Αναστασοπούλου-Αθερίδης σήμερα στο Βράδυ του Κωστόπουλου

0
Το Βράδυ της Παρασκευής η ice skater του «Dancing on Ice», Πηνελόπη Αναστασοπούλου, έρχεται με rock διάθεση και hot ταπεραμέντο και μιλάει για όλους και για όλα! Τι απαντάει στον Πέτρο που της δίνει τηλέφωνα φίλων του; Τι λέει για τους άντρες, ποιοι την «τρελαίνουν» και γιατί δεν τη φλερτάρουν; Τι μας αποκαλύπτει για την προσωπική της ζωή και πώς «βλέπει» την απιστία; Από όσα ακούγονται για εκείνη, τι είναι αυτό που την πειράζει περισσότερο; Πόσα τατουάζ έχει και σε ποιο σημείο του σώματός της, είναι το πιο… «hot»; Για την Πηνελόπη, τι σχέση έχει η «επιστήμη» με το «Pall Dancing»; Ακόμα, τι εξομολογείται για το «Dancing on Ice» και γιατί μετά από αυτή την εμπειρία νιώθει… «Free»; Την απάντηση, θα την ακούσουμε από το νέο, ομότιτλο single των «Μamacita On Fire», αλλά και θα τη δούμε live, αφού δεν θα διστάσει να «χτυπήσει» τατουάζ… μπροστά στις κάμερες!
Στη συνέχεια το Βράδυ της Παρασκευής, υποδέχεται τον Θοδωρή Αθερίδη, ο οποίος εξομολογείται πως νιώθει…
«Δούλος»! Μαθαίνει στον Πέτρο ένα μέρος από τον μονόλογο του «Άμλετ» και αποκαλύπτει τη φορά που ήταν καλύτερος από τον Μάρλον Μπράντο! Ακόμα, τι μας λέει για τον γάμο του και ποια είναι η σχέση με την κόρη του; Πώς βρέθηκε με σπασμένη μύτη; Και τέλος, γιατί ο Θοδωρής Αθερίδης ισχυρίζεται πως θα «πονέσει πολύ» την… Άνγκελα Μέρκελ;

Συντονιστείτε την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου στις 23:15. Το Βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο είναι στον ΑΝΤ1 και είναι… θεαματικό!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !