Ξέσπασε η Σκορδά εναντίον του Alpha

Χρηστος Γ
4
Με καλεσμένο στο "Πρωινό mou" τον Κρατερό Κατσούλη, η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας έβγαλαν στο τηλέφωνο την Κατερίνα Καραβάτου να μιλήσει για τη σχέση τους και για το μωρό που έχει αλλάξει τη ζωή τους. Λίγο πριν το τέλος, η Φαίη ζήτησε το λόγο για να πει κάτι διαφορετικό. Η παρουσιάστρια μίλησε με σκληρά λόγια για την απόφαση που πήρε ο Alpha να διακόψει τη συνεργασία του με την Κατερίνα Καραβάτου και την ομάδα της εκπομπής "Κους - Κους", οκτώ μέρες πριν φέρε στον κόσμο το παιδί της. Συγκεκριμένα είπε: "Μια γυναίκα όταν..
είναι έγκυος, η ψυχολογία της είναι κάπως. Αυτό για μένα είναι απρέπεια, να μη σέβεσαι έναν εργαζόμενό σου οκτώ μέρες πριν γεννήσει. Είναι μεγάλη αγένεια και απρέπεια"!

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. ΣΩΣΤΗ Η ΦΑΙΗ ΑΛΛΑ:
    ΦΑΙΗ ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΌΛΟ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ. ΕΜΕΙΝΕΣ ΕΓΚΥΟΣ;
    Ε Χ Α Σ Ε Σ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπα τωρα την επιασε ο πονος???Οταν εδιωξαν απο το Αλτερ με τον ιδιο τροπο την Θρασκια που και αυτη ηταν ετοιμογεννη τοτε γιατι δεν μιλησε???,η θα ξεχασουμε πως ειρωνευονταν τα χαμηλα νουμερα του 'Πανω στην ωρα' και συνεχεια ελεγε οτι θα κοπει την αλλη βδομαδα αυριο μεθαυριο,τοτε δεν λυποτανε την ομαδα του Αλφα που το ακουγανε καθε λιγο και λιγακι.Δεν πειθετε κυρια Σκορδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 9.22,Den itan mono h Thraskia,ta idia ekane me tin zarifi kai moytsina ston kafe toy ant1, thn katerina kainoyrgioy me toys pentamorfoys kai tosa alla.Tora egine kai epanastatria sto mega

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !