Τηλε-καρφώματα #15 Best Of (21/12/11)

Artsitas Konstantinos
2
     
     Φίλοι μου καλοί.. Φθάνει η πιο αγαπημένη γιορτή της χρονιάς!! Αν και οι εποχές είναι ιδιαίτερα δύσκολες πάντα υπάρχει μια μικρή ακτίνα φωτός στο σκοτάδι που μπορεί να μας κάνει να λάμψουμε!! Σε λίγες μέρες όλοι θα καθόμαστε με τις οικογένειες μας και θα συζητάμε περασμένα Χριστούγεννα αλλά και τι μας έμεινε στη μνήμη αφού φθάνει και η αλλαγή του χρόνου. Επειδή αυτά τα Τηλε-καρφώματα είναι τα τελευταία για το 2011 αποφάσισα να σας παρουσιάσω τι πραγματικά μου έκανε εντύπωση στη νέα τηλεοπτική χρόνια! Διάλεξα τα αγαπημένα μου κομμάτια και σας τα παρουσιάζω:

#3 Θα μπώ στον κόπο να γράψω για την πρεμιέρα της Τατιάνας όμως και δεν θα είναι ότι πιο ευχάριστο.Πόσο κούρασε αυτή η φλυαρία και η παρουσίαση του πάνελ της?Σιγά καλή μου δεν έχεις καμμια Oprah δίπλα σου,η  Βόσσου και η Αγοράκη σε πλαισιώνουν.Φανταστείτε έφθασα σε σημείο να παρακαλάω να βγεί ο Λιάγκας για να κινηθεί λίγο το όλο θέμα.Ασε που δεν αντέχω να βλέπω αλλα παρασκήνια απο το απαίσιο αυτο trailer με τις μεγαλοκοπέλες να χορεύουν και να κάνουν σαν χαζοχαρούμενα.Απο την άλλη πλευρά το βασικό σκέλος της εκπομπής της συνέντευξης δηλαδή με τον καλεσμένο είχε αρκετό ενδιαφέρον καθώς ακούγονταν διάφορες απόψεις και η συζήτηση κυλούσε γρήγορα.Γενικώς το όλο κόνσεπτ έχει προοπτική για κάτι καλό. Ουυυφ..

#6  Αυτό που μονοπώλησε το ενδιαφέρον του τύπου,των τηλεκριτικών και γενικώς όλου του τηλεοπτικού κόσμου ήταν το περιβόητο "ριάλιτυ" της Άννας Βίσση.Ήταν κάτι αναμενόμενο πώς οι κριτικές θα ήταν αρνητικές αλλά και άδικες. Δέν έχουμε συνηθίσει στην Ελλάδα οι στάρ να αποκαλύπτονται μόνοι τους μα να τους κυνηγάνε με ένα μικρόφωνο οι ρεπόρτερ,οι παπαράτσι και να τους κλέβουν με το ζόρι κάποιες φράσεις.Θα σας είχε κάνει εντύπωση πως τα τελευταία χρόνια δεν υπήρχαν πολλές συνεντεύξεις της τραγουδίστριας,ούτε παπαράτσι στα μαγαζια και στα μανάβικα.Ξέρετε πόσο πονά το Star που εκτός του οτι δεν μπορεί να παίξει Μενεγάκη,λόγω της αποτυχίας της Ράλλη,τώρα δεν μπορεί να παίξει ούτε Βίσση,καθώς ότι θέμα υπήρχε το πούλησε μόνη της η αοιδός;Λίγος σεβασμός δεν βλάπτει όμως σε μία γυναίκα που σας έχει δώσει ψωμί να φάτε αγαπημένο μου κανάλι. Η αλήθεια είναι πως περίμενα να δώ ένα πιο σκληρό ριάλιτυ και απλά παρακολούθησα μια γλυκια αναδρομή στη πορεία της Άννας και κάποιες καθημερινές συζητήσεις μάνας-κόρης.Και για να κλείσουμε αυτό το θέμα πού τόσο προκάλεσε πια,αν δεν έκανε η Άννα Βίσση ριάλιτυ της ζωή της που μετά απο 40 χρόνια καριέρας γεμίζει ακόμα στάδια και η ζωή της απασχολεί όλα τα media μέχρι σήμερα,ποιός θα κάνει?

#8  Και εκεί που πετάω ξαφνικά σβήνουν όλα. "Black out", είπε κάποιος. Και αεροσυνοδός η Νάντια Μπουλέ. Τρομοκρατούμε και λέω "ΟΧΙ", εκεί που πάω να ξεδεθώ και να φύγω ξυπνάω. Ηταν απλά ένας εφιάλτης. Κοιτάω την τηλεόραση και ξεκινά η νέα εκπομπή του ANT1 με παρουσιάστρια τη Νάντια Μπουλέ. Δεν έχω δει πιο στημμένη παρουσιάστρια, καθώς φαινόταν ο,τι είχε μάθει απ'έξω τα λόγια και δεν τα έλεγε και ωραία. Το κόνσεπτ της εκπομπής μου άρεσε πολύ, γέλασα αρκετά με τις αντιδράσεις των παικτών αλλά με χάλασε λίγο το όλο φθηνό σκηνικό.

#9 Επιτέλους έκανε πρεμιέρα το πολυαναμενόμενο show του ANT1, με παρουσιάστρια την "τσιταρισμένη" Τζένη Μπαλατσίνου. Οικογενειακή υπόθεση λοιπόν, αφού το κανάλι δίνει ψωμάκι και στην κολόνα του σπιτιού, τον Πέτρο Κωστόπουλο. Από που να αρχίσω όμως για την αγαπημένη Έλενα Παπαρίζου ; Θες να μας δείξεις πως δεν είσαι απλά μια ανερχόμενη σταρ άλλα έχεις χτίσει το όνομα σου, φτάνει όμως η στιγμή να πλαισιώνεις μια κριτική επιτροπή και να μην είσαι εσύ η παρουσιάστρια της εκπομπής (δες Ρουβάς). Εντάξει μπορώ να δεχτώ πως είναι ρίσκο, αλλά χωρίς ρίσκο δεν κερδίζεται τίποτα. Πρέπει να της βάλει χέρι ο ηχολήπτης, αφού ακόμα έχω στα αυτιά μου το εκνευριστικό της γέλιο!! Φυσικά και δεν θα σχολιάσω τον κ. Κωστάλα, γιατί είναι αυθεντία στο είδος του. Το show απέδειξε πως όντως είναι παγωμένο, καθώς το βρήκα γλυκανάλατο, χωρίς star και λίγο αργό. Ίσως φταίει η καθυστέρηση της έναρξης, αφού από τη νύστα στο τέλος μπέρδεψα το Βασίλειο Κωστέτσο με τη Χριστίνα Παππά. Όταν δεν έχει κάτι απέναντι να δεις μια χαρά είναι πάντως.

#13 Ξεκίνησε λοιπόν το φιλόδοξο "Master Chef Junior" στο Μεγάλο κανάλι. Και ναι, έφθασε η στιγμή το MEGA να δείξει το "βαμπιρικό" του χαρακτήρα. Έβαλε μικρά παιδιά στον ανταγωνισμό να παλευόυν με το χοιρινό και τό μοσχάρι, απλά για να φέρει νούμερακια και λεφτουδάκια στη τσέπη τους. 'Οχι δεν είμαι υπερβολικός καθώς θεωρώ απαίσιο να χρησιμοποιούνται αθώα προσωπάκια για το συμφέρον κάποιων. Πόσα παιδάκια που παρακολουθούν το πρόγραμμα όμως θα δοκιμάζουν κάτι ανάλογο σπίτι τους, βάζοντας σε κίνδυνο τον εαυτό τους; Μα είδα και τη Μαρία Μπεκατώρου πιο grande από ποτέ που πρίν χρόνια δεν την ήξεραν εκεί στο MEGA, αλλά έφθασε η στιγμή να την "ρουφήξουν" και αυτή μετά τα περσυνά στο show τραγουδιού. Το φανταζόταν αλήθεια ποτέ κανείς αυτό;

      Πραγματικά ελπίζω η επιλογή που έκανα να σας άρεσε αλλά περιμένω και από εσάς να συμπληρώσετε με δικά σας σχόλια τι σας έμεινε από τη νέα τηλεοπτική χρονιά!! Εύχομαι το 2012 να σας φέρει ότι δεν είχατε ποτέ αλλά και ότι πραγματικά έχετε ανάγκη.. Να είστε καλά, και εμείς εδώ θα είμαστε τη νέα χρονιά να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλά.. Να Τηλε-καρφώνουμε παρέα!! Καλές Γιορτές φιλαράκια μου...!!

Αρτσίτας Κων/νος



Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. kai ti paei na pei 40 xronia karieras? an dld i alexiou ekane mia anoisia tha tin eswne i kariera pou exei pisw ti? den sxoliase kaneis arinitka tin kariera tis vissi alla to reality..kia kala ekanan..itan apaisio gia mena kai pseftiko mexri aidias ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ ΠΟΛΥ, ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ. Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΜΕ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΟ ALTER ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ. ΤΟ ΚΑΘΡΕΠΤΙΣΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΝΤΟΜΙΝΟ ΓΙΑ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !