν» ανεπανάληπτες τηλεοπτικές στιγμές!

«Dancing οn Ice», κάθε Κυριακή βράδυ, στις 21:00 μόνο στον ΑΝΤ1.

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. krima pou ebgalan thn Pamela emena mou arese para polu, an kai to eixa anamenomeno oti kapou sta konta tha ginei auto, to show xthes gia prwth fora htan polu grhgoro kai oxi bareto.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Nαι έκανε υπολογίζεται πως 4.300.000 παρακολούθησαν, έστω για ένα λεπτό (οχι συνέχεια..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. egw thelw na fugoun o xeimwnetos-xristoforou kai meta tsimtsilh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να δείτε που η Παππά θα φτάσει στην πεντάδα.Το έχω σχεδόν σίγουρο.Αυτός που μου άρεσε χθες ήταν ο Φραγκολιάς.Ο Χειμωνέτος είναι ο χειρότερος από τους άντρες και η Τσιμτσιλή από τις γυναίκες,η Παππά δεν τα πάει και άσχημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !