Θοδωρής Μαραντίνης: Η εκδίκηση στη Χρηστίδου!

0
Θοδωρής Μαραντίνης: Η εκδίκηση στη ΧρηστίδουΓια όλα μίλησε ο Θοδωρής Μαραντίνης μαζί με τους υπόλοιπους Onirama, στην εκπομπή «Βράδυ» του ΑΝΤ1. Το «μενού» περιελάμβανε κουβέντα για τη σχέση τους με τη μουσική αλλά και για τη γυναίκα του Μαραντίνη, Σίσσυ Χρηστίδου.

Η συζήτηση ξεκίνησε με το σημείωμα που είχε αφήσει η 31χρονη παρουσιάστρια για τον σύζυγό της από τη χθεσινή εκπομπή: «Αγάπη μου θα αργήσω το βράδυ. Αν αργήσω πολύ, βγάλε τα ρούχα από το πλυντήριο. Φιλιά
 Σίσσυ». Εκείνος απάντησε μέσω της εκπομπής, λέγοντας: «Τέτοια θέματα δεν έχουμε» δικαιολογώντας την ηρεμία του στο ότι η εκπομπή της ξεκινάει αρκετά νωρίς και δεν μπορεί να ξενυχτάει.

Τι κάνει, όμως, ο ίδιος, όσο εκείνη έχει εκπομπή; Ο ίδιος απάντησε με χιούμορ: «Τα πάντα μπορώ να κάνω όσο η Σίσσυ έχει εκπομπή» ενώ για το κλίμα στα καμαρίνια του Αθηνών Αρένα, όπου εμφανίζονται, είπε: «Στα καμαρίνια γίνονται όργια. Ή μάλλον όχι, είμαστε χαμηλών τόνων άνθρωποι. […] Αν μας βιώσει κανείς, θα είναι και η δική του άποψη πως είμαστε σαν το Μuppet Show. Η μασκότ μας θα ήταν σίγουρα από το Muppet Show».

Για τη σχέση του με το κοινό, όταν βρίσκεται επί σκηνής, είπε: «Αισθάνεσαι μια ασφάλεια και μία δύναμη από την ομάδα. […] Πολλές φορές αισθάνεσαι πολύ ωραία, πολύ ευτυχισμένος», ενώ για το φλερτ που δέχεται εκείνη την ώρα, ανέφερε: «Εγώ δεν κάνω τίποτα, λαμβάνω μόνο».

Βέβαια, αποκλείοντας πως θα έκανε σχέση με θαυμάστρια του, ο Θοδωρής Μαραντίνης αποκάλυψε: «Γνώρισα τη γυναίκα μου ως θαυμάστριά μου», ενώ σχολιάζοντας το ντουέτο της γυναίκας του με τον Σάκη Ρουβά τόνισε: «Κάθε άνθρωπος μπορεί να έχει τη φαντασίωσή του […] Εγώ θα έκανα ντουέτο με τη Μενεγάκη».
madata.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !