Eλισαβετ Μουτάφη: Ποια είναι η άποψη της για τον γάμο;

j.smurfy
0
Tην Ελισάβετ Μουτάφη φιλοξένησαν στο ''Πρωινό mou'' ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, την Παρασκευή το πρωί, για να μλήσει για την νέα καθημερινή σειρά ''ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ'' στην οποία θα πρωταγωνιστεί. Μαζί της και ο τηλεοπτικός πατέρας της πλέον, Νίκος Γαλανός, καθώς και αυτός θα είναι καθημερινά στις 19:10 σε λίγο καιρό στα σπίτια μας, για την ίδια σειρά. Μίλησαν λοιπόν για την νέα σειρά αλλά η συζήτηση πέρασε και σε κάπως πιο προσωπικές ερωτήσεις, όπως το θέμα ''γάμος''.  
Συγκεκριμένα η ηθοποιός ρωτήθηκε από τους δυο παρουσιαστές αν σκέφτεται να παντρευτεί σύντομα. Ωστόσο δεν αναφέρθηκαν καθόλου στη φημολογούμενη σχέση της με τον Γιώργο Κιμούλη. Η απάντηση που έδωσε ήταν «Με ενδιαφέρει και ο γάμος και το παιδί. Πρώτον, θέλω να κάνω παιδιά στη ζωή μου. Δεύτερον, ο γάμος μού αρέσει πολύ σαν γιορτή. Μου αρέσει όταν επιλέγεις και σε επιλέγει ο άνθρωπός σου να το κοινοποιείς στους φίλους και να γίνεται λίγο πιο επίσημο. Μου αρέσει και λαογραφικά! Και το νυφικό και όλα!».

 Πρόσθεσε πως αυτή τη στιγμή δεν προέχει η καριέρα της, όπως υποστηρίζουν πολλοί συνάδελφοί της. «Άρα, μπορεί σύντομα να τη δούμε νυφούλα!» συμπλήρωσε αστειευόμενος αμέσως μετά ο Νίκος Γαλανός.
 Ο Γιώργος Λιάγκας όμως δεν έμεινε ικανοποιημένος που δεν έγινε αναφορά στην σχέση της με τον Γιώργο Κιμούλη και αποφάσισε όπως δήλωσε και στους 2 καλεσμένους, οτι θα τους ξανακαλέσει, αλλά χωριστά για να πουν περισσότερα για τα προσωπικά τους. Έτσι, καταλάβαμε οτι είχε προηγηθεί συννενόηση για τα όσα θα συζητούσαν στην συνέντευξη τους. Αναμένουμε λοιπόν να δούμε ποια θα είναι η συνέχεια για την πανέμορφη Ελισάβετ!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !