Λιάγκας-Σκορδά:Γιατί ο Ant1 δεν παίρνει θέση για το FAB?

Χρηστος Γ
12
Με αφορμή τις δηλώσεις του Τρύφωνα Σαμαρά για την 'απόλυση' Ψινάκη,η 31χρονη οικοδέσποινα του «Πρωινό Mou» είπε: «Θέλω να πω κάτι. Και δεν θέλω να αναφερθώ συγκεκριμένα στον Ψινάκη ή τον Σαμαρά. Στον ΑΝΤ1 γινόταν για παράδειγμα το “X-Factor” ή το “Ελλάδα έχεις ταλέντο” και έλεγαν: “Μάλωσε ο Ψινάκης με την Μανωλίδου. Είναι αλήθεια οι κόντρες;” ή “Μάλωσε ο Θεοφάνους με τον Μουρατίδη. Είναι αληθινές αυτές οι κόντρες ή στήνονται επικοινωνιακά από το γραφείο Τύπου του ΑΝΤ1;”. Αυτό το παιχνιδάκι πάντα υπήρχε και το ξέραμε. Αλλά όλο αυτό που έγινε με το συγκεκριμένο πρόγραμμα δείχνει ότι δεν είναι καθόλου οργανωμένοι, δείχνει τσαπατσουλιά και ότι..
δεν σέβεσαι τον τηλεθεατή. Θεωρώ ότι δεν είναι επικοινωνιακό τρικ (…) Όλο αυτό έχει-όχι μόνο- καταστρέψει το κόνσεπτ, αλλά ότι είναι ήδη κατεστραμμένο».
Ο Γιώργος Λιάγκας από την πλευρά του, πρόσθεσε: «Εγώ εκτιμώ και τον Σαμαρά ότι είναι ένας άνθρωπος με χιούμορ και χαριτωμένος, αλλά και τον Ψινάκη που είναι ευφυής και επιτυχημένος σε αυτό που κάνει. Αλλά εδώ υπάρχει ένα θέμα. Κι επειδή ο ΑΝΤ1 είναι ένα από τα μεγάλα κανάλια της χώρας και τον Λάτσιο τον εκτιμώ στη δουλειά που κάνει, θα έπρεπε το κανάλι και ο Λάτσιος να βγάλουν μια ανακοίνωση. (…) Ουσιαστικά, δεν γίνεται να βγαίνουν οι ίδιοι οι συμμετέχοντες του προγράμματος και να λένε ότι εκμεταλλεύονται ανθρώπους στην εκπομπή και το κανάλι να μην παίρνει θέση για το θέμα αυτό. (…) Εδώ είναι ένα κόνσεπτ που καλείσαι να το υπηρετήσεις».

Δημοσίευση σχολίου

12Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Το ζευγαρακι της Αγιας Παρασκευης την εχει ψωνίσει για τα καλα. Καβαλησαν καλαμι και τρεχουν με χιλια...Η αμορφωσια εχει και ορια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. as parei thesh prwta to kanali sou gia to just pou den tha bgei gia to master chef pou ki auto den tha bgei fetos, otan milas gia paixnidia epikoinwniaka psakse prwta sto kanali sou k meta pes gia tous allous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. DEN PAME KALA, THN PSWNISA KANONIKA AUTOI, H MIA ME TON ALPHA O ALLOS ME TON ANT1, TA XALIA TOU MEGA DEN TA BLEPOUN H KANOUN PWS DEN TA BLEPOUN? AUTOI NOMIZOUN PWS MIA ZWH THA EINAI STO MEGA?? KALA MILAME GIA EPIPEDO TO MEGA ME THN KITRINIARA KAI TON KITRINIARI STO PRWI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πρωτα κοιταμε τον εαυτο μας και μετα σχολιαζουμε τους αλλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Kai poios eisai esu re megala pou tha su dwsei kai logariasmo o ant1 giati den pairnei thesi gia ti xazia pou leei paparies?touna to kefalaki sou kai kateba apo to kalamaki sou opws sou lene kai oi parapanw sxoliastes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Σκορδαλια εχει τελειωσει το γυμνασιο?Με...'μέσο'??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ¨ΠΗΡΑΤΕ¨ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ. ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΟ Ο ΛΙΑΓΚΑΣ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ούστ!Καταστρέφετε την τηλεορασή μας με τόσες μα@@@@@ς οιυ λέτε!Πάλι καλά που είμαι σχολείο εκείνη την ώρα & δεν τους βλέπω!Ούτε την ψωνισμένη λεσβία Μελέτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. enw o ant1 me to aksiologo programma tou proagei to epipedo tis poiotitas twn tiletheatwn????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 8:29 μ.μ.
    Και τα δύο πρωινά είναι ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!Απλώς δεν υπάρχει τίποτα άλλο (με εξαίρεση την Τσαπανίδου) και για αυτό και κάνουν νούμερα τα νούμερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. H KITRINILA SE OLO TOU TO MEGALEIO, MPRABO STO MEGA GIA AUTA POU MAS PROSFEREI TA TELEUTAIA 2 XRONIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν συμφωνώ με τα σχόλια για Λιάγκα-Σκορδά, δεν είναι άλλωστε θέμα μόρφωσης η έκφραση μίας λογικής απορίας. Από την άλλη, επί της ουσίας ο Αντ1 έχει ήδη πάρει θέση για το θέμα απομακρύνοντας τον Ψινάκη. Δεν νομίζω ότι έχει λόγο να ασχοληθεί περαιτέρω μαζί του. Άλλωστε δεν ήταν ανάγκη να μας το πεί ο Ψινάκης, η ελληνική εκδοχή του Fab5 δεν βλέπεται και σίγουρα δεν ταιριάζει στο προφίλ ενός μεγάλου καναλιού όπως ο Αντ1. Προβλέπω ότι θα κοπεί (και θα ξεχαστεί) σύντομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !