Ο Robbin Williams μιλάει στον Γιώργο Σατσίδη για το Happy Feet 2

0
Βραβευμένος με Όσκαρ για το "Good Will Hunting", o Robin Williams είναι κάτι παραπάνω από ένας ταλαντούχος ηθοποιός του Χολιγουντ! Διαθέτει στόφα κωμικού που τον κατατάσει στους μύθους του είδους στην βιομηχανία του θεάματος ενώ η ζωή του θα μπορούσε να είναι ένα καλογραμμένο δραματικό μυθιστόρημα. Το big fish συνάντησε τον θρυλικό σταρ στο Λονδίνο με αφορμή το Happy Feet 2 στο οποίο δανείζει για μία ακόμα φορά την πολύχρωμη φωνή του. Από κοντά είναι τόσο διασκεδαστικός ώστε η συζήτηση μαζι του εξελίσσεται σε one man show! Κάνει πλάκα, αστειεύεται διαρκώς, κοροιδεύει, μιμείται διαρκώς φωνές.

Έχει αστείρευτο χιούμορ, αγάπη για τη ζωή, πάθος γι αυτό που κάνει. Πριν από μερικά χρόνια έκανε εγχείριση ανοιχτής καρδιάς με αποτέλεσμα να εκτιμήσει ακόμα περισσότερο την ίδια τη ζωή. " Από εκείνη την  ημέρα είπε ο ίδιος κάνω τον σταυρό μου κάθε φορά που είμαι πάνω από το έδαφος...δεν θέλω να χάνω λεπτό από την πολύτιμη εμπειρία της ζωής..." Στο happy feet 2, ο Ρόμπιν χαρίζει για δεύτερη φορά την φωνή του στον Ραμόν έναν εκρηκτικό πιγκουίνο. Στο σίκουελ της ταινίας τα συμπαθή ζωάκια αντιμετωπίζουν τις συνέπειες της οικολογικής καταστροφής αφού τα παγόβουνα λιώνουν και οι πιγκουίνοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης. Στο περίφημο ανιμέισον δανείζει τη φωνή της και η σέξι Σοφία Βεργκάρα με την οποία ο Γουίλιαμς δηλώνει ότι έχουν κάτι παραπάνω από απλή χημεία!

MTV MOVIES & STARS  - Τετάρτη 30/11 @ 20.00
+ Ν.Ράλλη: "Με τον Μαλέλη αισθάνομαι σαν μαθήτρια με καθηγητή στο σχολείο!"

Πώς αισθάνεσαι στο Ηappy Feet 2? Νιώθω σαν να επιστρέφω στην οικογένειά μου...Ο σκηνοθέτης Τζορτζ Μίλερ είναι κάτι παραπάνω από συνεργάτης. Στο πρώτο είχαμε περάσει απίθανα, ήταν μία συναρπαστική εμπειρία...φέτος η παραγωγή έγινε στην Αυστραλία. Έτσι περάσαμε πάνω απο ένα μήνα στα στούντιο ηχογραφήσεων με τον Μπραντ Πιτ, τον Ματ Ντειμον, την Σοφία Βεργκάρα...περίπου δέκα ώρες την ημέρα ήμασταν μαζί. Ο σκηνοθέτης είναι τελειομανής αλλά αυτό δεν στέρησε το γέλιο από την διαδικασία άλλωστε το καθήκον που είχαμε ήταν τόσο

Έχεις επισκεφτεί την Ελλάδα, πώς σου φάνηκε;  Έχω έρθει για διακοπές...με ένα σκάφος ...γυρίσαμε όλα τα νησιά...αντικρύζοντάς τα λες δεν το πιστεύω ότι εδώ εξιστορούνται όλα όσα διαβαζουμε στα βιβλια , έχω παει στη Σαντορίνη, τα επτανησα , στη Μύκονο παλιότερα. Λατρευω την ελληνική σπανακοπιτα!

Τέλος τι πιστεύετε ότι οι θεατές θα απολαύσουν στο Ηappy feet 2; Mα φυσικά το ότι ειναι 3d, ποιος μπορεί να μην αφεθεί στην μαγεία των τριών διαστάσεων;

Αποκλειστική συνέντευξη\Αποστολή Λονδίνο: Γιώργος Σατσίδης

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !